Sayfa 525/674 İlkİlk ... 25425475515523524525526527535575625 ... SonSon
Arama sonucu : 5387 madde; 4,193 - 4,200 arası.

Konu: ASELS - Aselsan Elektronik Sanayi Ve Ticaret A.Ş.

1. ASELSAN ile TUSAŞ arasında uçak aviyonik modernizasyonuna yönelik olarak 29/09/2023 tarihinde, toplam bedeli 14.000.000,- ABD Doları tutarında bir sözleşme imzalandı
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

2.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    ASELSAN ile TUSAŞ arasında uçak aviyonik modernizasyonuna yönelik olarak 29/09/2023 tarihinde, toplam bedeli 14.000.000,- ABD Doları tutarında bir sözleşme imzalandı
    Bu hisse neye tepki verecek çok merak ediyorum, devasa işler alıyor ama hiç bir şey yokmuş gibi davranıyor.

İyi haftalar herkese.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

3.  Alıntı Originally Posted by propolis Yazıyı Oku
    aselsan tüm varlık fonlarında olduğu gibi çöküşte.öncü çöküş hemde .enteresan ekonomi güven ve algıdır.bunlar ikisinide yapamıyor.arap gruplardan geliyoooo denen para gelmedi , abd den geliyo denen para gelmiyor.şimdi ingilizlere çevirdiler.ordan da gelmeyecek birde rus 25 milyar denen gaz parası , halk bank davası ülke içinde tüm gerçek yatıırmcıların beklediği gerçek demokratik reformların olmaması , dünyada petrolun artması buna bağlı enflasyon tehditinin artması ,
    borsa için önümüzde sadece sığınılacak bir şey seçim var akape rejimi borsayı çökertmez falan da muhalefetin haline bakınca zaten seçim çantada keklik gibi.bu tip şeylere ihtiyacı yok
    o kadar kafalar karışıkki ne temel analiz ne başka bi şe en iyisi altın hazır çökmüşken altın almak mı acaba ,drken altına gömüldük bugün itibarıyla artık yeni gelen 3 milyon yatırımcı kriptocu kardeşlerimizi mallandırdık diğerleri gibi .şimdi aşşaaaa beklemek faydalı gibi .hayırlı olsun bakalım
    Ne dediysek o önce altını 1820 USD ye indirdik sonra Brente 95 USD de çift tepe yaptırtıp 90 USD nin altına indirdik.

Şimdi de hedef sen ve sen gibi çok bilenlere ASELS XX,xx USD de endeksi de 5XX, xx USD de çakmak ........
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

4. KAP: ASELS [ ] ASELSAN ELEKTRONİK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Yeni İş İlişkisi

Orjinal Link:

https://www.kap.org.tr/Bildirim/1198867
    Dosyalar:

Yeni İş İlişkisi 2023-10-03

ASELSAN ile ROKETSAN arasında Haberleşme Sistemleri,
    Arayıcı Başlık Sistemleri ve Atış Kontrol Sistemleri ile ilgili toplam değeri
    4.900.000,- ABD Doları, 5.233.100,- Avro ve 55.262.944,- TL olan sözleşmeler
    imzalanmıştır.

Bu açıklama ROKETSAN'dan alınan izne istinaden
    yapılmıştır.

5. Tahtacı her kim olursan ol gerçekten çok büyük m.lsın. Eğer sen bu işi birazcık olsun biliyorsan ben tüm yetki belgelerimi yırtıyorum.....

Eğer şu m.lca işlemleri yaptığın para kendi paran olsun cümle alem öpsün beni. Ama kabahat sende değil sana bu icazeti verenlerde. Devletin bazı kademelerinde bir tane aklı başında adam yok demek ki. Bu yapılanlar yanlış diyemiyor. Kimi öpeceksiniz bu işlemlerle yıllardır içeriye kitlediğiniz küçük yatırımcıyı mı? Gerçekten böyle bir kafa olmaz yani.

Benim problemim mi bu nedir ya başka hissede operasyonu tamamlayacaksınız buna geçeceksiniz bu öyle gidecek öyle mi? Yok ya.

Umarım aklı başında birileri yazdıklarımı okuyordur.
    Son düzenleme : Zdx&Lunar Soul; 03-10-2023 saat: 10:52.

6. Gökten iş yağıyor ama hisse tepki vermiyor ya da bilinçli verdirilmiyor.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

7.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Tahtacı her kim olursan ol gerçekten çok büyük m.lsın. Eğer sen bu işi birazcık olsun biliyorsan ben tüm yetki belgelerimi yırtıyorum.....

...........
    Benim problemim mi bu nedir ya başka hissede operasyonu tamamlayacaksınız buna geçeceksiniz bu öyle gidecek öyle mi? Yok ya...........

Umarım aklı başında birileri yazdıklarımı okuyordur.
    Kağıt üzerinde oluşturulmuş içi boş birçok şirket hükümetin gözetimi ve desteğiyle halka arz yöntemiyle, kısa yoldan para yapmak isteyen özellikle genç vatandaşa kitlendii daha sırada 50 ye yakın kağıt üzerinde şirket borsaya açılmak için sırada, sen biraz daha bekle demek daha yeteri kadar toplayamamışlar.

8. Sayın Junge bu yazdıkların şehir efsanesi.O gençlerin çoğunun durumu sosyalde borsa üstadıyım diye geçinenlerden kat ve kat daha iyi. Gerçek bu.

Ayrıca burada olan bitenle de hiç alakası yok.

Ben beklerim sıkıntı yok. Ama bu işi yapanın benim kadar zamanı yok. Benden söylemesi. Ben olmadı çocuğa bırakırım şu kadar USD olmadan satılmayacak diye olur biter. Hepimiz buralardayız beni bilirsin.

Burada bu işi yapanlar ayıdan büyük fil var bunu sakın unutmasınlar....

Sayfa 525/674 İlkİlk ... 25425475515523524525526527535575625 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •