Originally Posted by dimitris Ben tabutun kenarına bi 70 'lik zula ederim, imamdan habersiz. Litrelik olsun, litrelik çıktığından beri 70'lik gözümü doyurmuyor!
DOLAR 5 GAYME OLACAK! Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Originally Posted by dimitris Ben tabutun kenarına bi 70 'lik zula ederim, imamdan habersiz. o iş zor! anadan üryan gömecekler kefenin cebi yok.
Originally Posted by subcomponent (yörük köyüyüz) Farsak mı aydınlı mı? Aydınlı'ysa Horzum yahut sarıkecili olabilir misiniz? Karakeçili değilsinizdir.
Originally Posted by kitapci34 o iş zor! anadan üryan gömecekler Yav yazıp yazıp siliyorum. Yazmak istemiyorum. Patronların gözü buradadır, kodese girecem bak .
Originally Posted by reha kaya Litrelik olsun, litrelik çıktığından beri 70'lik gözümü doyurmuyor! Her seneyi devriyende de seni meyhanede anarız abi . Sorun değil de sen az daha aramızda kal eksilecek durumda değiliz.
Originally Posted by dimitris Yav yazıp yazıp siliyorum. Yazmak istemiyorum. Patronların gözü buradadır, kodese girecem bak . O toptan uçacak salla gitsin, ben kıyamıyorum!
Originally Posted by dimitris Yav yazıp yazıp siliyorum. Yazmak istemiyorum. Patronların gözü buradadır, kodese girecem bak . kodese üç beş günlük girmek de ne ki bana müebbet gelebilir her an. af çıkmaz mı ki acep sil baştan?
Originally Posted by reha kaya O toptan uçacak salla gitsin, ben kıyamıyorum! Yok abi , ben kitapçı 'yı seviyorum. Fikirleri benden çok uzak ama çok beyefendi bir insan olduğunu düşünüyorum.
Forum Rules
Yer İmleri