Sayfa 520/872 İlkİlk ... 20420470510518519520521522530570620 ... SonSon
Arama sonucu : 6973 madde; 4,153 - 4,160 arası.

Konu: BANVT - Banvit

1.  Alıntı Originally Posted by Poyurazbey Yazıyı Oku
    Keko abi senin değerini bilen bilir boşver hurgaz tawan tawan gitti arsan %15 gördü daha nolacak 17.28 ile girdim ama genel kurul iptal olmuş yine belirsizlik dewam edicek heralde p tesi mecbur çıkacam gibi bize banvitte ekmek yok anlaşıldı
    dostum insanları değişmesi beni çok üzüyor...bir kaç aydır hotmailime bakmamıştım ki çoğu sefer de bakmıyorum ...geçmişte bana danışıp fikirlerimi soran bir arkadaş 180 derce değişip bana küfürler etmiş...bu beni çok üzdü...bu alemde artık kime güveneceğimizi şaşırdık...oda kayıp etmiş ama benim söylemem ile değil...ama sorumlusu ben olmuşum....gidip başka sitelerde de bana küfürler etmiş...bazen artık şu yorumları bırakmak istiyorum...hatta komple borsadan çıkmak istiyorum...100 kişiden 100 ünü memnun etmek imkansız...o yüzden de moralim çok bozuk...her an karar verip borsaya da veda edebilirim...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2. Keko abi benden de böle üzücü mail aldın biliyorum ama ben gercekten çok üzgünüm dün hala içinde oldugum hissenin verdiği psikoloji yani senin ne kdr iyi bi ri oldugunu anladım şahsıma ettiğim kötü sözlerin karşılığı olarak bana iyilikle karşılık verdin beni de silmekte sitem etmekte haklısın ne desem boş , hatta numara nı bile sildim seni belki boşluğa düşer kırarım olurya üzerim diye , sen çok kaliteli insansın kim ne derse desin

3.  Alıntı Originally Posted by Poyurazbey Yazıyı Oku
    Keko abi benden de böle üzücü mail aldın biliyorum ama ben gercekten çok üzgünüm dün hala içinde oldugum hissenin verdiği psikoloji yani senin ne kdr iyi bi ri oldugunu anladım şahsıma ettiğim kötü sözlerin karşılığı olarak bana iyilikle karşılık verdin beni de silmekte sitem etmekte haklısın ne desem boş , hatta numara nı bile sildim seni belki boşluğa düşer kırarım olurya üzerim diye , sen çok kaliteli insansın kim ne derse desin
    senden yana sıkıntım yok dostum çünkü sen bir kere özür diledin bu benim için yeterliydi ama diğer arkadaş beni çok üzdü...kolay kolay kimseye mail adresimi veya telefon numaramı vermem...çünkü ben iş yerinde çok yoğunum çok ayıracak vaktim yok...şu anda bu adresimi versem en az 60-70 kişi alır ve bana yazar...ben herkese cevap yetiştiremem...san tlf numu verdim çünkü senin çok mağdur olduğunu anladım ve elimden gelinceye kadar yardımcı olmaya çalıştım...geçen gün uygun aldığın hisseyi %13 çıkışta satsaydın şimdi hiç bir zararın kalmayacaktı....bana sorduğun vakitlerde de işim vardı bakamadım...ama satışı kendin yap diye de önceden uyarmıştım...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4. Canın saolsun , bana bi watsap dan ıygun zmn da ulaşırsan banvit hakkında konuşalım gerekirse p tesi verecem aselsan uv kalacağım banvitt hala kararsızsa yoksa beni komple eritecek ondan korkuyorum

5.  Alıntı Originally Posted by Poyurazbey Yazıyı Oku
    Canın saolsun , bana bi watsap dan ıygun zmn da ulaşırsan banvit hakkında konuşalım gerekirse p tesi verecem aselsan uv kalacağım banvitt hala kararsızsa yoksa beni komple eritecek ondan korkuyorum
    Bu piyasada kağıt değiştirdiğinde aldigin kagidin ne olacagini biliyormusun. Sabir herseyin ustesinden gelir. Alinacak fiyattan kagit satilmaz. Kagit cok guzel trade firsati veriyor. Takip et. Harekete katil. Anormal bi durum yok. Bulanco guzel. Piyasa genel olarak bozuk. Altin yuksek, doviz yuksek, petrol yuksek butun borsalar gòcük. Hava olumluya dindugunde Banvit cok hizli harekete ayak uyduracaktir.

SM-N9005 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Sayın kariZma dedikleriniz doğruda kapıt kaç aydır eksi yazıyor bide genel gurul iptal edilip ertelenmiş bi belirsizlik var ne olacağı belli değil

7.  Alıntı Originally Posted by Poyurazbey Yazıyı Oku
    Canın saolsun , bana bi watsap dan ıygun zmn da ulaşırsan banvit hakkında konuşalım gerekirse p tesi verecem aselsan uv kalacağım banvitt hala kararsızsa yoksa beni komple eritecek ondan korkuyorum
    panik ile hareket ediyorsun kararlarını çabuk değiştiriyorsun...bu şekilde davranma yoksa sermayeni kayıp edersin benden söylemesi...tıpkı sermayemi kayıp ettiğim vakitlerdeki davranışlarımı şimdilik sen yapıyorsun...geçen haftalardan aselsanı sana 30,30 dan almıştık sanırım 31,70 i görmesine rağmen sen 31,20 den vermiştin...şimdi aşağı yukarı oraya tekrardan düşmüş...

aselsan uzun vade her zaman iyidir...tabi maliyet yeri de önemlidir...onda genel kurul varmış artık orda ne açıklarlar bilemem ve sonuçları da ne olur bilemem...borsada zirvelerine yakındır bundan sonra endekste de ne olur onu da bilemem...ama tüm bu ortamı düşünmeme rağmen aselsanı her zaman uygun yerden alınıp unutulabilecek bir hisse olarak görüyorum...

8. ama Banvit de bu fiyatlarda kötü değildir diye düşünüyorum...her halükarda buralardan zaman zaman yukarı tepki verme potansiyeli vardır..

Sayfa 520/872 İlkİlk ... 20420470510518519520521522530570620 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •