Benim gözüm Rusya'daki faaliyetlerini donduran Amerikalı şirketlerin üzerinde daha çok.
Portföyümde olup da ekleme yapmak için gözüme kestirdiklerim:
PEP, MCD, V
Epey çakıldılar.
ytd tabiiki
Benim gözüm Rusya'daki faaliyetlerini donduran Amerikalı şirketlerin üzerinde daha çok.
Portföyümde olup da ekleme yapmak için gözüme kestirdiklerim:
PEP, MCD, V
Epey çakıldılar.
ytd tabiiki
teşekkürler çok makbule geçti taslak olarak kaydettim.
TL bazda zarar ettiğim şirketi iratı gelir olduğu için eksi yazdırmıyor. Gelire 0, zararıda gider olarak gösteremedim total rakama etkilemedi sistem hesaplamıyor yani.. o yuzden kar ettigim bir sirketin içerisinde gösterdim.
Örnek Apple'dan 100 lira kar edip Amazondan 20TL zarar ettiysem
Apple.us & Amazon.us 2222222222 yazıp gelir (+100-20) 80tl al sat gider komisyon ikisinin 10tl diyelim.. (Kalan Menkul Sermaye İradı) 70 tl gibi.. oldu
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
selamlar dostlar, Rusyada . yabancilarin cikmasiyla inanilmaz bir bosluk olustu, butun is fikirlerine acigim
ozellikle gidanin her anlamda is yapacagina inaniyorum,
varsa fikirleriniz acigim, burasi (moskova) tam anlamiyla toz duman, ve bir suru yeni firsat sunuyor
Kur bir ithalat şirketi, orada ambargo yiyen ne varsa Türkiye'den götür sat, parayı kır. Nato Türkiye'den yaptırımlara katılmasını istemiş ama zannetmiyorum dinleyeceğimizi.
Pepsi mi yok, yığ 1L, 330ml pepsileri, CocaCola mı yok, aynı şekil... Gibi gibi.
Cugara mı lazım, al bizden sat Moskov'da. Biraz tuzlu olur ama bulduklarına dua etsinler
ytd
Bir bakis acisi [emoji4]
SM-M526BR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yer İmleri