Sayfa 526/964 İlkİlk ... 26426476516524525526527528536576626 ... SonSon
Arama sonucu : 7712 madde; 4,201 - 4,208 arası.

Konu: KERVN Kervansaray Yatırım Holding A.Ş.

1. Biz ortada dolaşanı, kap haberlerine göre olabilir mi yi yazıyoruz. Kaldı ki yazılarımızdan gerçek ky olduğumuz ap açık ortada merak etmeyin kimse etkilenmez. İnş. şirkete bir şey olmaz.olur sa kanuni olarak peşini bırakmam her şeyi anlatırım mahkemelerde. O kadar kişinin Ahı nı almış Krvn ın kimseye de sahiplerine de yaramayacağını düşünüyorum. Çok kişinin ahını aldı bu şirket hep dalavere datdirik.

2.  Alıntı Originally Posted by sdksmr19 Yazıyı Oku
    Biz ortada dolaşanı, kap haberlerine göre olabilir mi yi yazıyoruz. Kaldı ki yazılarımızdan gerçek ky olduğumuz ap açık ortada merak etmeyin kimse etkilenmez. İnş. şirkete bir şey olmaz.olur sa kanuni olarak peşini bırakmam her şeyi anlatırım mahkemelerde. O kadar kişinin Ahı nı almış Krvn ın kimseye de sahiplerine de yaramayacağını düşünüyorum. Çok kişinin ahını aldı bu şirket hep dalavere datdirik.
    Hocam niye sirkete bir sey olmasini bekliyorsun... Eger olacagini dusunuyorsan geregini yap.

Yok cagri icin girdim hayal kurdum diyorsan SPK orada ac tazminat davani...

Eger sirketten sikayetciysen yap simdi suc duyurunu is isten gectikten sonra acsan ne olacak...

Artog, kervan.... Hayaller.... Birazda kendinizi sorgulayin istiyorsaniz... Bence kendinizi mahkemeye verin...

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...

3. Ha size tavsiyem bu kervanda ne cektiysek duyumlardan cektik... Duyumlara fazla itibar etmeyin...

Ortada dolananlari yaziyorsunuz ama frecelli sucluyorsunuz... Frecell yazdiginin altina genelde belgesini mevzuatini ya da linkini koyuyor...

Bunu her zaman soyledik... Soyluyoruz..

Bak yine baska koylerde 3 gune kalmaz ucar deniyor... Ya da bir baskasi kot disi diyor... Hadi bakalim hangisine inanalim...

Sordun mu ortalarda dolanan duyumculara kanitin var mi diye...

Yazilanlar okunur arastirir, bakarsiniz kararinizi verirsiniz... Bu kadar basit...

4. Spk şirketin içi boşaltılmış yada zarara uğratılmış diyor eylul bülteninde 200 küsür milyon sermayenin yarısı nerdeyse. Sizin gibi kalemi güçlü birinin buna müdahil olmaması ilginç geliyor bilginiz olsun kafamda soru işareti. 90 mlyn luk bodrum oteli ni kaptırmadk SBK ya diyorsunuz da neden 20 küsür suç duyurusu için bir şey yapmıyorsunuz .

5. Ya hocam okumuyor musun yazdiklarimi??

Niye her seyi frecellden bekliyorsun... Kalemin guclu olmasiyla bunun ne alakasi var...

Bu 200 milyonluk malin ortaya cikmasi icin yuzlerce dilekce yazmadik mi zaten..

Spk zaten suc duyurusunda bulundu zamaninda ben de bulundum 200 sayfa avukatimiz ve arkadaslarimizda farkli suc duyurusunda bulundu...onlar da avukatimizla ilgili suc duyurusunda bulundu bilmiyor musunuz bunlari

Savci arastirir suc unsuru varsa davasini acar biz de gerekirse mudahil oluruz...hukuki surec devam ediyor...

Ne yapmami bekliyorsunuz anlamadim ki kalemim guclu olunca ne yapabilirim.

Savcilar ve hakimler kanunlara gore karar verir... Ne demek istediginizi anlamadim

6. Ha tutarsin bir avukat acarsin davani...

Ya da mudahil olursun... Yoksa frecell sorusturmaya dilekce gondermiyor eeee o zaman frecell kotu. Simdiye kadar gonderdikleri... O onemli degil cunku sdkdmr19 onu istiyor frecell yapmayinca aklinda deli sorular... Peki sen niye yapmiyorsun benim de o zaman sdksmr19 hakkinda dusuncelerim senin gibi olmali. sen de yapabilirsin yap biz de destek olalim deyince tu kaka

Ya cok enteresan bu 200 milyonluk varlik icin kendisi bir sey yapmiyor ama beni yapmadigim icin aklimda deli sorular diyor. Iyi misin hocam

O zaman sende bu 200 milyonluk mali arastirmadigin mudahil olmadigin icin... Benimde seninle ilgili aklimda deli sorular olusuyor Allahim ya

Yok boyle dunya hocam

Bende hukuki olarak haksizliga ugradigimi dusundugumde avukatlara danisiyorum. Yoksa kalemin ne kadar guclu olursa olsun hukuk farklidir...

7.  Alıntı Originally Posted by b-y Yazıyı Oku
    Çağrı süreci ile ilgili soruma
    SPK dan gelen cevap :

Sayın XXX XXXXX
    İlgi: 27.01.2018 Tarihli Başvurunuz
    İlgide kayıtlı bilgi edinme başvurunuzda özetle; Kervansaray Yatırım Holding A.Ş.'in (Şirket) çağrı yükümlülüğüne aykırılık nedeniyle devam eden yargılama sürecine ve mevcut duruma dair bilgi talep edilmektedir. Kervansaray Yatırım Holding A.Ş. ve Şirket ortaklarından Zeynep TÜMER'e pay alım yükümlülüğü getirilmesi ve muafiyet talebinin olumsuz karşılanmasına yönelik 27.1.2014 tarih ve 2/46 sayılı Kurul kararına karşı açılan davada Mahkeme davanın reddine karar vermiştir. Davacıların temyiz başvurusu da olumsuz sonuçlanmıştır. Bunun üzerine, davacılar tarafından karar düzeltme talebinde bulunulmuş olup, Danıştay tarafından bu talebin kabulüne ve ilk derece mahkemesi kararının bozulmasına karar verilmiştir. Anılan bozma kararı üzerine ilk derece mahkemesince bozmaya uyularak dava konusu işlemin iptaline karar verilmiştir. Söz konusu karara karşı Kurulumuzca temyiz isteminde bulunulmuş olup, Danıştay 13. Dairesi'nin 28.9.2017 tarih ve E.2017/1939, K.2017/2453 sayılı kararıyla temyiz isteminin reddine, ilk derece mahkemesi kararının onanmasına karar verilmiştir. Bunun üzerine anılan karara karşı Kurulumuzca karar düzeltme yoluna başvurulmuş olup, mevcut durum itibariyle karar düzeltme incelemesi devam etmektedir.
    Bilgi edinilmesi rica olunur.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Bak sayin b-y aklina takilmis iki satir spk'ya yazmis cevabini almis. Sagolsun burada paylasmis...

Sayin sdksmr19 sizde sorun spk'ya ne oldu deyin... Sorun...

Bakin cagri diyorsunuz... Su anda cagri ile ilgili danistayda hangi dairede hangi dava numarasiyla islem goruyor desem ... Hic internetten girip baktin mi desem yok...

Simdi birisi duyum var cagri varmis dese inanacaksin... Arastir diyoruz biz zaten takip ediyoruz...

Bakin 2018-97 tetkik hakiminde sira bekliyorv13 ncu dairede goruluyor...

Ama sayin sdksmr19 otursun her sey ona gelsin. Duyumlara gore is yapsin... Sonra frecell kotu... Ben degilim hocam sen biraz zaman, emek harcayacaksin... Her duyduguna da inanmayacaksin.

Sana ters gelen bir sey varsa kendin mucadele edeceksin... Baskasi benim yerime nasilsa yapar diyorsan... Kusura bakma o zaman once kendini elestireceksin...

8. Ama 200 milyonluk varlık sirketten cikarildigi icin... Frecell suc duyurusunda bulunmadigi ya da mahkemeye vermedigi icin... Sayin sdksmr19 un kafasinda deli sorular.

Ve ben hukuki mucadele yurutmedigim icin (ki takip ediyoruz) sayin sdksmr19 bana hakkini helal etmeyecekmis...

Acaba kimin kimde hakki var hocam...

Bu nasil dunya ya... Yazdiklarinizi bir okuyun siz iyi misiniz???

Son düzenleme : frecell1998; 09-02-2018 saat: 00:36.

Sayfa 526/964 İlkİlk ... 26426476516524525526527528536576626 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •