Sayfa 526/602 İlkİlk ... 26426476516524525526527528536576 ... SonSon
Arama sonucu : 4815 madde; 4,201 - 4,208 arası.

Konu: Haftalık Hisse Paylaşım II

1. Celik hocam kanal istanbul hisselere iyi hareket getirdi . Pagyo da nasibini aldı. Fakat Ihlgm ye inanamadım. Uşak seramik ve tukaş penguen gıda için düşünceleriniz nasıl

2.  Alıntı Originally Posted by mebes Yazıyı Oku
    Celik hocam kanal istanbul hisselere iyi hareket getirdi . Pagyo da nasibini aldı. Fakat Ihlgm ye inanamadım. Uşak seramik ve tukaş penguen gıda için düşünceleriniz nasıl
    usaktan yana sıkıntı görmüyorum
    tukas bu günkü korana kararlarını bahane edip toparlanmalı 6 civarlarına göz dikmiş gibi duruyor
    penguen 3.99 altında kapanışlar yapmadıkca yön her daim yukarı yönde olacak ytd

3.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    usaktan yana sıkıntı görmüyorum
    tukas bu günkü korana kararlarını bahane edip toparlanmalı 6 civarlarına göz dikmiş gibi duruyor
    penguen 3.99 altında kapanışlar yapmadıkca yön her daim yukarı yönde olacak ytd
    Teşekkürler...

4. Çelik hocam iyi akşamlar, ostim hakkında güncel görüşleriniz nedir, dolanan bir haber var Roketsan ve ASELSAN ile savunma sanayi parçalarında işbirliği yapılacağı hakkında, uzun sürendir seyrettiği yatay banttan artık çıkarmı

5.  Alıntı Originally Posted by Quanticode Yazıyı Oku
    Çelik hocam iyi akşamlar, ostim hakkında güncel görüşleriniz nedir, dolanan bir haber var Roketsan ve ASELSAN ile savunma sanayi parçalarında işbirliği yapılacağı hakkında, uzun sürendir seyrettiği yatay banttan artık çıkarmı
    çift hane beklentim devam ediyor önümüzdeki süreçte adından cok söz ettirecek şimdilik zamandan zarardayız ytd

6.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    iyi akşamlar cümleten
    Herkese selamlar. Üstad MNDRS ile ilgili yorumlarınızı rica edebilir miyim.

7.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    çift hane beklentim devam ediyor önümüzdeki süreçte adından cok söz ettirecek şimdilik zamandan zarardayız ytd
    Teşekkürler iyi akşamlar herkese

8.  Alıntı Originally Posted by ZÜHTÜ Yazıyı Oku
    Herkese selamlar. Üstad MNDRS ile ilgili yorumlarınızı rica edebilir miyim.
    3.10 üzeri kapanışlar yapmalı aksi halde sıkıcı seanslar bizi bekler bu hafta 3.10 üzeri kapanış bekliyorum ytd

Sayfa 526/602 İlkİlk ... 26426476516524525526527528536576 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •