Sayfa 528/1081 İlkİlk ... 284284785185265275285295305385786281028 ... SonSon
Arama sonucu : 8643 madde; 4,217 - 4,224 arası.

Konu: Orta uzun vadeli (Boğa) hedefe kadar disiplin (2)

1.  Alıntı Originally Posted by Sacrosanct Yazıyı Oku
    özelden bazı sitemler aldım.

twitter açtım diye falan filan birde dünkü yazıma bozulan arkadaşlar olmuş.

sen değiştin falan diyorlar.

Bakın tekrar söylüyorum.

Benim burada herkesin üzerimde hakkım vardır. Yani mutlaka vardır.

Ben bu topiği yada başka bir yeri insanlara yardım için açmadım.

Tekrar söylüyorum. Benim ast amacım sizlerden fayda sağlamak. herkes grafiğe farklı bakar. ben o farklılıkları görüp kendi stratejimi uyguluyorum.

Yani sizlerden çıkarım var. nasıl sizinde benden çıkarınız varsa.

yani aramızdaki ilişki çıkar ilişkisi. Sonuç olarak hiç kimse birbirini tanımıyor.

Biraz düşünün empati yapın.

Ben bu topiğin niye teknikçilerle dolmasını istiyorum. çünkü onlardan çıkarım var.

Ben birisine teknik analiz öğretiyorsam. Ben az yorulayım o görsün bana söylesin sonra bende son noktayı koyayım diye.

Olay bu kadar basit.

Çok açık ve net konuşmayı severim.

Saygılar.
    Kendin diyorsun sizlerden faydalanıyorum diye....Bazı arkadaşlarda 3 kuruş parasını sizin güzel bilgilerinizden faydalanarak arttırmak istiyor....

Çok net konuşmanız guzelde çok grafik bilmeyen arkadaşlarıda bu kadar ezmeniz aşağılamanız hoş değil......

En azından daha yumusak geçişler yaparsanız hem siz daha çok saygı kazanrsınız...hemde diğer arkadaşları kırmayarak dualar almış olursunuz...

İnanın ben kendimden biliyorum ilk başladıgımda insan o kadar tutunacak guvenecek dal arıyorkı....

Boş soru soran arkadaşlarda size el uzatmış yardım bekliyor ....Grafik bilmeyen arkadaşlara çok kati sert tutum sergilemeseni iyi olur kanaatindeyim....

Saygılar bu yazımı eleştiri değil sadece bir dilek olarak algılayın Lütfen....

2.  Alıntı Originally Posted by isonilce Yazıyı Oku
    Kendin diyorsun sizlerden faydalanıyorum diye....Bazı arkadaşlarda 3 kuruş parasını sizin güzel bilgilerinizden faydalanarak arttırmak istiyor....

Çok net konuşmanız guzelde çok grafik bilmeyen arkadaşlarıda bu kadar ezmeniz aşağılamanız hoş değil......

En azından daha yumusak geçişler yaparsanız hem siz daha çok saygı kazanrsınız...hemde diğer arkadaşları kırmayarak dualar almış olursunuz...

İnanın ben kendimden biliyorum ilk başladıgımda insan o kadar tutunacak guvenecek dal arıyorkı....

Boş soru soran arkadaşlarda size el uzatmış yardım bekliyor ....Grafik bilmeyen arkadaşlara çok kati sert tutum sergilemeseni iyi olur kanaatindeyim....

duygularıma tercüman olmuşsunuz teşekkürler..

3.  Alıntı Originally Posted by Sacrosanct Yazıyı Oku
    Roket seni bekliyor. sen gelmeden kırılmak istemiyor.

Yalvarıyor benide al benide al diye zuahahahaha
    https://invst.ly/6xhuk
    üstadım bu karsan kulp takar bize kahve içirir mi ?

Alıntı Originally Posted by talebe37 Yazıyı Oku
    Hocam 10 numara yazmışsınız. Elinize yüreğinize sağlık.

Bizim sizden faydalanmamız daha fazla oluyor çünkü borsada teknik yüzde 30 etkili ise strateji yüzde 60 etkili. Yüzde 10 da şans diyelim.

Bu kadar yazdım. bir tane dikkatimi çeken hisse söyleyeyim.
    Telefondan grafik ekleyemiyorum ama 1.98 geçerse Krstl de iyi olacak gibi. Siz ne dersiniz. İsterseniz bir bakın.
    Ytd

SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Aynen dostum.

Krstl i 10 gun tasidim. 1.87 91 arasindan.

Sıkıldim sattim.

Hatta gunlugun sonda oldugunu soyledim.

Bugun 1.92

Ya aslinda analiz dogru inatci olup sabirla beklemek lazim.

Bu kagit trend yapacak bence ama cok milimetik hesap yapiyor oyuncu.

Bende bole milimetre hesaplarini sevmiyom. Alacaksan al dimi gicik aldim sattim.

Ama yinr alirim sikinti yok.

Ben 1.60 dan sasa satip 10 liradan aliyom ) zuahhaha
    Twitter : @Sacro_trade
    Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.

Alıntı Originally Posted by isonilce Yazıyı Oku

Dostum dogru soyluyorsunda.

Biktim artik sorulardan.

Defalarca kez dedim sormayin.

Sessiz sessiz takip edin.

Insanin burasina kadar geliyor. Basiyom fircayi.

Soru sormasini bilmiyorlar. Benim.lafim orada herkese degil bazilarina.

Soru sormaninda bir adabi var.

Biktim yani.
    Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.

Alıntı Originally Posted by antalyam Yazıyı Oku
    https://invst.ly/6xhuk
    üstadım bu karsan kulp takar bize kahve içirir mi ?
    Bak boyle soru gelsin.

Miss gibi.

Karsn bence guzel kulp takar zirve de gecerse 3 lira temiz der.

Ama burada kulpu bozmamali.

60 lik sat olmus bu 60 lik sati sifir cizgisi uzerinde sonlandirirsa yada sifir altina kaysa bile guzel bir aci ile cevirirse doner.

Hatta suan bile tam buradan yukari donebilir.

Ben guzel buluyorum.

7.  Alıntı Originally Posted by Sacrosanct Yazıyı Oku
    Bak boyle soru gelsin.

Miss gibi.

Karsn bence guzel kulp takar zirve de gecerse 3 lira temiz der.

Ama burada kulpu bozmamali.

60 lik sat olmus bu 60 lik sati sifir cizgisi uzerinde sonlandirirsa yada sifir altina kaysa bile guzel bir aci ile cevirirse doner.

Hatta suan bile tam buradan yukari donebilir.

Ben guzel buluyorum.
    sağol üstadım sayanizde ufak tefek şeyler öğreniyoruz birde şu grafiğe bakar mısın kulp tamam kahve içirecek gibi ne dersiniz? ytd
    https://invst.ly/6xibw

Alıntı Originally Posted by antalyam Yazıyı Oku
    sağol üstadım sayanizde ufak tefek şeyler öğreniyoruz birde şu grafiğe bakar mısın kulp tamam kahve içirecek gibi ne dersiniz? ytd
    https://invst.ly/6xibw
    dostum büyük resimde dediğin doğru güzel.

ama kısaları biraz daha farklı tabi.

60 lık 25 yakarsa sona gelir 25 ve 25.16 üzeri olursa sert alım gelir devam eder.

24.30 da kısa stop olur.

Sayfa 528/1081 İlkİlk ... 284284785185265275285295305385786281028 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •