Sayfa 520/673 İlkİlk ... 20420470510518519520521522530570620 ... SonSon
Arama sonucu : 5379 madde; 4,153 - 4,160 arası.

Konu: SRVGY - Servet GYO A.Ş.

1. 4 tl den aldınız kaat oldu 30 tl satsanıza kardeşim,kaadın önü açılsın,bu kadar mı merhametten uzak kalbiniz var!!!
    Piyasa yapıcıya niye zulm ediyorsunuz...

Bi ton para kaldırdınız,alın paranızı gidin ekonomiye can katın,covid var bak sonra yemek nasip olmaz...

On numara kızlar var,gidin ölmeden bi şey yüzü görün,rus ablalar size onun işemekten başka işe yaradığını göstersin

Yok hacı ben sofiyim dersen git bi yetimi sevindir büyük sevap...

Bazılarınızın yaşı 60 a gelmiş,Artık her zaman atış yapamassınız,gidin son turda güzel bi zina yapın on numara hayatın tadını çıkartın...
    Sahil kasabasında butik otel de bi kapama yapın,bu nedir yaa...Para para,yaşayın hayatınız

Alıntı Originally Posted by Hamsi Yazıyı Oku
    4 tl den aldınız kaat oldu 30 tl satsanıza kardeşim,kaadın önü açılsın,bu kadar mı merhametten uzak kalbiniz var!!!
    Piyasa yapıcıya niye zulm ediyorsunuz...

Bi ton para kaldırdınız,alın paranızı gidin ekonomiye can katın,covid var bak sonra yemek nasip olmaz...

On numara kızlar var,gidin ölmeden bi şey yüzü görün,rus ablalar size onun işemekten başka işe yaradığını göstersin

Yok hacı ben sofiyim dersen git bi yetimi sevindir büyük sevap...

Bazılarınızın yaşı 60 a gelmiş,Artık her zaman atış yapamassınız,gidin son turda güzel bi zina yapın on numara hayatın tadını çıkartın...
    Sahil kasabasında butik otel de bi kapama yapın,bu nedir yaa...Para para,yaşayın hayatınız
    Yalan yok, bu açıklama benide tarif ediyor ama
    1- benim maliyet 2,30 seviyesinden başlıyor, zaman içinde sürekli olarak eklemek yaptım
    2 - yaş daha 60 olmadı, şimdilik 50,o yüzden ben bi 10 sene daha bekleyeyim 😁💪

3.  Alıntı Originally Posted by Şanssız Uzaylı Yazıyı Oku
    Yalan yok, bu açıklama benide tarif ediyor ama
    1- benim maliyet 2,30 seviyesinden başlıyor, zaman içinde sürekli olarak eklemek yaptım
    2 - yaş daha 60 olmadı, şimdilik 50,o yüzden ben bi 10 sene daha bekleyeyim 😁💪
    Şapka çıkartıyorum,2 tl maliyeti buraya taşıdın bravooo

Allah uzun ömürler versin Lakin bu 60 garantisi elimizde yok...

Sen genede gözünde 2 den alıp 30 dan satmanın vereceği keyifle çakacağın fişekleri düşün...

Bu senin altın vuruşun olabilir,birse iki ikiyse 3 belli mi olur skor bile asarsın bi daha düşün

4. Bu arada Sayın uzaylı,beni bir diskoya götürürsün artık bu parayla

Alıntı Originally Posted by Hamsi Yazıyı Oku
    Bu arada Sayın uzaylı,beni bir diskoya götürürsün artık bu parayla
    Ne demek, lafı mı olur, lakin 15 Ekim de tekrar yurt dışına işe gidiyorum, şubat ortalarında döneceğim. Antalya da ikamet ediyorum, seve seve gideriz, söz şubat da gidelim ����

6.  Alıntı Originally Posted by Şanssız Uzaylı Yazıyı Oku
    Ne demek, lafı mı olur, lakin 15 Ekim de tekrar yurt dışına işe gidiyorum, şubat ortalarında döneceğim. Antalya da ikamet ediyorum, seve seve gideriz, söz şubat da gidelim ����
    Adamın dibisin ,tamam beni unutma...Umarım parlatırız

7. 9 aylık bilanço gönderim tarihi 9.11.2020
    İşi ehline ,samanı eşeğe,bilgiyi arife verin.Bilgiyi eşeğe verirseniz ,bilgi zayi olur.

Euro 9,2668

Sayfa 520/673 İlkİlk ... 20420470510518519520521522530570620 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •