Artan

126,50 10 18:10
82,05 9.99 18:10
15,21 9.98 18:10
228,10 9.98 18:10
43,46 9.97 18:10
Artan Hisseler

Azalan

19,89 -10 18:10
36,24 -9.99 18:10
58,55 -9.99 18:10
14,89 -9.98 18:10
80,30 -9.98 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

12.799.570.185,17 18:10
10.527.912.186,96 18:10
9.631.158.419,50 18:10
8.376.364.987,12 18:10
8.150.498.552,50 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 527/990 İlkİlk ... 27427477517525526527528529537577627 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 4,209 - 4,216 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - II

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Ve gündem değişti yine.

Tarihin yasal verilerle en büyük işsizlik oranı gümledi.

Yalancı enflasyon oranı hiç konuşulmaz oldu.

15 Temmuz paraları ve derneği gümledi.

Tank palet gümledi.

Tarım ve hayvancılık bitmiş konuşulmaz oldu.

Çalışan emekli olacak çalıştıkca maaşı düşüyor emi.Buda kayıt dışı çalışmayı ve süriyeli çalışmayı teşvik eder oldu.

Yaz yaz bitmez.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

2. PKK/hdp'i Demirtaş'ı terörist değil de sevgi kelebeği olarak görenler,
    PKK'nın Suriye'nin kuzeyinde sivilleri katletmesine niçin sesiniz çıkmıyor kelebeklerinize zarar mı gelir?
    YPG/PKKdan sivillere bombalı saldırı
    https://veryansintv.com/ypg-pkkdan-s...mbali-saldiri/
    https://veryansintv.com/el-bab-ilces...ror-saldirisi/
    https://veryansintv.com/tel-abyadda-...mbali-saldiri/

Eşinden şiddet gören Ayşe Tuba Arslan, bu nedenle Eskişehir Cumhuriyet Savcılığına başvuru yaptı ve eski eşi için uzaklaştırma kararı aldı. Anaokulunda aşçı yardımcısı olarak çalışmakta olan Ayşe Tuba Arslan, 11 Ekim'de akşam işten çıktıktan sonra minibüse bindi ve Atatürk Bulvarı 'na geldi.

Burada araçtan inen Ayşe Tuba Arslan 'ı takip eden Yalçın Özalpay yanında getirdiği satırla eski eşine saldırdı. Eski eşine vahşice saldıran Özalpay, Arslan 'a ağır darbeler vurdu.

Eskişehir Osmangazi Hastanesi'nde tedavi altına alınan Ayşe Tuba Arslan 40 gündür verdiği yaşam mücadelesi bugun kaybetti.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Eger bu olay denildigi gibi chp genel merkezinde oluyoraa ve chp bir temizlik yapabilirse bu kumpastan daha guclu sekilde cikabilir.

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Ne var ki Ince bu sekilde bir basin toplantisi yapmamaliydi. Fevri davranislari Chp ye cok zarar veriyor. Hitabeti kuvvetli ama kesinlikle bir lider degil.

A haber inceyi yere goge sigdiramiyor. Yahu nagehan bile yanindayim diyor. Bu gunleri de mi gorecektik.

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Her halikarda gündemi değiştiriyor akp başı.

Konuşulması gerekenler değilde başka nedenler konuşuluyor.

Zaman her şeyi açığa çıkarır.Bahçelide olanlar gibi.

Yada kumpas kamaraları gibi

Balyoz yada kozmik oda yada feto,işid,pkk lılar ayan beyan belliler artık.

Tarikat ve onların elemanlarıda

yada yabancıların elemanları örnek yunan kazanaydı diyen ve onlara kol kanat geren diyolok kuran

ATATÜRK e hakaret edenler belli

Onun için bu olayda meydana çıkacaktır.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

EPİAŞ/Türkoğlu: Vadeli Elektrik Piyasası 1 Aralık 2020’de devreye alınacak. Vadeli Elektrik Piyasası fiziksel teslim esasına göre işleyecek

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Talat Atilla :

1) Yayın organlarında, sosyal medyada benimle hesabı olan, daha önce eleştirdiğim ne kadar soytarı, iki yüzlü, itibarı sadece şöhret olan gazeteci ve politikacı varsa, haberi maske yaparak bana hakaret ettikleri gibi manipülasyon yapıyorlar..
    Amacı sadece eleştiri olan, "aslında ne oldu? " diye sorgulayanlara saygım var.
    Ancak iş o kadar çığırından çıktı ki, "sorularına yanıt vermedigim gazeteciler " bile tv'ye çıkıp beni eleştirecek kadar küçüldüler.
    Onlara karşı hukuki ve yazı yanıtlarım olacak.

2) Stajyer gazetecilik yapanlar bile bilirler ki, gazeteciler birbirlerine haber jesti yapar. Rahmi Turan' da Uğur Dündar'da sahibi olduğum siteye, ismime ve haberlerime defalarca yer verdikleri için onlara yaptığım bir jesttir bu.
    Bugüne bakınca bunun hata olduğunu görüyorum.

3) Haberi ben yapmaliydım
    Kemal beyin "Biliyorum ama açıklamam" sözleri
    yerine bana saldırmayı, altından komplolar uydurmayı tercih edenler; güçlü gördüklerinin eteklerine sığınıp, kolay gördükleri hedefe ateş eden, hem CHP'ye hem iktidara yaranmak isteyen korkak ve zavallılar Aslında ne oldu? " diye sorgulayanlara saygım var. Ancak iş o kadar çığırından çıktı ki, "sorularına yanıt vermedigim gazeteciler " bile tv'ye çıkıp bana hakaret edecek kadar küçüldüler.
    Onlara karşı hukuki ve yazı yanıtlarım olacak.

4) Geçmişte yaptığım ve doğruluğu ortaya çıkan yuzlerce haberim, 50'ye yakın ulusal ve uluslararası ödülümü, beni kriminalize etmeye çalışanların suratına çarpıyorum! Hiç kimseye verilemeyecek hesabım yok. Rahmi Turan "Kaynağı açıklamam dediği için Rahmi beyi korumak maksadıyla açıklamadım ama Rahmi beyin bunaldığını görünce defalarca "Ben olduğumu açıklayacağım " demek için aradım ama yanıt vermedi. O sırada bana oda tv sorunca, TV'de "Kaynağı açıklamam doğru olmaz" dedigi için Rahmi beyi yalancı çıkarmamak için benim demedim.

5) Turan abimdir. Onu ve hiç kimseyi bilerek hayatım boyunca manipüle etmeyecegime beni tanıyanları ve rabbimi şahit tutarım. Rahmi abiyi anlıyorum. Ona saygım da sevgim de devam ediyor.
    Benim sitem de yıllarca baş yazarlık yaptı. Canı sağ olsun. Dün de duayen yazardı, bugün de Kılıçdaroğlu'nun Fox'da ifade ettigi sözler ortada...
    "Biliyorum, açıklayamam" dedi. Haber bana geldiğinde çok iddialı bulduğum için getiren CHP'liden "Sizin partinizin mensubu olduğu için bunu Kemal beyden yüzde yüz doğrudur ifadesini alman şart " dedim, Kılıçdaroglu'ndan "yüzde yüz doğru yanıtını " alarak bana getirdi.
    Cumhurbaşkanı Erdoğan çok iddialı konuşunca, yeniden sordum. Yine " yüzde yüz" yanıtı geldi.
    Parçaları toplayınca; Kılıçdaroğlu'nun doğruluğundan emin olduğu haberin çıkmasını arzu ettigini anlıyorum.

6) Kılıçdaroğlu, TV'de söylediği "Dogrudur ama açıklamam" sözünü nasıl söylediyse...
    Haber kaynağıma, TV'ye çıkmadan önce kendisine dogrulattığım bu haberden haberi olduğunu artık acıklamalıdır.
    Beklenen ne? Haber kaynağımı deşifre etmem mi?

Sayfa 527/990 İlkİlk ... 27427477517525526527528529537577627 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •