Sayfa 520/1002 İlkİlk ... 20420470510518519520521522530570620 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 4,153 - 4,160 arası.

Konu: Yatırım Fonları X

1. IPV de bu aralar epey performans düşüklüğü var ,sebebi de aynı kurumun , aynı temalı özel fonuna büyük ölçüde dahil olmasından kaynaklanıyor
    CDS 900 den ,700 e düşmüş ,hergün mıy mıy hareket ediyor ,2 gün daha süre tanıdım , aynı devam ederse tekmeyi godummu ...
    neyse sakin olalım

2. ZFB ayın 12 sine geldik hala temmuz ayı portföy dağılımını yayınlamadı
    Tamam saldım çayıra mevlam kayıra da ....

bizden de kaynaklanıyor , koyun gibi günlük takip ediyoruz , kaç lira kazandık/kaybettik diye
    bir fonda onlarca insan çalışıyor ,artık ne iş yapıyorlarsa , insan biraz işini sevecek kardeşim

3.  Alıntı Originally Posted by Germiyan Yazıyı Oku
    ZFB ayın 12 sine geldik hala temmuz ayı portföy dağılımını yayınlamadı

bizden de kaynaklanıyor , koyun gibi günlük takip ediyoruz , kaç lira kazandık/kaybettik diye
    bir fonda onlarca insan çalışıyor ,artık ne iş yapıyorlarsa , insan biraz işini sevecek kardeşim
    https://www.akportfoy.com.tr/docs/po...foydagilim.pdf

Yukarıdaki adresten pdf olarak indirip bakabilirsiniz.

https://www.akportfoy.com.tr/tr/fund/ZFB

Saygılar.

Alıntı Originally Posted by Germiyan Yazıyı Oku
    IPV de bu aralar epey performans düşüklüğü var ,sebebi de aynı kurumun , aynı temalı özel fonuna büyük ölçüde dahil olmasından kaynaklanıyor
    CDS 900 den ,700 e düşmüş ,hergün mıy mıy hareket ediyor ,2 gün daha süre tanıdım , aynı devam ederse tekmeyi godummu ...
    neyse sakin olalım
    usta ipvyi ben sorduydum kısa vadeli bond içerdiğinden cds midir nedir ondan çok etkilenmiyo uyuz eşşek.

5.  Alıntı Originally Posted by Germiyan Yazıyı Oku
    ZFB ayın 12 sine geldik hala temmuz ayı portföy dağılımını yayınlamadı

Iyi yukselmis yine ZFB fena gitmemis. Ak portfoy fonlarina on yargili yaklasirdim ama fena degiler sanki bu siralar. AOY da fena degil.

ZFB den dolayi FJB fonu aklima geldi. Gecen haftalarda FJB de yatirimim vardi. Konustum , mail attim diger rakiplerinizin performansina birde kendi performansiniza bakin. Cok geri kaldiniz rakiplerinizden dedim. Performanslarinin kotu oldugunu bile kabul etmediler.

Dedikleri diger fonlar yan hisselere de yatirim yapiyorlar o yuzden onlarin getirileri iyi , biz tam blokchain fonuyuz. Kripto piyasasi ralli yapiyor siz tam blokchain fonusunuz yine rakiplerinizden geri kaliyorsunuz diyecektim , vazgectim. Icimden guldum sadece ve satis verdim ertesi gun.

Sozun ozu kissadan hisse ; Serbest fon performansi iyi olur diye yatirim yapip aldanmamak gerekli serbest fonlara.

6.  Alıntı Originally Posted by Black Mirror Yazıyı Oku
    Iyi yukselmis yine ZFB fena gitmemis. Ak portfoy fonlarina on yargili yaklasirdim ama fena degiler sanki bu siralar. AOY da fena degil.

ZFB den dolayi FJB fonu aklima geldi. Gecen haftalarda FJB de yatirimim vardi. Konustum , mail attim diger rakiplerinizin performansina birde kendi performansiniza bakin. Cok geri kaldiniz rakiplerinizden dedim. Performanslarinin kotu oldugunu bile kabul etmediler.

Dedikleri diger fonlar yan hisselere de yatirim yapiyorlar o yuzden onlarin getirileri iyi , biz tam blokchain fonuyuz. Kripto piyasasi ralli yapiyor siz tam blokchain fonusunuz yine rakiplerinizden geri kaliyorsunuz diyecektim , vazgectim. Icimden guldum sadece ve satis verdim ertesi gun.

Sozun ozu kissadan hisse ; Serbest fon performansi iyi olur diye yatirim yapip aldanmamak gerekli serbest fonlara.
    Bir fona girince işini düzgün yapsın istiyorsun , kazanırsın /kaybedersin o ayrı , arkadaşın dediği gibi kendi banka sitelerinde temmuz portföyü yayınlamış ama Tefasa göndermemiş
    sanırım hiçbirisi tam blokchain fonu falan değil , hepsiburda hissesinin blokchainle ne alakası varmış , gerçi 1 dolardan daha düşüğe almışlar ama , 9 dolardan hisse sıfıra doğru gidiyor,bulamadın mı başka hisse havaya girip Türkiye yerine ABD de halka arz ettiler gördüler şeyini
    kriptolara paralel gitse yeterli benim için , fena bir fon değil , diğerlerine göre daha iyi perfonmansı var

7.  Alıntı Originally Posted by Econfin Yazıyı Oku
    usta ipvyi ben sorduydum kısa vadeli bond içerdiğinden cds midir nedir ondan çok etkilenmiyo uyuz eşşek.
    en azı 2 senelik tahviller ,2030 YILI vade bile var , son 1 haftaya kadar iyi gidiyordu sonra diğer eurobond fonlarından ayrışmaya başladı ,cds alakaları olur adı üzerinde eurobond fonu
    işi bozan TPE - İŞ PORTFÖY PY EUROBOND BORÇLANMA ARAÇLARI (DÖVİZ) ÖZEL FONU
    bunun ne halt ettiğini bilmiyorum vatandaş 1,5 milyar lira da para bağlamış

8. IPV umutsuz vaka , AES ve ZFB ile yola devam

Sayfa 520/1002 İlkİlk ... 20420470510518519520521522530570620 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •