Sayfa 525/1024 İlkİlk ... 25425475515523524525526527535575625 ... SonSon
Arama sonucu : 8190 madde; 4,193 - 4,200 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. 6,7750 ohaa

2.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Forumdaşlar, dedikodu veya spekülasyon da olabilir, bana göre komik bir iddia var . Şimdi bürokrasinin Londra ziyaretlerinde Londra'da çalışmaya başlayan eski bir devlet görevlisi Londra'daki görüşülecek grubun içinde olabilirmiş. Zira yakın tarihte orada çalışmaya başlamış. Böyle bir şey sizce mümkün mü?

Böyle bir şey olur ise bu olumlu mu olur olumsuz mu?

Küçükken gece bir anda bir bağırtıyla uyanmıştım. Küçük kardeşim ile aynı odada yatardık. Uyandığımda kardeşim uyanık değildi ama rüyasında yüksek ses ile bağırıyordu.

Şöyle: Affet Fener bu gölü atmak zorundaydım.....

Sabah uyanınca merakla sordum, Bu ne demek?!?!?!. Meğer rüyasında ünlü bir futbolcu olmuş Fener'e transfer edilmiş. Belirli bir süre futbol oynadıktan sonra Galatasaray'dan çok daha iyi bir teklif gelmiş oraya geçmiş. Tabii Fenerbahçe ile oynanan maçta da Galatasaray adına golü atan o olmuş.

İşte benim duyduğum o bağırtı golü attıktan sonraki serzenişleriymiş. Ama rüyadaki kimse duyamamış tabii, içinden bağırıyormuş.

Birden aklıma geldi . Nostalji işte......
    https://www.youtube.com/watch?v=z4D83ubnZ1M

Dolardaki bu gidişat beni fazla tedirgin etti çok hayra alamet durumlar değil bunlar iş başka yerlere gidecek. Olmaz bu şekil başı bozukluk olmaz ,aklı selim davranın yeter artık bu ülkeye yaptığınız kötülükler.

Reuters : Merkez bankasi Başkan yardımcısı Erkan Kilimci istifa edip Türkiye Kalkınma bankasına geçecek / Son dakika

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Dolar/TL 6.7846

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

6. Türkiye'de politikacıların olaylara bakışı; 'Yaklaşmayın sıkarım kafama' tarzı. Deliyi kim takar gerçi...

7.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Yok mu bir teknik meknik patlatacak ! bu hain Dolarda tepe nedir dip nedir bizi aydınlatacak !
    Kolay iş! Erol Mütercimler, aldığı bir tüyodan bahsediyordu; 7.5-10 bandına getirip, tutabildikleri kadar burada tutacaklar diye. Tüyo sağlam çıktı! Yer'den tasarruf için grafik filan atmıyorum!

8.  Alıntı Originally Posted by epikurus Yazıyı Oku
    Bu hareket kanaviçe gibi işleniyor
    öyle spekülatif atak gibi değil
    istikrarlı ve adım adım
    hükümet destekli ...
    cari açıkta bir denge fiyatı var kafalarında
    emin değilim ama sanırım 7,5 olamaz o fiyat
    bence daha yukarısı..
     Alıntı Originally Posted by epikurus Yazıyı Oku
    Kafamda takılan bir soru var
    Merkezin dışında şu an bankalardaki toplam DTH rakamı yanılmıyorsam 170-180 mlyr usd civarı idi

gerçekten şu an bankalarda 50 milyar usd nin üstünde döviz var mıdır acaba ?
    ve bu görülebilir mi ?
    Likidite krizi yaşamadığımız sürece (usd de) fiyat sürekli yukarı güncellenerek devam eder

dileğim ve temennim likidite problemi yaşamayalım,
    o zaman işte rezillik diz boyu denilen şekle dönülmesin..
    300 dk çanak formasyonu 7,12-7,20 hedefli

[IMG][/IMG]

YTD
    bu çanağı tamamlar ve oradanda bir kulp takarsa
    buyrun size fincan kulp formasyonu

eğer olursa bu
    8,70 hedeflidir

kimse oha demesin

öngörü

YTD