Artan

81,95 10 09:55
12,10 10 12:17
89,30 9.98 12:17
325,00 9.98 12:17
8,88 9.9 12:17
Artan Hisseler

Azalan

106,20 -10 12:17
257,75 -9.96 12:17
14,49 -9.94 12:16
34,22 -7.61 09:55
36,82 -6.88 12:17
Azalan Hisseler

İşlem

3.209.190.446,32 12:17
2.952.069.977,80 12:17
2.853.688.468,05 12:17
2.841.761.673,50 12:17
2.752.372.164,18 12:17
Tüm Hisseler
Sayfa 527/886 İlkİlk ... 27427477517525526527528529537577627 ... SonSon
Arama sonucu : 7566 madde; 4,209 - 4,216 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    seçim yenilenecek demek yeni seçmen listeleri ve taşıma oy demek
    seçimin tekrarı ise aynı seçmen lsiteleriyle tekrar seçim yapılacak demektir..

Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    Bu çok önemli bir ayrıntı.
    Kilit nokta budur.

Belki de bu bekleme sürecinde yeni seçmen listeleri hazırlandı.

3.  Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    İstanbul'da AKP seçmeninin bir kısmının memleketlerindeki adayları desteklemek için taşraya adres taşıdığı söyleniyordu. Bunların önemli bir kısmı muhtemelen adreslerini seçim sonrası tekrar İstanbul'a taşımıştır. Seçim yenilenirse bunların oyu ile Okulların kapanmasına bağlı rezervasyon yaptırmış laik seçmenden verilecek fireler AKP'nin İstanbul seçimini kazanmasına yol açabilir. Ancak yenileme durumunda bir kısım seçmen aynı seçimde 2 kez oy kullanmış olacaktır. Alın size şaibe.

Ancak bu seçimin ekonomide yaratacağı maliyet AKP'nin İstanbul'u tekrar kazanmasından elde edeceği menfaati gölgede bırakacaktır. 2020 yılı sonuna kalmadan erken genel seçimler için sandığa gideceğimize adım gibi eminim. Çünkü hem AKP hem MHP varsa son itibar kırıntilarını da bu karar dolayısıyla kaybetmiş durumdalar.
    - - - - - - - - - -- - - - -- -- - - - - - - - - -
    Winter is coming...

Alıntı Originally Posted by ekfuture Yazıyı Oku
    İstanbul'da AKP seçmeninin bir kısmının memleketlerindeki adayları desteklemek için taşraya adres taşıdığı söyleniyordu. Bunların önemli bir kısmı muhtemelen adreslerini seçim sonrası tekrar İstanbul'a taşımıştır. Seçim yenilenirse bunların oyu ile Okulların kapanmasına bağlı rezervasyon yaptırmış laik seçmenden verilecek fireler AKP'nin İstanbul seçimini kazanmasına yol açabilir. Ancak yenileme durumunda bir kısım seçmen aynı seçimde 2 kez oy kullanmış olacaktır. Alın size şaibe.

Ancak bu seçimin ekonomide yaratacağı maliyet AKP'nin İstanbul'u tekrar kazanmasından elde edeceği menfaati gölgede bırakacaktır. 2020 yılı sonuna kalmadan erken genel seçimler için sandığa gideceğimize adım gibi eminim. Çünkü hem AKP hem MHP varsa son itibar kırıntilarını da bu karar dolayısıyla kaybetmiş durumdalar.
    benim bildiğim sadece geçen seçimde listelerde kayıtlı oalnlar oy kullanabilecek
    bir halt olacağı yok.

5.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    benim bildiğim sadece geçen seçimde listelerde kayıtlı oalnlar oy kullanabilecek
    Normali sizin bildiğiniz haklısınız. Ama normal bir ülke de değiliz.

Şaka bir yana benim vurgulamay çalıştığım seçmen listeleri yenilenirse ( ki bu olasılık da konuşuluyor) AKP'nin şansı artıyor.

Bizim çocuk 23 Haziran'da kültürel bir faaliyet için yurtdışında olacak, biletler alınmış durumda. Grupta en az 10 tane seçmen var. Bunlar gibi okulların kapanmasına planlar yapmış yüzbinlerce İmamoğlu seçmeni var. Tarih çok bilinçli belirlenmiş, yenileme kararının geciktirilmesi bile seçimin okulların kapanmasına getirilmesi için planlanmış gibi görünüyor.

Benim de yapacağım tek şey kalıyor. Bankadaki 3-5 bin doları çekip yastık altına koymak. 3 kuruş dolar faizi alacağım diye bu zihniyetin dövizlerimi kullanmasına katlanamam.
    - - - - - - - - - -- - - - -- -- - - - - - - - - -
    Winter is coming...

6. Ne yazsam her iki taraf bok atacak, artik yazmanın konuşmanın da bir mantığı kalmadi
    Yatirim tavsiyesi icermemektedir. Her yatirim karari duyumlarla degil sahsi arastirmalar ile alinmalidir.

Tam bir serefsizlik baska bir sey degil. Benim icin surpriz oldu. Ulkede az da olan demokrasiyi yok ettiler. Chp nin yerinde olsam secimi boykot ederim.

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Aug 2017
    İkamet
    Bursa
    Gönderi
    1,461
     Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Tam bir serefsizlik baska bir sey degil. Benim icin surpriz oldu. Ulkede az da olan demokrasiyi yok ettiler. Chp nin yerinde olsam secimi boykot ederim.

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Hatta sine-i millete dönülmelidir. İşte böyle dostum geçen konuşmuştuk bu konuyu seninle. Adamlar hesap yapmış seçimde oy kullanmaya gitmeyen akp seçmenlerini de sandığa götürecekler, akpli olmayan seçmen de okulların kapanmasıyla yazlığa gidecek. Ee biraz da mühürsüz oy pusulaları falan derken akşam saat 19:30 gibi galibiyetlerini açıklayacaklar. AA ‘dan gelen veriler de YSK sistemine girilecek.
    Sence de mümkün değil mi?
    Dünyada her şey için, medeniyet için, hayat için, muvaffakiyet için en hakiki mürşit ilimdir, fendir. İlim ve fennin haricinde mürşit aramak gaflettir, cehalettir, dalalettir. Atatürk 22/09/1924 Samsun

Sayfa 527/886 İlkİlk ... 27427477517525526527528529537577627 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •