Sayfa 528/948 İlkİlk ... 28428478518526527528529530538578628 ... SonSon
Arama sonucu : 7583 madde; 4,217 - 4,224 arası.

Konu: ERCB - Erciyas Çelik Boru

1.  Alıntı Originally Posted by Espuar Yazıyı Oku
    yeni raporu isteme haberi ne zaman gelmişti dostlar hatırlayan varmı?
    31.07 2017 kap haberi

GM 5 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Tam bir hafta oldu bir haftada hazırlayıp vermişler ytdr

GM 5 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Saat 22-22:30 gibi ben uzunca bir paylaşım da bulunmuştum formda görünmüyor???

4. Demekki sizin ve zamanadurdemek in yazıları kaldırılmış olabilir, sizinki hatırlamıyorum ama özellikle zamanadurdemek in yazısı gayet güzel, bilgilendirici bir yazıydı. Kısaca panik yapmamak ve Erciyas'ın eninde sonunda makul bir oran ile yeniden yazılacak rapora göre spk nın onaylama ihtimalinin yüksek olacağını bildirmişti.

5. Yazı yok gerçekten:-) bizim iş zannettigimiz kadar basit değilmiş yazmıştım.spk nin bizi korumaya çalıştığını yazmıştım.zaten Güneysu ile pek yıldızımız barismadi:-) aslında admin le bir meselem yok.meselem karayureklilerle:-) bizim bilmediğimiz bir hata da yapmış olabilirim.giybet etmeyelim.ancak bize az verme derdinde Erciyas bu belli.

6. Spk birleşme oranında pazarlık yapma hakkına sahip mi ki kendisi belirlesin bir oran.

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by ALPTUĞ Yazıyı Oku
    Yazı yok gerçekten:-) bizim iş zannettigimiz kadar basit değilmiş yazmıştım.spk nin bizi korumaya çalıştığını yazmıştım.zaten Güneysu ile pek yıldızımız barismadi:-) aslında admin le bir meselem yok.meselem karayureklilerle:-) bizim bilmediğimiz bir hata da yapmış olabilirim.giybet etmeyelim.ancak bize az verme derdinde Erciyas bu belli.
    SPK'nın ne zaman KY'yi koruduğu görülmüş ? Olmadık hisseyi brüt takasa alırlar,bir haftada %50 değer kaybeden şirketlere (AVTUR,AVGYO) ses çıkarmazlar.

Bimeks'in kurucusu eski SPK başkanı Vedat Akgiray,KY'yi en çok soyanların başında geliyor

8.  Alıntı Originally Posted by eto Yazıyı Oku
    SPK'nın ne zaman KY'yi koruduğu görülmüş ? Olmadık hisseyi brüt takasa alırlar,bir haftada %50 değer kaybeden şirketlere (AVTUR,AVGYO) ses çıkarmazlar.

Bimeks'in kurucusu eski SPK başkanı Vedat Akgiray,KY'yi en çok soyanların başında geliyor
    En çok koruduğu Spk nın Kervansaray ın hırsız sahipleri bunu yazmayı unutmuşunuz hele çağrı fiyatı mecbur dedikten 1 yıl sonra çağrıya gerek yok demesi bayağı düşündürücü...
    “Benim kudretimin ulaştığı yere onların hayalleri bile ulaşamaz!”
    Fatih Sultan Mehmet

Sayfa 528/948 İlkİlk ... 28428478518526527528529530538578628 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •