Sayfa 522/1002 İlkİlk ... 22422472512520521522523524532572622 ... SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 4,169 - 4,176 arası.

Konu: Yatırım Fonları IX

1.  Alıntı Originally Posted by Black Mirror Yazıyı Oku
    Bekledigimiz gibi Mac ve nnf diger hisse yogun fonlara gore iyi getirdi borsanin eksi kapatmasina ragmen.

Rpd hisse pozisyonu sadece %6 olmasina ragmen turevde dogru pozisyondan dolayi iyi getiri elde etmis gozukuyor. Hisse portfoyu dun +3.05 idi. Darisi Ipb nin basina diyelim. 1 ileri 1 geri gidiyoruz. En azindan para kaybetmiyoruz Ipb de. Aslinda kaybediyoruzda neyse. Boyle avutayim kendimi biraz daha
    RPD fiyat doğruymuş, firmadan teyit ettiler. ilginç bir getiri oldu.

2.  Alıntı Originally Posted by ayurdakok Yazıyı Oku
    Benim hesaba göre RPD bin hisse si günlük %5 ama hisse oranını hesaplamadim

Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Bu hangi uygulama?

3.  Alıntı Originally Posted by sturk16 Yazıyı Oku
    Bu hangi uygulama?
    Bu investing.com aplikasyonuda portföyüm kısmında varlıklarim görüntüsü. RDP nin KAP'a bildirdiği hisse portfuyunu ekledim. Kabaca RDPnin hisse kismindaki yüzde kar/zararı tahmin edebiliyorum

4. şu bist 1350 olsada bizde girsek rpd'ye: ) ne zaman düşmeyen birşey yapmışlar deyip girmeye kalksam terste kaldığım için..yinede kıskandım lan: ) alana hayırlı olsun allah daha bol versin.

5.  Alıntı Originally Posted by friendly_1980 Yazıyı Oku
    şu bist 1350 olsada bizde girsek rpd'ye: ) ne zaman düşmeyen birşey yapmışlar deyip girmeye kalksam terste kaldığım için..yinede kıskandım lan: ) alana hayırlı olsun allah daha bol versin.
    100 gündür elimde tuttuğum IPBleri %1.5 getiri ile verdim gitti dahada IPB ye bulaşmam.

6.  Alıntı Originally Posted by bgtr Yazıyı Oku
    100 gündür elimde tuttuğum IPBleri %1.5 getiri ile verdim gitti dahada IPB ye bulaşmam.
    ipb faiz üstü düzenli getiri ünvanını kaybedeli çok oldu, geç bile kalmışsın.

Alıntı Originally Posted by ayurdakok Yazıyı Oku
    Bu investing.com aplikasyonuda portföyüm kısmında varlıklarim görüntüsü. RDP nin KAP'a bildirdiği hisse portfuyunu ekledim. Kabaca RDPnin hisse kismindaki yüzde kar/zararı tahmin edebiliyorum
    Bravo dostum.
    Ben bunu akıl edemedim.
    En iyi çözüm bence.
    Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.

8.  Alıntı Originally Posted by friendly_1980 Yazıyı Oku
    ipb faiz üstü düzenli getiri ünvanını kaybedeli çok oldu, geç bile kalmışsın.
    Her seferinde bu hafta toplar bu ay düzelir diye bekledim. Alternatif maliyet arttı gitti maliyeti artık başka yerden çıkarmaya çalışacağım. %50 RPD %50 ZDZ yapayım diyorum ben girince fonlar dönüyor IPB ye girmeden önce haftalık aylık 3 aylık 6 aylık çok iyi getiriler vardı ben girdim fon fetret devrine girdi. 100 günde %1,5 getiri nedir ya portföyü %100 ters repo yapsan 3 katını kazanırsın sizin yönettiğiniz portföye bir daha hayatta getirileri iyileşse bile İstanbul portföy ile işim olmaz.

RPD ve ZDZ ye ne diyorsunuz yarın girilir mi yoksa 23 eylüle kadar PPZ de beklesek daha mi iyi olur?

Sayfa 522/1002 İlkİlk ... 22422472512520521522523524532572622 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •