Sayfa 521/602 İlkİlk ... 21421471511519520521522523531571 ... SonSon
Arama sonucu : 4815 madde; 4,161 - 4,168 arası.

Konu: AKSEN - Aksa Enerji Üretim A.Ş.

1. Eskiler bilir eskiler derken 2019-4 çeyrekten sonra pandemi sürecinden sonra şirketin gelişimi derken Özbekistan haberi geldi yatırım bitti çalışmaya başladı.Yetmedi pandemi kaynaklı enerji fiyatları ile yurtiçi göynük bile sanki altın işleyen bir santrale dönüştü. Dün de gelen 2022 beklentileri kısa ve öz şirket paylaşımı ile mızrak çuvala sığmaz artık... Herşey in hayırlısı.

2. Şu forum canlansa daha güzel olacak. Okumak yazmak zevk veriyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3. insanda herşeyin başı saglık.........hissede ise temettü........ytd..

4. İnsallah güzel kardesım

5.  Alıntı Originally Posted by playmaker Yazıyı Oku
    Bir de AKSEN müdavimi Neva91 vardı.
    Umarım hala hissededir çıkmamıştır.
    Sn. Neva91'in bende yeri çok ayrıdır. AKSEN-ALARK-ALGYO(burada TRGYO kıyası ile beni aydınlatmış ve 15 günde güzel para kazandırmıştır) başlıklarındaki yorumlarıyla 1.5 senedir doğru zamanda doğru yerde olmamı sağladı. Hem de diğer başlıklarda ona karşı birçok muhalefete rağmen adam ne dediyse oldu. Çok çok sağolsun. Ama maalesef 3 ay kadar önce ALGYO başlığında kendisine yapılan hakarete dayanamayıp cevap vermesiyle galiba ceza yedi ve bir daha buralara uğramadı. İnşallah tekrar gelir de bizi bilgilendirmeye devam eder.

6.  Alıntı Originally Posted by playmaker Yazıyı Oku
    Merhaba arkadaşlar.
    Daha önce de yazmıştım, Aksen en güvendiğim hisse. Ara ara girip yorum yapıyorum.
    Geçen 2021 ocak ve eylül ayında yaptığım yorumlar hala geçerli.

Aynen alıyorum. Kalan herkese bol kazançlar.

Belki de bu yüzden AKSEN başlığında çok yazı yazılmıyor. Herkesin kafası rahat.

7. Yapı Kredi Yatırım, Aksa Enerji hedef fiyatını 17,50 TL'den 20,30 TL'ye yükseltirken, "al" tavsiyesini korudu.

8. Enflasyon % 150 civarıyken, % 30 getiri potansiyeli vermeleri enteresan.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 521/602 İlkİlk ... 21421471511519520521522523531571 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •