Sayfa 524/1002 İlkİlk ... 24424474514522523524525526534574624 ... SonSon
Arama sonucu : 8012 madde; 4,185 - 4,192 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIII

1. Ayrıca maalesef doğalgaz yok bulunduğumuz yerde,burada çıkarılan düşük kalorili kalorifer kömürü kullanılıyor,yaklaşık 7-8 ocak var ancak tonu 500 tl olan kömür her nedense bir anda 900 tl oldu,rivayet il dışından birileri toptan alım yapmış,4 bin tl öderken yaklaşık 6 bin tl ödeyeceğiz bu yıl,o zaman dans başlasın.....

Baktım, doğalgazın M3 2 gaymeymiş, g.tünde ÖTV KDV gibi fıldır fiş yoksa, 600 kaat kesin.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by 3520 Yazıyı Oku
    Doğal kazık faturası değil miydi yaw?
    Kars değil burası Tavşanlı, efendim.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

4. Abiler bakın ne buldum, iyi teklif

Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Abiler bakın ne buldum, iyi teklif

Ben onun, babasını da bilirim.

Neyse Ecevit beceriksizin tekidir derim ya hep, Erbakanlan koalisyonu bozdu MC hükümetlerine sebep oldu, halbuki at arabaya 4 torba çimento 20 tane çubuk demir Erbakanı yolla, boş gördüğü yere temel atsın dursun.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

6. O temel atma muhabbetleri doğrudur Refah-Yol zamanı nirvanasını yapmıştı, doğuda sadece ön duvarı olan arka duvarları olmayan besi çiftliği, fabrika binaları vardı yol kenarlarında..

İşin ilginci vatandaşa sorarsın bunlar ne ben anlamadım sadece ön duvarları var diye, gülerek hepsi cevap verirdi, dövletten para almak için yaptılar bunları, diye.

7. Der Sedat günah çıkarma formatında, 'gövdemi yakar giderim' diye şarkı söylemeye devam ediyor, rölantide...

Az helecanlanmadık halbüsem

Lütfü' nün Ziraat Bankasına 36 milyon dolar borcu varmış. Vay anasını sayın seyirciler, siyaset tiyatrosu devamke.. Bu Ziraate bi de biz mi taksak yaw

Gene de rahmetlinin bir vizyonu vardı ,karınca misali yangına damla ile su taşıyordu ama en azından tarafı belli olmuştu.Şimdi ben bakıyorum yok zafer havaalanı,yok, çanakkale köprüsü, yok çemişgezek üniversitesi ,yok hasta garantili şehir hastaneleri falan habire paralar saçılıp duruyor.Zamanında rahmetli o temellerle en azından kimseye zarar vermiyordu,hayal de olsa fabrika açmak lazım düşüncesini milletin aklına düşürüyordu.Ben o konuda hiç ama hiç kızmıyorum rahmetliye))))))

Sayfa 524/1002 İlkİlk ... 24424474514522523524525526534574624 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •