Sayfa 521/998 İlkİlk ... 21421471511519520521522523531571621 ... SonSon
Arama sonucu : 7982 madde; 4,161 - 4,168 arası.

Konu: DoLARDA YÜKSELİŞ KAÇINILMAZ XXIV

1.  Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Ben siyaseten şimdilik Turhan Çömez i lider olabilecek olarak görüyorum. İyi konuşuyor. Dirayetli.
    SOĞAN da iyi konuşuyordu ben artık konuşan adam artık sevmiyim..

........

Burada yaşını başını almış görmüş geçirmiş diyeceğimiz bir sürü adam hala aynı hataları yaparsa gençler ne yapmaz..

Bu ülkenin padişahı bile dışarıdan atandı Abdülaziz i temizlediler, V. Muratı, İİ. Abdülhamid i bile onlar getirdi, sonradan bozuştular da, burada Fatih Mehmet Maçoğlu gibi bir adam olacak ama aynı dürüstlük te ülkeyi düşünen ama hinoğlu hin cinsinden adamlar da yanında olacak, yoksa halktan gelmiş adamların dağılmaması ve bu oyunları alt etmesi çok zor.
    Deneyimleri de yok.. Adam suyu 1 liraya satıyor örnek olmasın diye harcadılar...

Böyle bir adam da gelirse, Ülkede önce kıtlık çıkaracaklar, benzin mazot yağ et süt parayla bile olmayacak, direneceksin çalışacaksın, sonra senin mezhebin şu bu hikayesine girecekler, sen bizim mezhebimiz de meşrebimizde aynı diyeceksin, alnından ter değil kanlı ter damlayacak, ancak buna razı olursan düze çıkarsın...

Olmazsan İmamın sol testisinden düşen şahsı başa getirecekler en çok tavizi o verecek gibi duruyor..

Fazla düşünecek bir şey yok..

Not: Süleyman S. de Numan K. da kendi partilerinde iken iyi konuşuyorlardı Devlet B. de sağlam eleştiriler yapıyordu, Yavuz Bingöl bile AKP linin kralıyım dedi en sonunda, Ulusalcı Doğu P. de dahil....
    Hulki Ceviz i, Cem Uzan bile Cem Uzan..
    daha da saysam mı ki

Cuma gün açıklanan MB kararlarında diyor ki;
    1) 31.08.2024 itibari ile DTH hesabında bulunan dövizler, dönüşüm kurundan bozularak DDKKM açılabilir.
    Türkçesi : Döviz bozulsun yeter ki bozulsun.
    2) Bankalar TL mevduat payını artırsın yoksa daha fazla zorunlu karşılık ayırmak zorunda kalacaklar.
    Türkçesi : DDKKM dönüşlerini mümkün olduğunca düz TL vadeli mevduata çevir. Gerekirse teşvik için bunlara daha yüksek faiz ver. Yeter ki döviz ile bağı kalmasın.

3.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Cuma gün açıklanan MB kararlarında diyor ki;
    1) 31.08.2024 itibari ile DTH hesabında bulunan dövizler, dönüşüm kurundan bozularak DDKKM açılabilir.
    Türkçesi : Döviz bozulsun yeter ki bozulsun.
    2) Bankalar TL mevduat payını artırsın yoksa daha fazla zorunlu karşılık ayırmak zorunda kalacaklar.
    Türkçesi : DDKKM dönüşlerini mümkün olduğunca düz TL vadeli mevduata çevir. Gerekirse teşvik için bunlara daha yüksek faiz ver. Yeter ki döviz ile bağı kalmasın.
    Enflasyona soyul diyor ozetle.

Sen TL.'ye gecmezsen, ben seni soyamiyorum diyor.

Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Hemen bugun IYI Partiden istifa edip CHP'ye girmeli.
    Kendisi anlattı annesi CeHaPe'den aday olursan, ben sana nasıl oy vereceğim oğlum demiş, bir bağnazlık var demek ki.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    oda aynı bokun sarısı balıkesir halkının dirayeti olmasa balıkesiri akp ye verdirecekti. itiraz etmeden gitti aday oldu
    Aynen öyle, bir zamanlar Reyisin özel doktoru ve danışmanı olan kişiden bahsediyoruz.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

6. değerli forumdaşlarım herkese merhaba

7. batman returns

Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    batman returns
    Neredesiniz hocam?

Sn Batman kooooşş diye kaç kere yazdım.
    [emoji3]
    Hoşgeldiniz

Sayfa 521/998 İlkİlk ... 21421471511519520521522523531571621 ... SonSon

Yer İmleri