Originally Posted by ZerK Allah beni nasıl biliyorsa öyle yapsın 160 ortalama long 175 cover yazmayacam dedim tutamıyorum kendimi kader gayrete aşıktır...
Originally Posted by EMLAK kader gayrete aşıktır... Sayın EMLAK siz eski enorthon musunuz ?
Originally Posted by ZerK Sayın EMLAK siz eski enorthon musunuz ? forumdan biri olarak mı..
Originally Posted by EMLAK forumdan biri olarak mı.. evet 2000-2017 li yıllardan eski hisse.net ' veya voborsa.com'dan nick olarak "enorthon"
Originally Posted by ZerK evet 2000-2017 li yıllardan eski hisse.net ' veya voborsa.com'dan nick olarak "enorthon" hissenetten başka yerde üyeliğim yok. bahsettiğin kişi değilim.
Şu kocaman dünya da cuma dan beri en temiz dayak bizim biricik bist imize atıldı diye düşünüyorum. Kavga edenleri izlerken dayak yiyen gariban gibi
Originally Posted by bahriyeli Mollalar düğmeye başmaktan vazgeçtiler muhtemelen Bunlarda safi rüzgar meydan boş menzil müsaitken Bu arada Bozkurt bi cisim yaklaşıyor deyip inzivaya çekilmiş ,sayfayıda da kapatacam filan diyor suyun altı eyi gelmedi ona Napim bugün zopa beklerken herif ödüllendirince şaşkın ördek gibi kala kaldım Bıraktım vobu artık para katlamıycam, bundan keyli hisse katlıycam
Hamdım Piştim Yandım
Forum Rules
Yer İmleri