Sayfa 524/693 İlkİlk ... 24424474514522523524525526534574624 ... SonSon
Arama sonucu : 5543 madde; 4,185 - 4,192 arası.

Konu: Yurtdışı Borsalarında Hisse Senedi İşlemleri

1.  Alıntı Originally Posted by richardbozkurt Yazıyı Oku
    selamlar dostlar, Rusyada . yabancilarin cikmasiyla inanilmaz bir bosluk olustu, butun is fikirlerine acigim
    ozellikle gidanin her anlamda is yapacagina inaniyorum,

varsa fikirleriniz acigim, burasi (moskova) tam anlamiyla toz duman, ve bir suru yeni firsat sunuyor
    https://www.turkrus.com/196554...k-t...abilir-xh.aspx

McDonalds yerine döner zinciri mantıklı olur...
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

2.  Alıntı Originally Posted by richardbozkurt Yazıyı Oku
    selamlar dostlar, Rusyada . yabancilarin cikmasiyla inanilmaz bir bosluk olustu, butun is fikirlerine acigim
    ozellikle gidanin her anlamda is yapacagina inaniyorum,

varsa fikirleriniz acigim, burasi (moskova) tam anlamiyla toz duman, ve bir suru yeni firsat sunuyor
    Mesela starbucks kapattığı dükkanlarındaki kahve çekirdeklerini ne yapacak ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Moscow, Istanbul, Bogota, Amsterdam
    Gönderi
    1,953
    hic deme , yakin cevrem , ruslar herkes diyorki keske biri bunlari donere cevirse , turkiyedeki gibi temiz doner yesek (bazi yerlerde ki gibi) bruda doner var ama bildigin les, pislik, ve cok kotu

ama iste gida sektorunde degilim, yoksa gercekten inanilmaz bir firsat
    tabi ruslarin kendi markasida var Farsh , miratorgt burget diye ama premium segment ve gercekten cok kaliteli, fast food gibi degil

gidaya girmek isteyen varsa soyle kasap doner gibi bisey yapsak burda, paraya para demeyiz walla

4. Herkese merhaba. Temettü yatırımı konusunda rio tinto aldım biraz. Eregli de almak mantıklı mı ya da sadece rio tinto veya eregli mi almak mantıklı olur sizce?sonucta sektörler benzer ve temettü konusunda da ikisi de hakkını veriyor

5.  Alıntı Originally Posted by Burak8753 Yazıyı Oku
    Herkese merhaba. Temettü yatırımı konusunda rio tinto aldım biraz. Eregli de almak mantıklı mı ya da sadece rio tinto veya eregli mi almak mantıklı olur sizce?sonucta sektörler benzer ve temettü konusunda da ikisi de hakkını veriyor
    Biri madenci biri sanayici, tek ortak yanları demir. Benzer şirket olarak değerlendirmek doğru değil. Bende rio tinto var. Coğrafi olarak madenlerinin dağılımı, kömürden çıkmış olması hoşuma gitmişti. Temettü verimide yüksek. Yabancı hisse çeşidini düşürmek için satmayı düşünüyorum ama acele etmiyorum.
    Tavsiyem şirketin üretim miktarlarını gösteren güzel sunumları var inceleyin. Hangi maden ne kadar gelir getirmiş vs. Burada bu madenlerin fiyat artışlarının şirkete olabilecek etkisini görebilirsiniz.
    Madencilik pahalı sektör borç yapısına bakın, eğer faiz oranları artarsa olumsuz etkilenebilir.
    Devamında maden işinde sosyal sorunlar çıkma ihtimalini kenara koyun en son sırbistanda lityum madeni ile ilgili sorun yaşıyorlardı.
    Günün sonunda rio tinto bir madencilik devi.
    Ereğli ile ilgili onun forum sayfasına bakmanız daha doğru olacaktır.

6. Yabancı borsa cahili olarak rus hisselerine nasıl yatırım yapabiliriz? Fonlarda olur

7. +1?
     Alıntı Originally Posted by darkmoon Yazıyı Oku
    arkadaşlar yabancı ETF'ler ve emtialar en düşük komisyonla / işlem ücretiyle ve mümkünse vergisiz hangi aracı kurumdan alınabiliyor acaba?
    SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Res Tantum Valet Quantum Vendi Potest

8. Ruslara bakarken çinliler gitti.

Sayfa 524/693 İlkİlk ... 24424474514522523524525526534574624 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •