Yav mezarcı Allahım ya nasıl anlatayım bilemedim ki??
Bak sen bunu aşağıdakini yazmışsın
Bak benim de sana son cevabım cümle cümle yazacağım...
"Kervanda ilk watsap grubu kuruldugunda daha ortada fesih net olarak yoktu ama söyleniyordu.Sadece genel kurul hazırlıkları vardi yoksa ifamiydi tam hatirlamiyorum vekalet gönderme olaylari felan vardi.
O gruba beni alin diyede kimseye demedim.tlf no vardi kaydetmislerdi.
Ve daha önce vekalet gönderme olayinda ters köşe olduğumuzdan sogudum ve gruptan 2.ci gun mu ne cıktım."
Bu yazına ben de yani sen ifa mıydı yoksa genel kurul muydu diye sormuşsun... Çünkü ifa grubu ayrı genel kurul grubu ayrıydı
sen genel kurul mu yoksa ifa mıydı tam hatırlamıyorum deyince...
Ben de hangi gruba girdiğini çok iyi biliyorsun da çarpıtma yapıyorsun... gelip 2 gün bile durmadan girdiğin grup genel kurul ve fesih davaları grubuydu.. Bunu yazdım dedim ki evet girdiğin grup genel kurul ve fesih grubuydu dedim
Bu gruba girdiğini ve çıktığını ispatlayabilirim.. Verecek misin hisselerini
yazdığımı okumuyorsun ispatla bütün hisselerimi vereyim diyorsun...Ahha ispatlayacağım benim yazdığım buydu verecek misin hisselerini şimdi... Yaaaa
Oku mezarcı oku art niyetli okursan böyle oluyor işte... Hep boş tarafını görüyorsun.. İyi niyetle oku...
Ya arkadaş nereden başka şeyler çıkarıyorsun anlamadım... Bak yine tavukcuyu hatırlatıyor... ağa baban olarakta onu kastediyorum.
Eğer ki eleştiriye açık değilsen mezarcı eleştirmeyeceksin... Dalga geçilmesinden hoşlanmıyorsan dalga geçmeyeceksin...
Bir de artık grup açısından bardağın boş tarafına değil dolu tarafına bakmanı tavsiye ediyorum... Bak grup olarak çok yorulduk... Madem ky sin en azından az kalan enerjimizi de seninle yazışarak harcamayalım...
YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...
Yer İmleri