Sayfa 522/1001 İlkİlk ... 22422472512520521522523524532572622 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 4,169 - 4,176 arası.

Konu: Viop XXXIX

1.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Hocam almanya %4 satış yerken, biz de satılıyoruz doğal olarak...olaya hep relatif fiyatlarla bakmak lazım.yani almanya %4 düşerken biz %3 düşüyorsak, ya da dow bizim cuma kapanışımıza göre %3 düşmüşken biz ne kadar düşüyoruz gibi.

büyük resimde zayıf olduğumuz ortada zaten(ov-uv), ama kısa vadede son bir kaç gün görece sağlam duruyoruz bence.
    Şu up tick roll uygulamasını kaldırsa SPK görece gücümüz belli olacak da kaldırmıyor.
    Bu kuralla açığa satış yapmak çok çok zor hatta ölüm kademe kalkmadan açığa satış yapamıyorsunuz alt kademeye zaten sistem emir koydurtmuyor.
    Şu kuralı bir kaç günlüğüne kaldırmışlardı robotlar devre kestirdi diye tekrar koydular ama hergün tekrar tekrar gene koyuyorlar işte. Alım yaparken sıknıtı yok üst kademeye verebiliyorsunuz ama açığa satışda yok alt kademe yassakk
    Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.

2.  Alıntı Originally Posted by sniper~ Yazıyı Oku
    savaşın çıkıp çıkmayacağını büyük para biliyor zati de biz onun bildiğini bilmiyoruz
    kallavi teknikçiler hareketlerden anlıyor olabilir
    Ben savaş çıkmayacağına oynuyorum.

3. Hele ki endeks ve hisseler düşerken açığa satış imkansız hale geliyor bu yukarı adım kuralıyla ancak yukarı çıkarken işte satış yapılabiliyor yoksa düşerken koy kademeye aşağı düzelt aşağı düzelt aşağı emir geçmiyor.

Şurada THY de 29,36 dan emir geçtim onda bile birisi kademeyi alana kadar şu hengamede bekledik durduk geçsin diye yani bir endeksde çıkışa oynamak serbest ama düşüşe oynamak bu kadar zor olmamalı.
    Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.

4. 14.02.2022 16:35:53 fed/bullard: Son 4 enflasyon verisi, genişlediğini gösteriyor, 1 temmuz itibariyle 100 baz puan politika faizi artışını haklı gösteriyor

FED/BULLARD: ENFLASYONUN HIZLANMASI NEDENİYLE FED'İN SIKILAŞTIRMAYI "ÖNDEN YÜKLEMELİ" YAPMASI GEREK
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

5. Ukrayna Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Oleg Nikolenko, düzenlediği basın toplantısında,
    Büyükelçi Pristayko'nun "yanlış formüle ettiğini" belirterek, "Ukrayna'nın
    NATO üyeliği, anayasada yer almakta ve anayasaya aykırı hiçbir karar alınamaz."
    diye konuştu.
    sanki bu ülkede (ukrayna) ikili bir güç odağı var gibi

SPOT

7. cumhurbaşkanı bae ziyaretinde oradan bir satış dedikodusu gelir mi ?

başka bir haber gelmez çünkü mirasyedi evlatlar gibi anca satmayı biliyoruz...

8.  Alıntı Originally Posted by boschyatirim Yazıyı Oku
    Ben savaş çıkmayacağına oynuyorum.
    mantıklı olan bu. ama sanki birileri (batı odaklı) savaşı istior gibi.
    sanki bundan nemalanma hesapları var gibi.

Sayfa 522/1001 İlkİlk ... 22422472512520521522523524532572622 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •