Sayfa 525/1002 İlkİlk ... 25425475515523524525526527535575625 ... SonSon
Arama sonucu : 8012 madde; 4,193 - 4,200 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIII

1967 de siyasete girene kadar bildiğin bilim adamı erbakan.Hem de baya üst düzey bir adam.Aslında o konuda fırsat verilseymiş belki de şu anda yerli markamız vardı,hem de ordan burdan toplama değil kendi imalatımız bir otomobil markamız olabilirdi.

3. Dışarıdan gelen her dayatmayı koro halinde kabul eden iktidara ve muhalefete oy vereceğime, buna oy veririm daha iyi.

En azından babasının geçmişte dışarıya karşı dik durmuşluğu var.
    Evi tutarken herkes iyidir. Yeni kiracı adayınız iyi birine benziyor olsa da, DAVA GEÇMİŞİNİ mutlaka isteyin.
    https://www.milliyet.com.tr/ekonomi/...nir-mi-6994969

4.  Alıntı Originally Posted by djoz Yazıyı Oku
    Dışarıdan gelen her dayatmayı koro halinde kabul eden iktidara ve muhalefete oy vereceğime, buna oy veririm daha iyi.

En azından babasının geçmişte dışarıya karşı dik durmuşluğu var.
    Ha git zayıf muhalefete ver ha git mevcut iktidara ver, aynı şey. En güçlü muhalefete vermediğin her oy, mevcut iktidara verilen doğrudan destektir. Dışarıdan gelen her dayatmayı da koro halinde kabul edenlerin en önünde yer almış olursun.

5. Bu 10 Kasım'da ne gibi vukuatları olacak diye bakınıyorum twitter'da;

10 Kasım TT listesinde üstte, alttan 11 Kasım Perşembe yi devreye sokmuşlar besliyorlar ustaca, farklı farklı alt konulardan besleniyor.

Balık hafızalarımıza omega desteği sunalım;

İlk başlarda 'bunnar', 10 Kasım'da niye Anıtkabir' e gidiyoruz, İstiklal Marşında niye ayağa kalkıyoruz, heykelin önünde niye saygı duruşunda bulunuyoruz falan derlerdi, Arınç' tan takiyye dersi alınca odalarına Atatürk posteri filan asmaya başladılar.

Bu 10 Kasım'da da rahat durmaz bunnar, bakalım napacaklar..

6. Dolar kötü düşecekmiş.
    Tedbirinizi şimdiden alın.
    Sonra yandım Allah demeyin.
    https://m.turkiyegazetesi.com.tr/yaz...el/621408.aspx

7.  Alıntı Originally Posted by kelebekx Yazıyı Oku
    Ha git zayıf muhalefete ver ha git mevcut iktidara ver, aynı şey. En güçlü muhalefete vermediğin her oy, mevcut iktidara verilen doğrudan destektir. Dışarıdan gelen her dayatmayı da koro halinde kabul edenlerin en önünde yer almış olursun.
    Ben de diyorum ki ha akpye basmışım ha chpye.

Önceden derdim ki "din goygoyu seven kesim 20 yıldır mutlu yaşadı. Ben Atatürk goygoyu seviyorum arkadaş. Biraz da ben mutlu olayım. İki tarafın da davasında samimi olmadığı kabak gibi ortada. Ama ben biraz da Atatürkçüymüş gibi yapanlar başa geçsin istiyorum. Ben o şekilde mutlu olacağım"

Ama en son dsö dayatmalarında bazı chplilerin özgürlüğümüze "saldırı" olarak saydığım açıklamaları,
    ülkede bebekler ve hamileler "kobay" olarak kullanıldığında iktidarın da muhalefetin de tek kelime etmemesi,
    sonra da iklim kılıfı giydirilmiş "haraca bağlama sözleşmesi"ne hepsinin sıcak bakması,
    tüm partilerin tamamen aynı olduğunu üstüne basa basa tescilliyor.
    (Banu Avar bunu hep derdi de inanasım gelmezdi)

Siz yine istediğiniz partiye oy verin. En azından vatan için iyi bir şey yaptığınızı düşünüp iç huzura erersiniz.
    Evi tutarken herkes iyidir. Yeni kiracı adayınız iyi birine benziyor olsa da, DAVA GEÇMİŞİNİ mutlaka isteyin.
    https://www.milliyet.com.tr/ekonomi/...nir-mi-6994969

8.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Dolar kötü düşecekmiş.
    Tedbirinizi şimdiden alın.
    Sonra yandım Allah demeyin.
    https://m.turkiyegazetesi.com.tr/yaz...el/621408.aspx
    Bayağı ezberlemiş güncel ekonomiye dair verileri,

-de dolar almakla altın almanın aynı şey olduğunu hala çözememiş

Dolarları satıp altın alıyoruz beyler, hem de fiziki, tamam mı

Cari açığı şöyle de düşürebilirler, ÖTV' ye mevcut haliyle %100-200 zam yapsınlar, cep telefonu, bilgisayar, elektronik, otomobil satışlarını bıçak gibi kesecek düzeyde, tarihi rekor fazla veririz bu sene...

Birden çok değişken var, çok bilinmeyenli denklem gibi bu iş, X artınca evet Y düşüyor ama, Z de hakkın rahmetine kavuşuyor, bi türlü çözemediler, doktora tezlerini parayla alacaklarına hocalarına yazdıracaklarına kendileri yazsalardı, bu gibi sorunlarımız olmaya bilirdi...gene olurdu bu siyasi zihniyetle, olma mı?

Sayfa 525/1002 İlkİlk ... 25425475515523524525526527535575625 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •