Neyse durum böyle arkadaşlar müsterih olun.Halkımız üstüne düşeni eskisi gibi yerine getiriyor.Düzenli olarak dövülüyoruz.Maaşlarımızı hakediyoruz.Ha ben emekli oldum dayak yemeden maaş alıyorum.Beni de mazur göreceksiniz artık)))))))))
Sizi aydınlatabildim mi bilemiyorum sn decamercıon.Forumdaşlar sıkılmasın diye daha fazla haber koymadım.Arzu ederseniz aydınlanmadım diyorsanız daha fazla haber de ekleyebilirim.Hasılı kelam zamlarla doktorlara saldırı haberleri arasında sıfır korelasyon var.Bilmem aydınlandınız mı.
Ne anlatmak istediğim çok açık ve net, 85 milyonda 3 5 olay tabiki olacak. Olmasını istemeyiz.
Yalnız zamlardan evvelde bu olaylar oluyordu, ama kıyamet kopuyordu, tüm sağlıkçılar bir ağızdan bapırıyordu. Artık dayak yiyenin yanına kar kalıyor.
Keşke yine zamlardan önceki gibi tepkilerinize devam etseniz, bilmem anlatabildim mi?
Another day in paradise
Yeşil soğan kıtlığına işaret mi bilmem. Benim sürekli takip ettiğim ithalatçı üretici firmada akü stokta yok diyor.
Boşverin doktor zammını, yoksa hepsi yurt dışına gidecekti az kalsın...
Yargıtay, sayıştay, danıştay üyelerine 17 bin TL zam yapmışlar, eskiden yargı da cüzdanla vicdan arasına sıkışıp kaldık diyorlardı 2007 gibi herhalde bir zam yaptılar, hepsi arabaları sıfırlamışlardı.
Kızılay üst yönetimine de %80 zam yapmışlar, huzur hakkına..
En düşük emekli de 1500 den 3500 e, ordan 5500 e, ordan 7500 e, 2 sene içinde..
Ortada kalanın canı çıksın formasyonu oluştu, piramidi basıyorlar üstten altta, ortası ince tabanı şişik bir piramit oluştu.
Piramidin tepesinde kim var, malum, şimdilik zikretmeyelim...
Yetiş ya Musa, yetiş ya Ali diyelim...
Sınırsız kredi kartı istiyom ben, limitsiz ve hiç geri ödemesiz olandan, şu bi bankanın yönetim kurulu üyelerine verileninden, maaş maaş nereye kadar![]()
Yer İmleri