Sayfa 523/618 İlkİlk ... 23423473513521522523524525533573 ... SonSon
Arama sonucu : 4940 madde; 4,177 - 4,184 arası.

Konu: ARENA - Arena Bilgisayar

1. Üst üste kötü bilançolar ve paynet satışının yılan hikayesine dönmesiyle 60 tl.yi geçince tüm hisselerimi sattım. Uzun süre elimde tuttuğum için kendimi kötü hissettim sattığım hisselerin %10 kadarını 50 tl. Civarından geri aldım.

Daha sonra paynet satış haberi gelince eyvah geç kaldım düşüncesiyle 40-44 aralığından geri toplamaya başladım. Sonra uzun süren onay süreci ve fon satışıyla sürekli düşünce tekrar sabır dönemi başladı. Hiç pişman olmadım ancak 25 lere indiğinde elim gidip gidip geldi biraz daha düşsün yada diğer hissem biraz daha artsın diye bekledim, en büyük pişmanlığım bu oldu. Diğer hissemi düşük fiyattan satıp 37 - 40 arasından son alımlarımı yaptım. Yine tek hisse arena olarak bekliyorum.

25 - 30 tl. civarından alabilseydim çok daha iyi olacaktı ancak yinede hisse miktarımı %30 kadar arttırmış oldum. Bundan sonra uzun bekleyiş sürecim başladı. Kolay kolay satmam artık. Umarım hepimiz için en hayırlısı olur.

2. Dakikalık ve saatlik grafiklerde tekniğe çok uygun hareket ediyor hisse. Gün içinde takip ettiğim iki şeyden biri canlı grafik. 5 dakikalık grafikte tahtacı 1-2-3-4-5 dalga saydırıyor. Flama yaptırıyor. Düşeni kırdırıp onay aldırıyor. Bollinger üst çizgiden direnç yiyor orta çizgi destek vs.vs.vs... Bunların hepsini yatırımcıya güven verip tahtaya davet etmek için yapıyor muhtemelen.

3. Endeks ile ilgili tahminim şu şekilde: Alttaki yeşil bölge üzerinde kalabildiği sürece üstteki kırmızı direncin kırılacağını düşünüyorum. Şayet bu olursa trend yükselene döner ve yeni zirveler görülebilir. Alttaki yeşil destek bölgesi kabaca 9400-9470 aralığı...

4. Basın Duyurusu

21 Şubat 2025

Kurulumuzca BİST pay piyasasında yaşanan olağanüstü fiyat hareketlerine yönelik inceleme
    başlatılmıştır. Kurulumuz ve Borsa İstanbul A.Ş. tarafından tüm kurumların işlemleri inceleme altına
    alınmıştır.
    Sermaye piyasasının güven, açıklık ve istikrar içinde çalışmasını bozacak nitelikteki eylem ve işlemlerin
    tespiti halinde, Sermaye Piyasası Kanunu hükümleri çerçevesinde, Kurulumuz tarafından sorumlular
    hakkında cezai ve/veya idari yaptırımlar uygulanacaktır.
    Ayrıca Kurulumuzca; olağandışı fiyat ve miktar hareketlerine neden olan maksatlı ve yanıltıcı haberleri
    yapanlar ile bu haberleri yayanlara ilişkin gerekli hukuki işlem/incelemeler derhal başlatılmıştır.
    Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

SERMAYE PİYASASI KURULU

5.  Alıntı Originally Posted by alamut1 Yazıyı Oku
    Aynı şekilde bende artırmak istiyorum ama izin vermiyor bir türlü.
    Ufak bir düzeltmeye girerse biraz daha almak istiyorum.
    Hoş geldiniz bu arada tekrardan.
    Eyvallah, hoşbulduk.

Arena bu hikayesi ile beni uzun süre burada tutacak gibi.

Daha önce miatk, ardyz ve atatp yi diplerden alıp iyi getiriler yakalamıştım. Arena sıra sende :)
    Asla yatırım tavsiyesi olamaz

6. Yurt dışındaki yapay zeka şirketlerinde şunu fark ettim. Bu alan yeni bir alan olduğu için az gelirle çok büyük piyasa değerlerine gidebiliyorlar teknoloji şirketleri

Mesela bir teknoloji şirketinin yapay zeka gelirleri yıllık 100 milyon dolar, şirket 10 milyar dolardan fiyatlanıyor gibi. Çünkü sektörün önü çok açık, beklentilerde çok büyük

Sektörden haberler

https://www.haberturk.com/yapay-zeka...7733-teknoloji

https://www.hurriyet.com.tr/egitim/5...olumu-42702816

https://webrazzi.com/2025/02/21/yapa...rel-kullanimi/

7. Arena nın geçmişte verdiği bedelsiz ve temettü bilgileri. Ekran görüntüsünü mynet finanstan aldım. Bu seneki temettü beklentiniz nedir? Temettü ile ilgili bir açıklama yapıldı ve ben kaçırdıysam kusura bakmayın şimdiden.

http://

8. Vermesi temettü falan, Paynet ten gelen parayla borçlarını kapasın. Zaten öylede yapacaklarını açıkladılar kapta. Bu şirketin karlarını borç faizleri yedi

Borçsuz bir arena her çeyrek 300 milyon tl kar yazar. Yıllıkta 1.2 milyar demektir bu. 4.5 milyar değerindeki bilişim teknoloji işlerine girmiş bir şirket için muazzam bir rakamdır bu para

Arena zaten bilançolarını dolarla yapıyor. Enflasyon muhasebesi belasından da azade bir şirket

Sayfa 523/618 İlkİlk ... 23423473513521522523524525533573 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •