Sayfa 522/1005 İlkİlk ... 22422472512520521522523524532572622 ... SonSon
Arama sonucu : 8035 madde; 4,169 - 4,176 arası.

Konu: Viop LXV

1. bademciklerin oyununu anlamaya çalışalım..
    farzedelim borsa şimdiye kadar 5500 lere kadar düşseydi..şuanki ortam dip oluşumuna müsait olur muydu..
    olmazdı..yani 5500 de olsaydı şuan dip olmayacaktı..dip demek aslında başlangıç demektir..
    yeni trend başlangıcı olabilecek bir ortam var mı dünyada..
    hiçbir tepe dip çalışması yapabilemez..

2. bunlardan bir cacık olmaz..ben bahçeye kaçıyom..
    hiçbir tepe dip çalışması yapabilemez..

3.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    bunlardan bir cacık olmaz..ben bahçeye kaçıyom..
    Bende 30 pivanımı aldım gidiyorum dayucuğum yarın aynı saatte buluşmak dileğiyle
    Hamdım Piştim Yandım

4.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Benim için 9binin kırılıp kırılmamasının 1 önemi yok ki, ben Karaduman dayu için acele ediyim
    Suyuniçinde yanlız sıkılmayım deye şeyttürdüm
    Ayrıca benim uzunvadeli 2027 de 1 bucuk dolar endekis öngörüm mevcut, sen 5 dolar dedin.
    ben rallinin ne zaman başlayacağına kadar stratejimi yaptım karaduaman bu rallide olamaz hala çakmak varken sürtürme ile ateş peşinde takılmış 2008 o zamanki argümanlarla şimdiki düzen aynı değil bu yüzden yanılması yüksek ama her gün aynı şeyleri yazmaktan yorulmuyor .bir tane onun gibi düşünen varmı yok bahçede güneş fazla olduğunda bunları kurup geliyor o hızla hergün yazdur
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

5.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    indirim olsaydı dün grup toplantısında reis çoşku verirdi başlık atmazlar bence gerekçe var jeopolitik .19 mart hikayesi olmasaydı bunları bu ülke konuşmuyordu
    enflasyon lobİsİ Çildiriyor ama İngİlİz Şu anda en bÜyÜk konumda o ne derse o olur...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

6. Karaduman 1 saat içinde 2 kere bahçeye gidiyorum dedi ama hala burada 5500 hikayeside böyle
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

7. Pratisyen Dr yevmiyesi ile günü bitirdim

8. yine bir long fırsatı vermesini öngörüyorum. dışarıda olduğum zaman short fırsatı kaçmış, 70-100 arası puan alınırmış.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Sayfa 522/1005 İlkİlk ... 22422472512520521522523524532572622 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •