Sayfa 523/964 İlkİlk ... 23423473513521522523524525533573623 ... SonSon
Arama sonucu : 7712 madde; 4,177 - 4,184 arası.

Konu: KERVN Kervansaray Yatırım Holding A.Ş.

1. Mesela bu aralar bir torba yasa çıktı hatta yasalaştı diye de biliyorum.. Burada ki kavga ve çekişmelerden bu haberi atladık...

TAHSİSLİ ARAZİLERDE SÜRE UZATIMI VE SATIN ALMA YASALAŞTI

Torba yasada yer alan düzenlemeyle, Kültür ve Turizm Bakanlığı Orman ve Su İşleri Bakanlığı, veya Maliye Bakanlığı tarafından taşınmaz tahsis edilen turizm yatırımcı ve işletmecilerinin sözleşme süelerinin, varsa açılmış davalardan feragat edilmesi, borcunun bulunmaması ve bir yıl içinde telepte bulunulması halinde, sürenin bitmesi beklenilmeksizin yeni bedel üzerinden sözleşme düzenlenerek 49 yıla kadar uzatılması, ayıca kesin tahsis yaplan veya itifak hakkı tesis edilen taşınmazların yatırımcı ve işletmecilere satılabilmesinin önü açılmış oldu.

http://www.turizmgazetesi.com/news.aspx?id=84836

http://www.turizmguncel.com/haber/ta...di-h33377.html

sizce şirket bu fırsatı kaçırır mı??

peki kaçırmazsa satın alma opsiyonunu kullanmasa bile tekrardan tahsis sürelerini 49 yıla çıkartsa otellerin değeri ne olur??
    YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...

2. Yav mezarcı Allahım ya nasıl anlatayım bilemedim ki??

Bak sen bunu aşağıdakini yazmışsın

Bak benim de sana son cevabım cümle cümle yazacağım...

"Kervanda ilk watsap grubu kuruldugunda daha ortada fesih net olarak yoktu ama söyleniyordu.Sadece genel kurul hazırlıkları vardi yoksa ifamiydi tam hatirlamiyorum vekalet gönderme olaylari felan vardi.
    O gruba beni alin diyede kimseye demedim.tlf no vardi kaydetmislerdi.

Ve daha önce vekalet gönderme olayinda ters köşe olduğumuzdan sogudum ve gruptan 2.ci gun mu ne cıktım."

Bu yazına ben de yani sen ifa mıydı yoksa genel kurul muydu diye sormuşsun... Çünkü ifa grubu ayrı genel kurul grubu ayrıydı

sen genel kurul mu yoksa ifa mıydı tam hatırlamıyorum deyince...

Ben de hangi gruba girdiğini çok iyi biliyorsun da çarpıtma yapıyorsun... gelip 2 gün bile durmadan girdiğin grup genel kurul ve fesih davaları grubuydu.. Bunu yazdım dedim ki evet girdiğin grup genel kurul ve fesih grubuydu dedim

Bu gruba girdiğini ve çıktığını ispatlayabilirim.. Verecek misin hisselerini yazdığımı okumuyorsun ispatla bütün hisselerimi vereyim diyorsun...Ahha ispatlayacağım benim yazdığım buydu verecek misin hisselerini şimdi... Yaaaa Oku mezarcı oku art niyetli okursan böyle oluyor işte... Hep boş tarafını görüyorsun.. İyi niyetle oku...

Ya arkadaş nereden başka şeyler çıkarıyorsun anlamadım... Bak yine tavukcuyu hatırlatıyor... ağa baban olarakta onu kastediyorum.

Eğer ki eleştiriye açık değilsen mezarcı eleştirmeyeceksin... Dalga geçilmesinden hoşlanmıyorsan dalga geçmeyeceksin...

Bir de artık grup açısından bardağın boş tarafına değil dolu tarafına bakmanı tavsiye ediyorum... Bak grup olarak çok yorulduk... Madem ky sin en azından az kalan enerjimizi de seninle yazışarak harcamayalım...

3. Uzun zamandır özel işlerimden dolayı forumu takip edemedim ama sayın frecell in tüm yazışmalarındaki samimiyetine imzamı atarım. Kendisini tanımam etmem ama görünen o köyki klavuz istemiyor. Hisselerini satmak zorunda kalıp satanların tekrar alttan alma adına algı yapmalarınada karşı olanlardanız. Çok şey sadece buralarda yazılmıyor özeldende yazılıyor çiziliyor. Ben hiç bir grupta değilim ama etrafımda kendi tanıdığım arkadaş çevremden kervansaray hissesi olanlar var ve benim bildiğim bu hisse sahibi olan gerçek mağdurlarında yüzde doksanı sayın frecelle hak veriyor. Şurada adamakıllı yazan üç beş yatırımcının mantıklı ve makul yazan sayın frecelinde kimse enerjisini düşürmesinki başka olaylara kanalize olup gözlerinden ky adına faydalı işleri kaçırmasınlar. İduzuda tanımam ama sağlam kaynaklarımdan duyduğum bu bursa grubu gerçekten küçük yatırımcı hissedarların adına çok gayret sarfediyorlar. Ama burdan bu arkadaşların gayretlerinede atılan çamuru kınarım.Eğerki hepimiz küçük yatırımcıysakki bir çoğumuz öyle siz uğraşın ben yattığım yerden kazanayım demek bence doğru değil. Haaa dersenizki sen niye destek olmazsın. Ben mağdur değilim arkadaş o yüzden yarında ayrılabilirim hissseden bu seferde arkadaşları yarı yolda bırakmış olmamak isterim. Nihayetinde herşey para demek değil. Elinden gelen gayreti gösteren herkese çok teşekkür ederim.

4. Sayin mezarci dedikleriniz buyuk olasilik dogrudur. Cunku dava acilmak uzere grup kurulmustu. Daha sonra davaya dahil olmayanlari da gruba aldik.

Biz ya da ben hic bir zaman neden gruba gelmiyorsunuz ya da davaya mudahil olmuyorsunuz diye kizmadik ya da bir sey soylemedik ki...

Biz elestirilere de acik oldugumuzu her zaman soyledik. Bakin burada sayin 1prometheusu ne kadar elestirsemde fikirlerinden faydalanip dilekce yazmisligim vardir.

Bizim ve benim kizdigim elestiri degil... Bel altina vurulmasidir.

Biz hep kisir cekismelerden dolayi isin aslini kaciriyoruz... Onun icin lutfen elestirelim ama bel alti vurmayalim...

Su hisseden hepimiz gonlumuzdeki fiyatlardan satip kurtulalim...

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Sayin frecell bilancolar duzelirse bagimsiz denetci gorusu duzelirse nasil olur bir de bunu dusun. Olusacak beklentileri dusun.

6.  Alıntı Originally Posted by kervanzede Yazıyı Oku
    Sayin frecell bilancolar duzelirse bagimsiz denetci gorusu duzelirse nasil olur bir de bunu dusun. Olusacak beklentileri dusun.
    Hocam denetçi görüş vermezse zaten başları ağrır... Bu bilançodan kar ve zarardan daha önemlisi bence denetçi raporu...

Bilanço ile çok beklentim olmasa da sürprizler olabilir diye düşünüyorum...

Ama bundan sonraki bilançolar iyi gelecektir (çünkü borçların bir şekilde hal olacağını düşünüyorum her bir borç hallolduğunda bilançonun + hanesine yazılacaktır.)

Daha önce de söyledim aareal borcu ve diğer (güven varlık) borçların bizi engellediğini düşünüyorum... ama başlıcası aareal...

14 şubatta ki satıştan sonra martın sonuna kadar anlaşacaklarını düşünüyorum... ve bu borçlarda büyük indirimler bekliyorum...

martın sonuna kadar açıklanırsa ilk çeyrek bilançosu çok iyi gelebilir.

Ama dediğim gibi 12 aylık bilançoda sürprizler dışında çok büyük beklentim yok... ama sürprizler olabilir. Sürprizin durumuna göre de beklentileri konuşuruz hocam

7. Günaydın dostlar. Ey ahaliii diğer köyde Yusuf ağa demişki keşkeee fesih davası için %5 yerine %7 fire vermemek için toplanaydı. Buna file ağa demişki Yusuf ağa böyle diyosa vardır bir bildiği FİRE demekki %2 eeeeeee bunu okuyan Hasson ağamda demişki ne oluyo bitiyo anlamıyam biri bana izah eyleyeee. Ben bildiğimi diyemde kararı siz verin Yusuf ağam o misali rakamı yani %2 yi örnek vermiştir. Ahandaaaa asla vallah billah öyle bişey yoktur bu böyle biline. Fesihçilerin eli dahada kuvvetli değilse ben ne olam. asla moral bozmayın.Gerekirse dışardan %2 giderse +%5 destekte zaten gelecektir ama zaten gerekte yok. Mevcut durum dahada artıda. Elbette fesihin çekilmesi doğru hamledir. Yakında şirketinde yapacaklarını göreceksiniz. Biliyorum bir çoğunuzda takat kalmadı bu söylediklerimi yabana atmayın ama az daha sabır selametle kalın eyyy kervan ahalisi. Zafer yakında biz yatırımcılarındır.

8. İcra ları uzatma dertlerin deler hala. Ne kadar sürecek bunlar böyle.
    Bankada borç alırken iyi . Vermeye gelince çamura yat. Milleti maf ettiniz. Yeter . Herkes mutlaka alcak hakkını sizden.

Sayfa 523/964 İlkİlk ... 23423473513521522523524525533573623 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •