Sayfa 522/735 İlkİlk ... 22422472512520521522523524532572622 ... SonSon
Arama sonucu : 5874 madde; 4,169 - 4,176 arası.

Konu: VAKKO - Vakko Tekstil

1. Bugün sattığımda aynı saat yazdım. 4,04 bana göre kanal direnci, ama rsi nin 120-130 lara gittiği senetleri gördük. Her şey olabilir. Evet yabancı alıyor. Alacakta. Ama o aldıkça senette sert hareketler kaçınılmaz. İzleyelim biraz. 3,65 altına inlemesi ilerisi için iyi olur. 3,70-3,74 arasına gelirse yeniden alırız. 3,65 stop ile. 4,04 üstü üç gün kapanış gerekli bana göre. 4,20 de oldukça önemli bir rakam. Yeteri kadar mal toplandı ise anında aşağı yukarı 60 kademe oynatır ve bazıları aklını teslim eder. İrade sağlam olmalı.

2. Hisseyi ve spegini iyi taniyan biri olarak kesinlikle 1 lot bile gercek yabanci yok.yabanci alisi gozuken feyk.spegin mali.yilda en az 3 kere yabanci takasini yuzde 15 lere kadar maksimum cikarip sonra mali kusar.hisse benim icin pozitif.o ayri mesele.ama yabanci felan yok hissede buna inanin.yada yabanci oranlarini grafik olarak bulun son 3 yillik.dalgayi goreceksiniz.

3.  Alıntı Originally Posted by keremc Yazıyı Oku
    Geçen seneki hareketlerine benzemiyor bu sefer olay gerçekleşebilir thy ihalesi yaz kış imiş emirates havayolları ihalesi falan konuşuluyor.Bugünkü citi alışı fon gibi normalde yatırırm alıp virman yapıyordu alenen ilk kez gördüm bugün alırken hayırlısı 4.20 ilk direnç orada ky kalmaz sonrasına bakmak lazım tekrar söylüyorum bu seneki hareket geçen yıllara pek benzemiyor.
    ytd
    Sayın Keremc uzun zamandır yazılarınızı okuyor ve objektif yorumlarınızı takdir ediyorum.Aynen citi bugün ilk kez 4 üstünde tahtadaydı.İşallah büyük noktalara gider.+Uzun zamandır yatırım fonları girmiyordu.1 ay önce yf üzerinden 1.000.000 lotu aldı bunu 1240.000 lara kadar da çıkardılar.Umarım yakında iyi bir haber düşer.Citi nin tahtada görünmesi beni birazda paranoyaya sokmadı dersem yanılırım.EEE şimdiye kadar yoktun şimdi niye kendini gösteriyorsun.Gel gel mi yapıyorsun. Ne bileyim hayırlısı

4.  Alıntı Originally Posted by yuzdeoncu Yazıyı Oku
    Hisseyi ve spegini iyi taniyan biri olarak kesinlikle 1 lot bile gercek yabanci yok.yabanci alisi gozuken feyk.spegin mali.yilda en az 3 kere yabanci takasini yuzde 15 lere kadar maksimum cikarip sonra mali kusar.hisse benim icin pozitif.o ayri mesele.ama yabanci felan yok hissede buna inanin.yada yabanci oranlarini grafik olarak bulun son 3 yillik.dalgayi goreceksiniz.
    Güzel bir tespit. Çünkü ky aslında eskiden küçüktü, artık oda okuyor, desteği direnci bilançoyu fk ve diğer rasyoları görüyor. Tekni̇k anlamasına gerek Yok, çünkü bir senete dk da değişik grafik geliyor. Özetle spek de kendini geliştirmeli, sayın kitapçının dediği gibi bugün citi neden geldi. 3,64 sanırım önemli. Ama ben bilanço İçin bu değerlerden 5 lot 5 lot yeniden toplarım .

5.  Alıntı Originally Posted by keremc Yazıyı Oku
    geçen seneki hareketlerine benzemiyor bu sefer olay gerçekleşebilir thy ihalesi yaz kış imiş emirates havayolları ihalesi falan konuşuluyor.bugünkü citi alışı fon gibi normalde yatırırm alıp virman yapıyordu alenen ilk kez gördüm bugün alırken hayırlısı 4.20 ilk direnç orada ky kalmaz sonrasına bakmak lazım tekrar söylüyorum bu seneki hareket geçen yıllara pek benzemiyor.
    Ytd
    google de 2015 haberi bulabildim sadece, O zaman kabin görevlisi sayısı 20.000 imiş, güncel rakam çok daha yüksektir olurda öyle bir şey olursa ballı kaymak olur.

6.  Alıntı Originally Posted by kitapci34 Yazıyı Oku
    Durup durup kuruyorum siz bana bakmayın
    25.000 kişinin birebir ölçüsünü alıp elbise dikebilecek firmada öyle kolay bulunmaz
    bi bakmışsınız alamanlar bizi gızkanır Lufthansa kabin görevlilerinin kıyafetlerini
    british airways de onlara özenir gelir vakkoya yaptırıverir kabin görevlilerinin kıyafetlerini
    olmaz olmaz demeyin kuruyorum işte, dedimya siz bana bakmayın büyük düşünüyorum
    Böyle bir ihtimalin varlığınıda yazmıştım. Sadece bir ihtimaldir (SÖYLENTİ, DUYUM YOKTUR) hisseye atlayıp günlükte, kısada zarar edince saçmalamak yok. Sadece uzun vadeli yatırımcılar dikkate alsın yazdıklarımı.
    Son düzenleme : kitapci34; 05-09-2019 saat: 00:26.

7. 2.75 ken alim mi diye bir ara dusundum ama almadim simdi 4 lira olmus hizli bir yukselis bir zamanlar 0.80 de dururdu da kimse almazdi 0.80-1 araliginda trade etmisligimiz vardir ama simdi nerelerde 😁hayirli olsun sizlere

8.  Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    4 gündür tahtadaki beş lotların tamamı benim. Küçük yatırımcı parası ve kredisi ile görmemiş gibi senet alır, sonra üstüne kalır. Bir yere giriş ve çıkış usul erkan ister. 2009 da endeks dönerken en son almıştım , belki endeks 2009 gibi yönünü büyük yukarı çevirir. Şimdilik bilançoya itaat etmekten başka bir güçümüz yok. Beşliklere devam.
    4,02-4,03 verdiklerimi yine oyunu bozmadan 3-5 lot almaya başladım 3,65 e kadar alırım 3,60 altı stop. Neden çünkü düşüş bu değil biraz daha düzeltme gibi duruyor

Sayfa 522/735 İlkİlk ... 22422472512520521522523524532572622 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •