Sayfa 523/1000 İlkİlk ... 23423473513521522523524525533573623 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 4,177 - 4,184 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VII

Alıntı Originally Posted by kxsr Yazıyı Oku
    sn. roxette,

bazı avm lerde kiralama bedelleri ciro üzerinden oluyor diye biliyorum. mesela pendoria iş yapmadığı için ciro üzerinden belli oranda kiralamalar. bu doğruysa bu avm ler iyice cortladı? kirada talep edemez?
    sn . kxsr ,

Migros , kesinlikle ciro üzerinden anlaşır. Bazı ulusal firmalar da öyle zara, h&m, burger king gibi. Daha alt segmendekiler ise klasik m2 üzerinden. Herkes ciro ya göre kiralamak ister , en ciddi gider kalemini direkt gelir kalemine yani cirosunun bir fonksiyonu olarak tanımlamak ister ama bu durum bir marka gücü gerektirir , her mağaza her marka bunu yapamaz ve istemeyez.

İyi AVM ler de dükkan bulabilmek , paran fazlası ile de olsa , imkansıza yakın da olabiliyor.

Mesela şimdilerde fazla iş yapamayan Esenyurt Torium da (reisin imam hatipten arkadaşı Torunlar a ait), ilk açıldığında, bizim şirketin şubesini oraya açabilmek için açan arkadaşın kim i araya koyduğunu bilseniz , küçük dilinizi yutarsınız

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,301
     Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Gelsin lahmacunlar, pideler, ızgaralar ama heç üzülmen, fotoğraf atarım!
    Biz de o fotoğrafları cenaze töreninde yakamıza takarız abi

Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Biz de o fotoğrafları cenaze töreninde yakamıza takarız abi
    Paket yaptırayım bari!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

5.  Alıntı Originally Posted by oguzvortex19 Yazıyı Oku
    yaşı yeten hongkong gribini açıklasın 68-70 yılında görülmüş.
    benim yaşım yetmiyor da asya gribi (57-58 olan) benim köyüme 59'da teşrif etmiş o sıralarda 4-5 yaşına kadar olan çocuklardan da epey bir can almış...mezarlıkta taşsız bebek mezarları duruyor.
    ki bu köy ile 150 km ilçeye 30 km, yol filan geçmeyen bir köy. köye elektrik 80'de gelmiş (ona da yaşım etmiyor) yolu biliyorum 90'lardan sonra yapıldı. köyde o sırada motorlu taşıt 1 veya 2 tane varmış o da ayda belki 1 kere ilçeye gider... dışarıda işçisi de yokmuş (gurbete gidenler sonra gitmiş.)
    (yörük köyüyüz)

bunu büyüklerimiz anlatırlardı biz çocukken.
    ben de hala merak ediyorum, o grip nasıl gelmiş acaba? tek olasılık yakınlardaki sazlıklara gelen göçmen kuşlar, köyde herkesin yarı-göçer olması ve o şekilde kapmış olması...

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,301
    Bilim Kurulu üyesi: Aşı geliştirilemezse gelecek sene de virüsle karşılaşabiliriz
    Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu üyesi ve YÖK Yürütme Kurulu üyesi Prof. Dr. Zeliha Koçak Tufan, kitle bağışıklığının sağlanması için toplumun yüzde 75'inin virüsle karşılaşması gerektiğini söyledi.

7.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Paket yaptırayım bari!
    Ben haftada bir kere paket yiyorum .

Gerçi son paket çarptı ama neyse .

Yarın bir daha deneyeceğiz artık

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,301
     Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Paket yaptırayım bari!
    Ben tabutun kenarına bi 70 'lik zula ederim, imamdan habersiz.

Sayfa 523/1000 İlkİlk ... 23423473513521522523524525533573623 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •