Bilen biri lütfen Bilgi paylaþýmýnda bulunabilir mi arkadaþlar
Bilen biri lütfen Bilgi paylaþýmýnda bulunabilir mi arkadaþlar
Yok mu kimse arkadaþlar
2 TL den 12 TL ye gelmiþ kaðýt neyin peþindesin ne öðrenmek istiyorsun. Yeteri kadar beyinsiz kumarbaz toplandýktan sonra piyasada kalan son % 1,72 yi verecekler ellerine. Sonra adýna tüpçü maðdurlarý denen aðlak bir topluluk oluþacak. Bu kaðýdý bu saatten sonra alan sonrasýnda hiç aðlamasýn. Kaðýt çaðrý beklentisiyle 3 TL den geldi 8,83 e, Çaðrý bitti. Olay bitti. Film bitti. Piyasada kalan çok az bir lotuda acaba bize de bir þey çýkar mý diye düþünen beyinsizler için sakladýlar onlarda yavaþ yavaþ toplanmaya baþladýlar zaten hep birlikte aðlayacaklarý gün çok uzak deðil.
Benim öngörüm bu yýlýn sonuna kadar yaklaþýk 1 milyar usd tutarýnda borçlu Demirören medya ile hurgz ve dgzte hisselerinin birleþeceði vyönünde. Bu birleþme sonrasý Hurgz ve dgzte devasa borçlu þirketin içinde eriyip gider. Demirören medyanýn faizler hariç sadece 6 aylýk kur zararý yaklaþýk 2 Milyar TL.
Peki çaðrýdan önce buralar çýkartmayý akýl edemedimi. Hangi KY verirdi 8.80 e
BLA-L29 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dostum çok doðru söylüyorsun o kumarbazlardqn biri benim iþte bugün aldým 11 den ve þu anda tavan sence ne yapayým satýyým mý bana kýzma lütfen sadece þahsi fikrin ne merak ediyorum haftaya tavan serileri olabilir mi hisse toplu be çok sýð sence nerden vermeye baþlarlar bi fikrin var mý veya bir öngörün
Peki çaðrý yaptý fiyat çaðrýnýn üstünde bütün mal þu anda Demirören’de tüpçü millete nerden Çakar allah bilir orasýda doðru seninde bilebileceðin bir þey deðil burdan 20 ye çýkarsa maliyeti 10 küsürlerde bütün malý çakmaya baþlar yavaþ yavaþ böyle öngörüde bu fiyat þu an ucuz ama burdanda çakabilir millete kafada deli sorular sesli düþünüyorum sadece peki üstat son sorum tahta kapanma gibi bir durum olur mu
Ýnsanoðlu iþte her zaman daha fazlasýný istiyor. 8.80 den sattým allaha þükür bugün 11 leri görünce biranlýk üzüldüm ama elimde de patlayabilirdi, ve gece rahat uyumak çok daha kýymetli. Para her zaman kazanýlýr. Bu arada buralardan hisseye giren arkadaþlar. Bu hisse bu saatten sonra canlý bombadýr her an patlayabilir. Ona göre
***DGZTE*** DEMÝRÖREN GAZETECÝLÝK A.Þ.( Olaðan Dýþý Fiyat ve Miktar Hareketleri
***DGZTE*** DEMÝRÖREN GAZETECÝLÝK A.Þ.( Olaðan Dýþý Fiyat ve Miktar Hareketleri )
Ýlgili Þirketler []
Ýlgili Fonlar []
Türkçe
Olaðan Dýþý Fiyat ve Miktar Hareketleri
Yapýlan Açýklama Güncelleme mi?
Hayýr (No)
Yapýlan Açýklama Düzeltme mi?
Hayýr (No)
Konuya Ýliþkin Daha Önce Yapýlan Açýklamanýn Tarihi
-
Yapýlan Açýklama Ertelenmiþ Bir Açýklama mý?
Hayýr (No)
Bildirim Ýçeriði
Açýklamalar
Daha önce Kamuyu Aydýnlatma Platformu vasýtasýyla yapmýþ olduðumuz Özel Durum Açýklamalarý haricinde, mevcut durum itibarýyla Sermaye Piyasasý Kurulu'nun II-15.1 "Özel Durumlar Tebliði" gereðince kamuya açýklanmamýþ yeni bir özel durum bulunmamaktadýr.
Bu açýklama Sermaye Piyasasý Kurulu'nun II-15.1 Tebliði'nin 8'inci maddesi ve Borsa Ýstanbul A.Þ. Baþkanlýðý'nýn 14.09.2018 tarih ve BÝAÞ-4-7764 sayýlý yazýsýna istinaden yapýlmaktadýr.
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/707997
BIST
(14/09/2018 - 16:20:33)
Yer Ýmleri