Sayfa 526/1000 İlkİlk ... 26426476516524525526527528536576626 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 4,201 - 4,208 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VII

1.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Forum da ve bu iyi niyetli modlara rağmen 31 CEZA ALMAYI başarmışsın, ne deyelim biz şimdi onlara?
    çok uyduruk cezalar onlar, maximum 3 tanesini haketmişimdir
    oda zıvanadan çıktığım anlar oluyor işte.

Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Herkesin kafasında seni gömme planı var abi . Tikkatli ol .
    Forumda ben kolay gömülmem de, gerçek hayatta takdiri ilahi.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by kitapci34 Yazıyı Oku
    çok uyduruk cezalar onlar, maximum 3 tanesini haketmişimdir
    oda zıvanadan çıktığım anlar oluyor işte.
    Yine gönderim de tahrifat var, ağır suçtur bu!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

4.  Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Farsak mı aydınlı mı? Aydınlı'ysa Horzum yahut sarıkecili olabilir misiniz? Karakeçili değilsinizdir.
    hocam coğrafya olarak atçekenler ile, terse göç (batıdan doğuya) etmiş çeşitli aydınlı obalarının arasında kalıyoruz, aynı köyde içel (mut) kökenliler ve etrafta da farklı aydınlı obaları var. yörede bekdik denilen koca bir oymakla da sınırız (beğdili boyu).

büyük boylardan belki farsak/varsak olup belki torosun diğer yanına aşamadığımız için uzak/izole kalmış bir oba olabiliriz.

bizim yöremizde keçili olanlardan bilinen yok zaten (sarı, kızıl, kara) hiçbiri yok.

biz kendi içimizde ne kadar küçük bir oba isek artık, bildiğimiz yerde bunların hiçbiri değiliz. bizim nakış ve halı dokumalarımıza filan bakarak çok da karşılaştırdık, tutmuyor maalesef.

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,301
    Bu tür haberlere sövme hakkı verilmeli forumda. Kısa süreliğine kişi başı iki küfürle sınırlı olmak üzere.

6. Tarim ve orman bakanlığı musluk suyunda 10 gun, atık sularda 100 gün parçalanmış halde bu virüs yaşıyormuş.

Eee biz ailecek musluk suyu içeriz. Hatta eve hazır su alırım çocuk içmez bile.

Bugün bile iciremedim.

Sularda bu şekilde yaşıyorsa bu virüs bundan kaçış yok ki anasını satayım

G008 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    abdülselam özatak, fethi sekin, ömer halisdemir, turgut aslan, kaşif kozinoğlu...

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,301
     Alıntı Originally Posted by subcomponent Yazıyı Oku
    hocam coğrafya olarak atçekenler ile, terse göç (batıdan doğuya) etmiş çeşitli aydınlı obalarının arasında kalıyoruz, aynı köyde içel (mut) kökenliler ve etrafta da farklı aydınlı obaları var. yörede bekdik denilen koca bir oymakla da sınırız (beğdili boyu).

büyük boylardan belki farsak/varsak olup belki torosun diğer yanına aşamadığımız için uzak/izole kalmış bir oba olabiliriz.

bizim yöremizde keçili olanlardan bilinen yok zaten (sarı, kızıl, kara) hiçbiri yok.

biz kendi içimizde ne kadar küçük bir oba isek artık, bildiğimiz yerde bunların hiçbiri değiliz. bizim nakış ve halı dokumalarımıza filan bakarak çok da karşılaştırdık, tutmuyor maalesef.
    Beğdili bir üst başlık saydıklarımda. Horzum olma ihtimaliniz çok yüksek o halde hem tarih hem coğrafya hem de kişilik olarak . Horzum'ların sürgün edildiği yerler zaten Mut bölgesi. Üç bölge var ; Mut, Kıbrıs, Rakka.

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,301
     Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Forumda ben kolay gömülmem de, gerçek hayatta takdiri ilahi.
    Büyüklerimiz başımızdan eksik olmasın.

Sayfa 526/1000 İlkİlk ... 26426476516524525526527528536576626 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •