Sayfa 522/1006 İlkİlk ... 22422472512520521522523524532572622 ... SonSon
Arama sonucu : 8047 madde; 4,169 - 4,176 arası.

Konu: Viop LVIII

1.  Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    insider'mı diyorsunuz... bakalım doğrusu yatırım finansmanamı gitti, yoksa bofa'yamı ?

bofa kaypaktır, güvenilmez... yf ona göre daha güvenilir
    Sen piyasayı kopartacak olsan herkes Bofa takipte; bofa alıcı iken mi kopartırsın yoksa satıcı iken mi?

Gaye Hanım görevden alınırsa bu Nebatinin getirilmesinden bile kat ve kat büyük bir yanlış olur. Şu resimde buna kimsenin cesaret edebileceğini sanmam. Buna böyle inanmak istiyorum.

Halka arzları da aldılar ki yoksa birilerinin hırsı yüzünden altın yumurtlayan tavuk kesilmek zorunda kalınacak.

Ben bu son halka arzlardaki işlere kalkışanların ciddi derecede kulağının çekildiğini düşünüyorum.
    Son düzenleme : Zdx&Lunar Soul; 19-01-2024 saat: 23:08.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

2. Hafta sonu Sabah gazetesi ve iktidar yanlısı kanallarda bu konu irdelenmeye başlanırsa olumsuz anlamda seneryonun nerede hazırlandığını anlarız
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

viop30 üzerinden iyi korku verdiler.....alımlar çok sert olur ilerki günlerde....az kontratlarla sert çıkış.....çok kişiyi terste bırakabilirler......ytd...

Bu hafta ppk var. Alacaklar ise de haftaya kalır. Benim dün gece dediğim gibi 750 baz puan bir faiz artışı olursa kelle gider.

neyse flat giriyorum.....pazartesi kısmetse poz alırız kaçan bir şey yok......
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

6.  Alıntı Originally Posted by manif Yazıyı Oku
    Bu hafta ppk var. Alacaklar ise de haftaya kalır. Benim dün gece dediğim gibi 750 baz puan bir faiz artışı olursa kelle gider.
    750 değil ama ocak ayı enflasyonu düşünülerek 500 baz puan denenebilir, yemez başka konu..

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by abicim Yazıyı Oku
    şimdi S%P de olmak vardı gari. işlem yapabilseydim 4.838 şu anda şortu basmıştım.
    niye ? forex hesabın yok mu ? cfd sinden margarinlersin
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

8. Manipulatfif bilgiler sızdrılıyor, ona göre bir söylenti haber oluşuyor sonra işin esası açıklanıyor.

Gaye Erkan işi de belki öyle olur.

Katar şeyhi tavsiyesi ile geldi deniyordu.

Masamda para getirmek isteyenlerin teklifleri var vs demişti.

https://www.diken.com.tr/fikri-sagla...seyhi-istemis/
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Sayfa 522/1006 İlkİlk ... 22422472512520521522523524532572622 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •