Sayfa 520/1005 İlkİlk ... 20420470510518519520521522530570620 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 4,153 - 4,160 arası.

Konu: Viop L

1.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Bu batı hayranlığını görünce:ABDULLAH CEVDET aklıma gelir...

Ben asla batıya hayran olamam...BOSNADA -UKRANYADA-KONGODA gördük...Tek dişi kalmış canavarı...Gören de batılı halkı entellktüel sanacak..Yıllarca sömürge ile düzen kurulmuş..Halk nefsi tatmininde..

Batını teknolojisini-güzel olan her türlü uygulamayı alırız ama bu kadar..
    Batı hayranlığı ?

https://twitter.com/ankara_kusu/stat...m4qsDxRjw&s=19
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

2.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Ya bozkurtcum sende mi okumuyon kk kazanırsa bütün kağıtlar tavan tavan gider demiyom ki.amiral için diyorum. Ayrıca 1. Turda kim kazamırsa kqzansın borsanın olumlu karşılama ihtimali yüksek. 2. Tura kalırsa yandı gülüm keten helva. Kaöacak delik arayın maldaysanız longsanız yiyeceğiniz zopanın haddi hesabı yok. Biz böyle zopa yemedik dersiniz.
    Hocam haftalardır süren satışın sebeplerinden biri de 2. tura kalacak beklentisi değil mi zaten?
    Yatırım tavsiyesi değildir.

3. şu gelen bilancolara bak toptan perakende, gıda, biraz gyo
    ve telekomünikasyon disi düzgün bilanço yok 500 firma varsa 15-20 tanesi hariç gerisi tirtingen

4.  Alıntı Originally Posted by lemur Yazıyı Oku
    şu gelen bilancolara bak toptan perakende, gıda, biraz gyo
    ve telekomünikasyon disi düzgün bilanço yok 500 firma varsa 15-20 tanesi hariç gerisi tirtingen
    Telekomcuyuz usta daha ne yapak? secbul palanın adamı secbul palayla hesaplaşacağuk...
    Son düzenleme : Economics; 11-05-2023 saat: 08:45.

5. Bugün dikkat.
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

6.  Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    Bu Kezban kim aw
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

7.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Forum gerçekten enteresan bi yer. Ben pisyediliabeyime kefilim satranç kesin iyi oynar bi de güzel çay içer sohbet eder borsadan da cok iyi anlar daha ne olsun var mı ötesi?
    İki kelam edebilmenin değeri ni bilmek lazim

8.  Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    Bilanço sezonu bitti.

Genel olarak bilançolar ÇOK ÇOK ÇOK kötü.

Deprem-seçim olmasa bile buralarda olurmuşuz zaten.

BRSAN,GOODY,MGROS beğendiğim bilançolar. BRSAN ve GOODY kısmen döngüsel şirketler. Kârların sürdürülebilirliği tartışmaya açık. MGROS zaten BIST50 tarafında bu sene kazanç sağlayan nadir şirketlerden birisi oldu. MGROS çok yakından takip ettiğim için Q2 ve Q3 bilançoları çok daha iyi gelecektir değerlendirmek isteyenler baksın, MGROS da da mevsimsellik var Q3 bilançosu çok çok iyi geliyor mesela.

DOAS bilançosu da güzel ama patron hırsız, tamamen scope'umdan çıkardım. Yaptığı alavere olmasaydı şayet direk 300TL olmalıydı hisse fiyatı ama buralarda sürünecek bence o da.

FROTO ya çok güveniyordum bence iyi bir bilanço ama ilk 3 ay çok yüksek kapasite kullanım oranı ile çalışmalarına rağmen marjları daralmış. Nisan ayında üretim rakamları da düştüğü için büyük ihtimalle 2. çeyrekte de marjlar daralmaya devam edecek.

Kısaca, eğer seçime göre yabancı gelip XBANK ve XHOLDING öncülüğünde bir yükseliş olmazsa tekrar 300$ hayal. XSINAI de işler yaş çoğu şirket okeye dönüyor, bedelli furyası başlayabilir bazı küçük ölçekli sanayicilerde.
    Bunlar doyum noktasını çoktan aştı..
    Enflasyon gerçeği ile ikinci üçüncüde ceyrekte kemer sıkma işi vurmaya başlayınca netleşir dongusellik...

Sayfa 520/1005 İlkİlk ... 20420470510518519520521522530570620 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •