0,85 alıs yazabilirsiniz o halde
0,85 alıs yazabilirsiniz o halde
Borsa cesur olmalıyız 2 aydır 82 ortalama 85 neden olmasın ..
tam tahmin ettiğim gibi oldu
KY'yi dökecek her haber benim için olumludur.
Sesli düşünüyorum. Herkesin kararı kendine.
Veren de alan da O'dur.
İs bankası düşmedi tskbde düşmez yapikiredi sattı zaten olaydan haberli gibi kötuyu sattı simdi hedef fiyat verir 1.40 gibi AL verir .şartlar ve koşullar ekonomide savaşta ve siyasette ansızın değişir...
Temettu odememesi illaki de olumsuz anlamina gelmez lakin, bddk ocak verileri iyi degil, muhtemelen subat ve martta boyle olacak, sonrasi da kotu olursa bicbir bankanin gitmesi icin bir neden bulamiyorum. Isbank yalnizca banka degil icinde tskb nin de oldugu bir cok sirketin sahibi ve ticari kar disinda temettu geliri de olan bir durumda, tskb yalnizca tek basina , dolayisiyla da bu karsilastirma da elma ve armut u kiyaslamaya benzemis..
Ozetle kagitta olasi bir yukselis bu hafta temettunun odenmemesini olumlu algilamak anlamina gelir senenin kalan kisminda ozellikle enflasyon tarafinda cok olumlu olanlar icin, digger bir senaryo olasi bir yukselis satis in son firsat olabilir, digeri de .80-81 e cekmeleri olur .. Bu aksam itibariyle iyi bir goruntu yok, bddk verilerini gormeden ilave alis dusunmem, olurda giderse de eldekileri satar beklerim kanaatindeyim, 0.81 ise stop loss seviyem olur, eldekileri altinda veririm. Onun disinda bu seviyenin ustunde kaldikca eldeki mal muhafaza edilir..
olurda mart sonu siyasi tablo da sorun olmaz, ekonomi yonetimi basarili olur bddk verileri olumlu gelirse de gerekirse olusan fiyat neredeyse oradan bir karar veriririm, netice de 0.37 cent gormus, mv/bv orani 0.50 de 1 tl nin ustunde de alinsa kazanc yaratir,
2 aydir 0.82 ortalama neden 0.79 0.72 olmasin ile bitirelim, cesur olmanin yanina bilgi eklenirse yorumlar daha faydali olacak, yani neden 0.85 ve ustu olmasinin ciddi bir aciklamasi varsa rica edelim, atladigimiz birsey mi var acaba... TL deger kazaniyor acilista belki bu birilave neden olabilir mi...
Herkese iyi haftalar, faydali bilgi paylasimlari dilegiyle..
TSKB nin temettü dağıtımının reddi 6. aylarda yaptığı bedelsiz sermaye artırımının da reddi anlamına geliyor mu?
m8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
A
SM-G7102 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yer İmleri