Sayfa 526/919 İlkİlk ... 26426476516524525526527528536576626 ... SonSon
Arama sonucu : 7346 madde; 4,201 - 4,208 arası.

Konu: KRONT - Kron Telekomünikasyon

1. Sayın Forza'nın attığı eposta da etkili olmuş olabilir veya yine altından bir çapanoğlu çıkacak da olabilir. Eski bir Kront yatırımcısı olarak her habere temkinli yaklaşılmalı.

Tahta tamamen içten bilgiyle çalışan çapulcuların elinde. Haber oldukça iyi duruyor. Seans içerisinde gelmesine rağmen pek fiyatlanmadı gibi. Yeni bir gelişme mi yoksa çoktandır var da yeni mi gönderiyorlar? Neden seans içerisinde geldi? Sorular, sorular. Kront tecrübesi her şeyi sorgulatıyor.

2. Kron Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Yenel, yarın 13:30'dan itibaren @BloombergHT’de @SeferYuksel’in sunduğu Finansal Teknoloji programına canlı yayın konuğu olacak.

#Kron #CanlıYayın https://t.co/5hR6kFRAoc

3. Paylaşımınız için teşekkürler Sn.Valentine. Benim mailimi çok da umursadıklarını düşünmüyorum ama yılsonu bilançosu yaklaştıkça bu tip gelişmeleri bekliyordum açıkçası. Rutin uygulama oldu Kron tarafında. Şimdi de televizyon programına katılacakmış Sn. Lütfi Yenel. Bakalım bu yıl da yeni hedef ve müjdeler verecek mi?

4.  Alıntı Originally Posted by VaLeNTiNe Yazıyı Oku
    2016 yılından bu yana Kuzey Amerika'daki operasyonlarına devam eden Kron, CRM alanında dünya devi olan PEGA Systems Inc. ile siber güvenlik alanındaki iş birliğinin kapsamını genişletiyor. 2018 yılından itibaren Kron'un Ayrıcalıklı Erişim Yönetimi (PAM) ürününü kullanmaya başlayan PEGA, yapılan son anlaşma ile ürünün iki yeni özelliğini daha devreye alacaktır.

Yapılan anlaşma ile Kron'un Yetkili Görev Otomasyonu ve Çok Faktörlü Kimlik Doğrulama modülleri PEGA tarafından sunulan Cloud CRM servislerinin altyapı güvenliği için kullanılmaya başlanacaktır. Görev otomasyon aracı ile PEGA günlük DevOps süreçlerindeki hataları en aza indirmeyi hedeflerken, otomasyon akışlarındaki yetkilendirme süreçlerini de tek noktadan yönetmeyi planlıyor. PEGA, aynı zamanda Kron'un Çok Faktörlü Kimlik Doğrulama özellikleri ile yedekli ve kesintisiz olarak aşamalı kimlik doğrulama süreçlerini yönetecektir.

Bu iş birliği çerçevesinde Amerika Birleşik Devletleri'nde kurulu olan %100 bağlı ortaklığımız Ironsphere, PEGA Systems Inc'den 689.867 USD tutarında yeni sipariş almıştır.

Kamuoyunun bilgisine sunarız.

Saygılarımızla,

Kron Telekomünikasyon Hiz. A.Ş.
    Hayirli olsun. 19 ay sonra ilk satis haberi.

Yatirim tavsiyesi degildir.

5.  Alıntı Originally Posted by Forza korfez Yazıyı Oku
    Kron Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Yenel, yarın 13:30'dan itibaren @BloombergHT’de @SeferYuksel’in sunduğu Finansal Teknoloji programına canlı yayın konuğu olacak.

#Kron #CanlıYayın https://t.co/5hR6kFRAoc
    Dinledim. Bizim icin yeni bir soylem ya da ipucu yok. Daha cok, zaten kaliteli olan urunlerimizin ticarilestirilmesi uzerine yogunlasacagiz, bunun icin bolgesel ofisler acilmasinin oneminden bahsetti ve tesviklerin bu ticarilesme uzerine de kaymaya basladigini ve bunun da sonuclarini onumuzdeki yillarda gormeye baslayacagimizi soyledi.

Yurtdisi ihracatin su anki %45 oranindan ilk etapta %60 civarina cikmasini hedeflediklerini soyledi.

Maskeleme modulunu 2. onemli modul olarak sundu ve Amerika'da bu maskeleme konusunda onumuzdeki donemlerde ciddi bir sonuc alacaklarini dusundugunu soyledi.

Yatirim tavsiyesi degildir

6.  Alıntı Originally Posted by Usta Yazıyı Oku
    Dinledim. Bizim icin yeni bir soylem ya da ipucu yok. Daha cok, zaten kaliteli olan urunlerimizin ticarilestirilmesi uzerine yogunlasacagiz, bunun icin bolgesel ofisler acilmasinin oneminden bahsetti ve tesviklerin bu ticarilesme uzerine de kaymaya basladigini ve bunun da sonuclarini onumuzdeki yillarda gormeye baslayacagimizi soyledi.

Yurtdisi ihracatin su anki %45 oranindan ilk etapta %60 civarina cikmasini hedeflediklerini soyledi.

Maskeleme modulunu 2. onemli modul olarak sundu ve Amerika'da bu maskeleme konusunda onumuzdeki donemlerde ciddi bir sonuc alacaklarini dusundugunu soyledi.

Yatirim tavsiyesi degildir
    Pakistan'da bir sirketimiz var dedigi kisimda yerin dibine girdim, ben utandim.

7.  Alıntı Originally Posted by Usta Yazıyı Oku
    Pakistan'da bir sirketimiz var dedigi kisimda yerin dibine girdim, ben utandim.
    Hadi diyelim ki Pakistan'daki sirket yeni lagvedildigi icin dil surcmesi oldu, peki kuruldugundan beri hic is yapmamis bir sirketi, orada da sirketimiz var diyerek sunmak nedir ya?

8. Mailime yanıt geldi. Genel olarak; yatırımcıları yanlış yönlendirecek bilgilendirmeler ile spekülasyona sebebiyet verecek açıklamalardan kaçındıklarını, sektörde büyümeyi hedef olarak belirlediklerini ve bu kapsamda ARGE ve satış pazarlamaya önem verdiklerini, yatırımcılara uzun vade yatırımı tavsiye ettiklerini, gerekli satış bilgilendirmelerini zaten yaptıklarını belirtmişler.
    Sorularıma yönelik olarak ise, satışlarla ilgili bir bilgilendirme yapamayacaklarını, bu hususu finansal raporlar vasıtasıyla belirttiklerini, şu anda devam eden bir satış ortaklık görüşmesi ve konuya yönelik bir planlarının bulunmadığını, Hintli bir bankaya satış yapmadıklarını, Turkcell'le sağlıklı bir iş ilişkisi içinde olduklarını, Turkcell ve Netaş'la ilgili sorularımda belirttiğim konulara yorum yapamayacaklarını bildirmişler.

Sayfa 526/919 İlkİlk ... 26426476516524525526527528536576626 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •