Sayfa 525/803 İlkİlk ... 25425475515523524525526527535575625 ... SonSon
Arama sonucu : 6417 madde; 4,193 - 4,200 arası.

Konu: TKFEN - Tekfen Holding

1. Zaten 2 senedir diyorum , bu sirket o santiyelerde o zararlari etmiyor edemez . Mevcut iktidara guvenmedigi icin parayi yurtdisi santiyelerde zarar ettik diye sakliyor . Umarim serefli haysiyetlidirlerdir de bu tazminleri alabiliriz. Pek inanmiom Bu hirsizlara ama belki bir gun o paralar sirketin kasasina girer

2.  Alıntı Originally Posted by el_rey Yazıyı Oku
    şimdi iyi bilanço gelirse resmen yatırımcı dökmek için fonlarla birlikte bir senaryo geliştirdikleri ortaya çıkacak. Başka türlü nasıl alacaksın malı küçük yatırımcının elinden?projelerden beklenmeyen zarar ettik de bilmem ne
    üstadım eskiden iyi gelen bilanço beklentisi ile 4 lira 5 lira tekfen üstüne koyardı sonra bir aya yakın rolantide takılırdı....

Bir hafta öncelerde 21 lerdeydik .. haftaya 26 lara gidebilir ve rolanti vaziyetine geçebilir diye düşünüyorum....

bu çıkış ya iyi bir bilanço beklentisi veya güzel iş haberleri beklentisi de olabilir....

rakamlara ve tavanlara takılmadan gaza gelmeden yola devam...

sene sonuna kadar inatla sabırla beklemeye devam..
    Yazılarımın tamamı (SPK) Sermaye Piyasasi Kanunu md 101, md 103, md 104, md 106, md 107, md 110 ilgili maddeleri kapsaminda tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir...yatırım danışmanlığı icerisinde degerlendirilemez . yatırım tavsiyesi icermez....KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.

3.  Alıntı Originally Posted by Maximetu Yazıyı Oku
    Zaten 2 senedir diyorum , bu sirket o santiyelerde o zararlari etmiyor edemez . Mevcut iktidara guvenmedigi icin parayi yurtdisi santiyelerde zarar ettik diye sakliyor . Umarim serefli haysiyetlidirlerdir de bu tazminleri alabiliriz. Pek inanmiom Bu hirsizlara ama belki bir gun o paralar sirketin kasasina girer

bundan emin olun kesin o paralar girecek döviz cinsi gelirleri şirketler bilançoda göstermiyorlar bu gelirler yerine zarar yazıyorlar. sadece tekfen değil bütün şirketler bunu yapıyor bu nedenle şirketlerin kar beklentileri acayip düştü.hiç bir ülke dolar vermek istemiyor T.ürkiyeye.BÖYLE ACAYİP BİR YÖNETİMİMİZ VAR. ALLAH SONUMUZU HAYIR EYLESİN.YOKSA TEKFENİN DÖNEMSEL OLARAK Milyar milyar kar açıklaması gerekir.

4.  Alıntı Originally Posted by ATAKAN-BJK Yazıyı Oku
    üstadım eskiden iyi gelen bilanço beklentisi ile 4 lira 5 lira tekfen üstüne koyardı sonra bir aya yakın rolantide takılırdı....

Bir hafta öncelerde 21 lerdeydik 26 lara gidebilir ve rolanti vaziyetine geçebilir haftaya diye düşünüyorum....

bu çıkış ya iyi bir bilanço beklentisi veya güzel iş haberleri beklentisi de olabilir....

sene sonuna kadar inatla beklemeye devam...rakamlara ve tavanlara takılmadan gaza gelmeden yola devam inşallah...
    Atakan ustad şu an beklenti iyi, teknik de iyi ama tekfen benim dürüst yönetim filtremden geçemez artık.
    Çok net bir ahlaksızlık yaptılar. iyi niyetli olsalardı zarar açıklandığı çeyrekte kurum beklentileri o kadar yüksekken analistleri çağırırlar toplantıyı o zaman yaparlar, beklenmedik zararlar var diye durumu anlatırlardı. niyet belli.

5. söylediğim yanliş olsaydı eğer manşetlerde filan şirket şu kadar dolar bozdurdu diye övüne çvüne yazarlardı. ben hiç duymadım.vestel ,vestelbeyaz,arçelik,petkim vsvs..... bunların ihracat oranları çok yüksek şirketler hepsinden büyük kar düşüşü bekleniyor.tek sebeb gelen dövize hükümetin el koyması . daha binlerce örnek verebiliriz.

6. Agresif alimlara ve toplamaya devam. 2 Enka ederse alımları yavaşlatırím.
    YTD

7. Tahtaya yön verenlerin sağı solu oynamaya başladı. Mal toplamaya devam ediyorum. Önce TAV, THY ye vs yetiselim sonra da dolar zirvesi.
    Durumlarda değişiklik oldu. Şimdi onlar satsın ben alayım
    YTD

8. Beyler magdur olmak istemiyorsaniz bu sirkette , yonetime pisliklerini yuzune vuracak mailler atin. Kafalarina gore at kosturduklarini zannetmesinler . Ben milletvekillerine tasimaya basladim bunlarin santiyede kaybolan paralarla ilgili durumlari , o paralar gelecek !! tazmin mevzusu radarimda sakin ama sakin ufak rakamlara aldanmayin . Toplam 500 milyon dolar tazmin edilecek diye zarar yazildi . Bunun pesini birakmamamiz lazim .

Katar : 110 milyon dolar
    Rusya : 140 milyon dolar
    Azeri stadi : 50 milyon dolar
    Arabistan : 100 milyon dolar
    Libya : 100 milyon dolar

Hadi Libyada muhattap bulamiyorsunuz oraya bir sey demiyorum , diger santiyelerdeki paralar sorgulanmali. Sirket degeri kadar alacak var !! 400 milyondan 20-30 milyon alinip agizlara bir parmak bal calinmasin. Bu pislikleri herkese sosyal medyada duyurun , rahat rahat at kosturmasinlar. Yoksa agir kaziklaniriz soyleyim hepinize. Ben mevzuyu maliyeye tasiyacagim , maliniza sahip cikin sizi soyanlardan hesap sorun

Sayfa 525/803 İlkİlk ... 25425475515523524525526527535575625 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •