Emeklilik ve de tam zamanlı "home ofis" borsa hayalimi, yeniden düşünmem gerekiyor zannımca![]()
O gruba hiç bulaşmadım.
Genç yaşta kaybettiğim kardeşimin yerine kardeş bellediğim, çok sevdiğim bir forumdaş nedeniyle takip ediyordum.
O forumdaş kardeşim de bir süre önce vefat etti gencecikken, bebeleri babasız kaldı.
Bu vesileyle rahmet diliyorum demokrat76 kardeşime.
x hisseyi bir tasarruf aracı olarak değerlendirip her ay ne kadar tasarruf edebiliyorsanız o kadarını alabilip unutanlar hep kazanacaklardır.
çünkü borsanın mantığı firmalar yatırım yapıp büyüdükçe değerleride yükelecektir, bir canlının bir bitkinin büyümesi gibi bu kaçınılmaz son gerçekleşecektir.
yalnız seçim isabetli yapılacak.
Son düzenleme : dobra; 29-10-2020 saat: 00:12.
bu günlerde tavanlayan kartonsanın bir gün bedelsiz sermaye artırımına gideceği çok net görülüyordu
şu gittiği fiyatı değil ama 1000 liraya dayandırılacağını yıllar önceden düşünüyordum
ama hiç bir zaman rasyoları ucuz olmadı, yada ben o yerinde sayarken başka bir hissede kazanamadığım için almadım.
Kisa bir soru; kartonun 1000 tl ye dayanacagina inandinda bizim ambalajin 100 e dayanacagina nicin ihtimal vermiyorsun topragim?
Yer İmleri