Sayfa 528/1024 İlkİlk ... 28428478518526527528529530538578628 ... SonSon
Arama sonucu : 8185 madde; 4,217 - 4,224 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. Fiba usd 3.75
    Vakıfbanl usd 3.25

2. Faizlerde değişiklik yok sanırım bu hafta da oranlar mevcut .

haziran sonu öncesi bağlamak yoksa 32 gün mü mantıklı karar veremiyor insan .

14.50 temdit düz mevduat var teklif olarak

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    camekanın dışında
    Gönderi
    1,797
    sn.pestilence,

sizin nick ismininizi temsil eden heavy metal grubunun sıkı parçalarınıda çaldığımız hayatın içinden kısım başlığı altında heavy metal & rock müzik tutkunları adlı başlıkta yayındayız, bekleriz
    “Kalbimizde Tanrı'nın ışığı vardır, onun adı da vicdandır." Lev Nikolayeviç Tolstoy

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    camekanın dışında
    Gönderi
    1,797
     Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Ben 2-3 sene evvel Abank ile çalışıyordum. 2 otomatik ödeme tanımladım. Elektrik ve doğalgaz. 1-2 ay sonra hesapta yeterli para olmasına rağmen elektrik faturasının ödenmediğini gördüm.Tabii bu nedenle de hesap işletim ücreti yansıtılma durumu ortaya çıkacaktı. Aynı şekilde sordum, yanıt:

Efendim geçen ay ayedaş ile olan fatura ödeme anlaşmamızı iptal ettik, artık elektrik ödemelerini kabul edemiyoruz. O yüzden bize bizim anlaşma yaptığımız başka bir kurumun otomatik ödemesini getirmelisiniz?!?!?!?!?!

Yahu kardeş hadi buldum getirdim, ya onunla da anlaşmanızı iptal ederseniz. Ben fatura dükkanı mıyım?

Böyle de bir anım var. O yüzden otomatik fatura işine hiç girmiyorum artık. Faizin kaç kardeş, iyiyse yatırırım değilse yatırmam. Nokta.
    haklısınız, enpara kurumlarla anlaşmasını güncellememiş demekki
    “Kalbimizde Tanrı'nın ışığı vardır, onun adı da vicdandır." Lev Nikolayeviç Tolstoy

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    camekanın dışında
    Gönderi
    1,797
    dostlar , elde 1 milyon lira nakit olması durumunda hangi bankada değerlendirmek mantıklı olur

3 kriterimiz olsun

1- bankanın güvenirliği kurumsallığı gücü - kamu & özel

2- en mantıklı vade süresi

3- en cazip faiz oranı

bu 3 kriter göz önünde bulundurularak an itibarıyla 1 milyon TL hangi bankada değerlendirilebilir ?

saygılar

6.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Faizlerde değişiklik yok sanırım bu hafta da oranlar mevcut .

haziran sonu öncesi bağlamak yoksa 32 gün mü mantıklı karar veremiyor insan .

14.50 temdit düz mevduat var teklif olarak
    14.50 temdit hangi banka veriyor hocam burgan mı?
    benimde yarın dönüşüm var haziran sonu bağlamayı düşünüyorum.

7. Bir gün valörlü diyor.. Yani 14.85 değil.. 14.35 e geliyor.. 😒

MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by Günaydın Yazıyı Oku
    haklısınız, enpara kurumlarla anlaşmasını güncellememiş demekki
    evet ama benim kızdığım otomatik ödenmesini istediğim fatura, bayır turbu üreticileri derneğinin otomatik aidat ödemesi değil ki , istanbulda ayedaş isimli yaklaşık 5 milyon abonesi olan bir kuruluşun elektrik faturası. Arasan belki daha fazla aboneli ve yaygın bir fatura bulamazsın.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Sayfa 528/1024 İlkİlk ... 28428478518526527528529530538578628 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •