Yamuk prensesin yerine ben yazayım bu sefer. Günaydın secimden hemen sonra caykurun urettigi çayı yüzde 15 zamla satacağı haberiyle uyananlar.
HİÇBİR ŞEY BİLMİYORUM, AMA HERGÜN YENI BİR ŞEY ÖGRENİYORUM.
Yamuk prensesin yerine ben yazayım bu sefer. Günaydın secimden hemen sonra caykurun urettigi çayı yüzde 15 zamla satacağı haberiyle uyananlar.
Günaydın Piramit...![]()
Bu arada haremağasının yancılarına seykm de işlem yasağı gelince vermeye başladı.. bugün itibariyle seym den gelen karın 5 milyonu gitti.. ay sonuna kadar da seykmden gelen sanak kar sıfırlanır.. sadece ilk 3 aydaki faiz geliri olan 5 mülyon elde kalır.. onu da portföy yatırımı hikayesiyle iç eder elde 0 kalır.. yani 6 aylıkta kar en fazla 5 milyon civarında veya 0 olur.. 20 milyon kardan 0 a düşmesinin fiyata nasıl yansıyacağını hep beraber göreceğiz.. bakalım haremağası ne kadar toplamış da fiyatına nasıl yansıyacak.. göreceğiz hep beraber
Son düzenleme : hans; 25-06-2019 saat: 11:54.
Patron. Aşağı gidemiyorsak yukarı gidelim. Tam zamanı şu an...
"MAHKEME, EV HAPSİNDE BULUNAN ABD KONSOLOSLUK ÇALIŞANINI SERBEST BIRAKTI"
Çayı şekerli içenler şekerede yüzde 16 zam geldi.
Hedef biraz geri gelsede yüklenici firma olsam 🤣[emoji44][emoji44]
Bekleyeceğim hans bey ondan önce yada sonrasında da olabilir. Zamanında önden sen0 söylemiştim 1.10 altı gelecek demistin tum karsi goruslere ragmen bende aynı fikirdeyim demiş ve gereğini yapmıştık. Inşallah bize tekrar fırsat verilir. Ha gerçi gidersede kazanacağım o ayrı.
Yer İmleri