Sayfa 520/1011 İlkİlk ... 20420470510518519520521522530570620 ... SonSon
Arama sonucu : 8084 madde; 4,153 - 4,160 arası.

Konu: Viop XLVI

HDP nin kapanma davası ne zamandı ....bilen var mı.....

BES'te fon büyüklüğü 420 milyar seviyesine ulaştı
    Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, bugün açıklanan Kredi Garanti Fonu (KGF) paketiyle yaklaşık 250 milyar liralık kredi hacmi sunacaklarını belirtti. SEDDK'nın kuruluş yıldönümü programında konuşan Nebati, "Halihazırda, BES'te Otomatik Katılım Sistemi ile beraber katılımcı sayımız 15 milyon seviyesine, fon büyüklüğümüz yaklaşık 420 milyar liraya ulaşmıştır" dedi.

3. Vobta önemli olan kaç kontrat açtığın kapattığın değildir
    Ne kazanıyorsun ne kaybediyorsun mühim olan Budur

Marifet gücün riskin kaç jetonsa düzenli kazanıyormusun önemli olan bu

Bir adamın başarılı olup olmadığını komisyondan anlarsın 😊

Bir adamın komisyonu düşükse jetonu sormanın paraya sormanın anlamı yoktur 😊

Vobta en büyük maliyet komisyon ve elektrik masrafı şuan

4. Sasada

Anektar kalıyordu masada

Pala iri kıllı ormancı elleriyle bizim anektari aldı evirdi çevirdi düşündü taşındı.

Geri verdi.

Hayatım boyunca unudmam daha. Bilmemkac Milyonluk oluyorduk tek kağıtta.

Yalan yok fena kazanmadık- bi daire alayım diyorum fazla hırsa kapılıp hepsini vermek var...

Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    bazen 100 kontrat yaptığım da oluyor..

mesele bu kadar büyük poz. alınırken ,gerçek zamanlı olarak yazmaktır...

Buradan 70 endeks kontratı short-long yaptım demek, kolay bir iş değil...eğer gerçekten yapılmışsa robotlar hemen farkeder..

anında 40.000 tl zarar olur.üstelik forumda yazmanın verdiği baskı da vardır.
    Geçen 20 kontrata çıktım o anda bile dizlerimin bağı titredi benim ( o da senet piyasası açılana kadar sadece .viopda portföyü hedgeledim saat 10 oluncada vobu kapatım senetleri sattım.)
    70 kontrat açık yapsam saat 22:55 de herhalde gece uyuyamam ben . karabasanlar çöker üzerime.

neydi slogan VOB yapmayın hele hele boyunuzu aşan heç yapmayın.70 bana 7 gömlek büyük gelir.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

6. bi kaç saat evvel twitter trend topic listesinde vakbn liste başı idi, xbank listedeydi, demin baktım dohol liste başına yerleşmiş- alark odas ve aksen ilk 10 içinde.. bütün memleket hisse konuşmaya başlamış gibi.. böyle durumlarda ne yapıyoduk, buralar zirve deyip satıyo muyduk herşeyi ??

bu dowun neyi varmış, yine düşmüş çocuk, yazık yaa.. allahtan tanışmıyoruz artık, selamı sabahu kestiğimiz iyi oldu bence bu lavukla, çok psikopat bi şahsiyet, bipolar

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Kontrat adedi her şeydir..şimdi 40 puan arayla 5 tane kont açayım..bir bir..toplam da 5 eder...200 puan zarar girsem bile -10.000 tl eder...bu önemli değildir...

ama 20 şer 5 kademe(toplam 100 kont) short girersen ve 200 puan zarar edersen; -200.000 tl zarar eder...

ilkini defalarca foruma yazmak sıkıntı değildir.en kötü -10.000 tl zarar vardır..

ama diğerinde elin titrer..bir de foruma yazmanın verdiği baskı bunaltır...

8. Benim artık para da pulda hiç gözüm yok

Kendimi hayır işlerine adayacağım

Okul yaptırmak gibi yada su kuyusu açtırmak gibi

Artık benim dünyalık malda mülkte gözüm yok allah olmayana versin

Çok şükür halimize

Niye vob yapıyorum halen bende bilmiyorum bağımlılık gibi birşey bu valla em güzel hatun karşıma çıksa şu düzde iken aldığım hazzı veremez bana bir adrenalin heyecan var bu vobta

Sayfa 520/1011 İlkİlk ... 20420470510518519520521522530570620 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •