Sayfa 523/996 İlkİlk ... 23423473513521522523524525533573623 ... SonSon
Arama sonucu : 7963 madde; 4,177 - 4,184 arası.

Konu: Viop - XXIII

Çok gereksiz şekilde mucize algısı yaratıldı. Normal bir açıklama ile açıklanması gerekirdi. Dünyanın en büyük doğal gaz rezerv alanını bulsanız anlarım. Bir yaparsınız, iki yaparsanız sonra kimse umursamamaya başlar.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    ben bazı sahısların konuşmalarına bakıyorum: berat.. hikaye anlatıyor.. diğeri, mr erdoğan, buzdolabı uzerinden komedi gelişmişlik analizleri yapıyor..

şimdi iki gundur diğer bir komedi sergileniyor..müjdeli haber..yaw ne olabilir.. adamlar buzdobını bile müjde sanabilecek bir zihniyetteler.. bu ikisine inanan bence yolda kalır.. ama tercih elbette kişilerin kendisinindir.. haaaa "viop inanıp inanmamaya bakmaz" denilebilir..doğru.. ama ne zaman blöf yaptıklarını anlamaya çalışmazsak zaten o masadan hemen atarlar adamı dışarı.. tatilde bunların saçmalıklarını duymayacağım diye seviniyordum ama yine fazla gürültü yaptılar duymamak mümkün değil..hahahahha...
    hahahhaaa...bunnarın ne olduğu belli.. nasıl düşündüğü belli.. ülkeyi getirdikleri rezil durumda bir kaç vatandaşı nasıl kandırırız da iktidarımızı devam ettiririz derdindeler.. aynı şeyi togg muhabbetinde de yaptılar.. ben o zaman bunun da bir fiyasko olduğunu söylemiştim.. nitekim şimdi parti parti ortaya çıkıyor..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

3.  Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    Yine küçük yatırımcı mağdur olacak

Aha buraya yazıyorum 3 vakte kadar görürüz
    Ön görü gerçekleşmiştir

4. Katil olay yerine bir kere daha gelirmiş. Tepki olacak mı bakalım.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Alıntı Originally Posted by Dolares Yazıyı Oku
    Aralık vadeli doları 7.50 civarı longladık bakalım.
    7.60'dan kapatıldı. Allah reisimizden ve damat beyden razı olsun.

Selam ve dua ile.
    Görüşlerim yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir.

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Altını gördün mü kim diyodu alma diye, dipten almışım yine
    dedim ya ben sana

temiz kalplisin senden zarar gelmez

7. Yinede iyi diyelimm 800 milyardan 320 ye düştük , kader bu yine de boş çıkmadı.hayırlı uğurlu olsun.
    FAİZLE ALIŞVERİŞ YAPANIN , FAİZLE YATIP KALKANIN BURNU B.....K DAN KURTULMAZ.

8.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    ben kapadım ekranı

tarihin en büyük manipülasyonu oldu
    Çin den 400 milyar swap parası müjde diyen geri zekalılar da vardı...hatta Özlem derici Şengül bile retweet etti...akıllılar delinin kuyuya attığı taş için uğraşmayın dedim...bir de tartışma dönmüş, bu kadar para işimize yarar yaramaz diye.

Bu tür zamanlar ortalıkta ne kadar geri zekalı olduğunu görmek açısından çok faydalı.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

Sayfa 523/996 İlkİlk ... 23423473513521522523524525533573623 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •