Sayfa 524/1004 İlkİlk ... 24424474514522523524525526534574624 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 4,185 - 4,192 arası.

Konu: Seans & Geyik Odası - I

1.  Alıntı Originally Posted by alyel Yazıyı Oku
    Bunu başarabilenler "kumarbaz" değil, yatırımcı olabilenlerdir zaten.
    Ancak, akşamdan sabaha çok şeyin değişebileceği bir coğrafyada ve de yönlendirilmeye bu kadar açık /duyarlı bir borsada, zor iş vesselam.
    alyel hanım
    ihevanın sert düşüşünün sebebi bir büyük yatırımcın hisse satış başvurusudur 24.5 milyon hisse satacak yoksa hisse yukarıya sert gidebilirdi malum pandemi ile ilgili ürün üreten firmalar moda
    ezcümle kumar değil yüksek riskili bir hisse idi

Emeklilik ve de tam zamanlı "home ofis" borsa hayalimi, yeniden düşünmem gerekiyor zannımca

3.  Alıntı Originally Posted by alyel Yazıyı Oku
    Emeklilik ve de tam zamanlı "home ofis" borsa hayalimi, yeniden düşünmem gerekiyor zannımca
    kesinlikle
    ekran başında durarak bu işler olmuyor, bir acelenizin olmaması o kaçtı bu kaçacak dememeniz gerekiyor bistte kazanabilmek için.
    oda ancak bir meşgaleniz olunca olabilecek şey.

Alıntı Originally Posted by dobra Yazıyı Oku
    alyel hanım
    ihevanın sert düşüşünün sebebi bir büyük yatırımcın hisse satış başvurusudur 24.5 milyon hisse satacak uok hisse yukarıya sert gidebilirdi malum pandemi ile ilgili ürün üreten firmalar moda
    ezcümle kumar değil yüksek riskili bir hisse idi
    O gruba hiç bulaşmadım.
    Genç yaşta kaybettiğim kardeşimin yerine kardeş bellediğim, çok sevdiğim bir forumdaş nedeniyle takip ediyordum.
    O forumdaş kardeşim de bir süre önce vefat etti gencecikken, bebeleri babasız kaldı.
    Bu vesileyle rahmet diliyorum demokrat76 kardeşime.

5. x hisseyi bir tasarruf aracı olarak değerlendirip her ay ne kadar tasarruf edebiliyorsanız o kadarını alabilip unutanlar hep kazanacaklardır.
    çünkü borsanın mantığı firmalar yatırım yapıp büyüdükçe değerleride yükelecektir, bir canlının bir bitkinin büyümesi gibi bu kaçınılmaz son gerçekleşecektir.
    yalnız seçim isabetli yapılacak.
    Son düzenleme : dobra; 29-10-2020 saat: 00:12.

6.  Alıntı Originally Posted by alyel Yazıyı Oku
    O gruba hiç bulaşmadım.
    Genç yaşta kaybettiğim kardeşimin yerine kardeş bellediğim, çok sevdiğim bir forumdaş nedeniyle takip ediyordum.
    O forumdaş kardeşim de bir süre önce vefat etti gencecikken, bebeleri babasız kaldı.
    Bu vesileyle rahmet diliyorum demokrat76 kardeşime.
    allah rahmet eylesin biliyorum, bende
    rıza
    galip
    ihlas
    hisselerine hiç bulaşılmamasını uzak durulmasını hep söylüyorum, bakmayın bana çok bunaldım bir riskli hisse alayım deniştim
    çeyrek asırlık deneyimim de ilk ve son olur inşaallah.

7. bu günlerde tavanlayan kartonsanın bir gün bedelsiz sermaye artırımına gideceği çok net görülüyordu
    şu gittiği fiyatı değil ama 1000 liraya dayandırılacağını yıllar önceden düşünüyordum
    ama hiç bir zaman rasyoları ucuz olmadı, yada ben o yerinde sayarken başka bir hissede kazanamadığım için almadım.

Kisa bir soru; kartonun 1000 tl ye dayanacagina inandinda bizim ambalajin 100 e dayanacagina nicin ihtimal vermiyorsun topragim?

Sayfa 524/1004 İlkİlk ... 24424474514522523524525526534574624 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •