Abi ilgilendirmiyor oaylaştım kaçırdın herhalde yeni kanunun 39 maddesi bu kanun yayın tarihinde yürürlüğe girer diyo bizi ilgilendirmiyo yani.genel kurula kadar hisse alan yukardaki fiyatlardan ayrılma hakkını kullanır soru kalmasın kafanızda kesin bu şekilde.yeni kanunu paylaştım önceki sayfada madde 39.
Kanunnda baz alinan nedir?
1. Ilk haber
2. Degerleme Raporu
3. Birlesme tarihi
Yani ilki ise eski kanun, ama 2 ve 3.su ise bu yeni kanuna gore oluyor. Bilmedigimden soruyorum.
Herifler 20 senede bir birlesme yapiyor, oteki heriflerin de bugun aklina gelmis bunu kurcalamak.
Bundan sonra GERCEKLECEK olan birleşmelerde derler olur biter kanun bağlar. Ya da demezler yine bağlatırlar.
Artık 6.32 falan da hikaye. Bizim en aleyhimize olan değerleme 6.32 . İNA yok , piyasaya çarpanı yok .
Adil fiyat denen zamazingo mutlaka çok çok üstünde çıkacak.
Demekki neymiş, yönetiminde iş bankası, CHP temsilcileri , munzam sandık temsilcileri olan bir kuruma karşı hükümetten medet umuyoruz. Bu adamlara sor sabaha kadar sana demokrasi, hak ,adalet , hukuk anlatsın.
Ayrılma hakkı, açıklamadan öncesini bağlar ne saçmalıktır arkadaş. Elinde onay yok , değer yok.
Kimse o fiyattan hissesini satmazken çek o halde hisseyi 4 liraya herkes versin 6 liradan . Hiç hisse toplayacağım diye uğraşma.
Allah belanızı versin .
Ben açıklamanın yapıldığı tarihe bakarım gerisi beni ilgilendirmez...Şu anda panik havası var ortalık durulunca fiyatları göreceğiz...
Diğer iştirak sayfalarında okuyorum. Adam birleşmenin soda için kötü olduğunu ama şişe için iyi olduğunu söyleyip kendisini rahat hissettiğini yazıyor.
Biz bu kadarız işte. Bana dokunmayan yılan bin yaşasın. Ben kazançlı çıkıyorsam diğerlerinin kötü hali beni ilgilendirmez.
Klasik Nazi dönemi Yahudi sözlerini anlatmayım hepiniz bilirsiniz.
O sırt döndüğün adalet birgün sana da lazım oldugunda biz de orada ol (ma )acagız merak etme .
Kendi bir yerleri tutuşunca çıkıp açıklama yapmayı biliyorlar ama şu hisseler için hiçbir açıklama yok .
666 piyasa en doğru fiyatlamayı yapar diyordu . O halde bu birleşme denen şey b. ktan bir şey. Cimentolara ikiye katlarken bunlar yerlerde sürünüyor.
Yer İmleri