Originally Posted by
cido
Link isteme mesajını yeni gördüm kusura bakmayın ama Link kişiye özel olduğu için paylaşsam da giremezdiniz… bugünkü toplantıda şirketten aldığım bilgiler şöyle:
- Gana sözleşmesi 2023 yılına kaldı ama cfo %80 yenileneceğini düşündüğünü söyledi, ama Gana da yeni santraller çok uzak ihtimal değil anladığım kadarıyla
- temettü yüksek ihtimal gelecek, Mayıs 15’ten sonra bunu açıklarız muhtemelen, dağıtımı da Haziran sonu Temmuz başı olacak gibi
- bedelsiz ve hisse geri alımı söz konusu değil ama fiyat çok iyi yerlere gelirse 2. Bir halka arz düşünebiliriz
-elektrik depolama işini de düşünüyoruz, tartışıyoruz
- cfo bölünmüş fiyatıyla ve yeni yatırımlar olmadan hisse ederinin 20-21 TL olması gerektiğini düşünüyorum dedi
- Kazakistan’da santral kurulumu için epey yol katettik ama iç karışıklık sonrasında olumsuz sonuçlandığını,Kırgızistan dahil her yerde santral kurmak için çalışmalarının olduğunu ama bunların somut hale gelmediğini
- Özbekistan santrallerinden sonra bu projenin referans olarak alınıp, diğer ülkelerce de masaya davet edildiklerini
- Türkiye’deki doğalgaz santrallerinin karlılığının şu anda geçen senenin ortalamasında olduğunu( son çeyreğe göre daha düşük olduğunu)
- geçen seneki cirolarının yarısının elektrik ticaretinden geldiğini dile getirdiler..
Aklıma gelenler bunlar, sizler de bilgi sahibi olun diye burdan da paylaştım…
Yer İmleri