Sayfa 528/1043 İlkİlk ... 284284785185265275285295305385786281028 ... SonSon
Arama sonucu : 8343 madde; 4,217 - 4,224 arası.

Konu: haftalık hisse paylaşım

1.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    para kazansın şirketim diyerek evide boyattım yanii
    Bir limanı var polport bu bile hissenin ederinin iki katı. Fakat anlamsız baskı...

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    para kazansın şirketim diyerek evide boyattım yanii
    Hocam biz şuan evi boyatamayiz ama ayakkabı boyası satsalar alacağım hemen 😁😁

3. Tborg usd direncine takildi ancak sn celik comak cok guzel ozetlemis ; pandeminin borsanin en kotu zamani bu hisse 12.60 tlnin altina dusmedi usd o zaman 6 45di , hissenin temel verilerine bakin gerisi lafi guzaf .... Satanin mali itinayla alinir diyor tahtaci ytd....

SM-G960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Mesala yarın polho hareketli olması lazım olaya bakış acımı değiştirdiğimde 3.24 duvarı cıkıyor ama bu sefer sanki kıracak sıkışma var hemde ciddi maraşalları bozdurup polhoya dönebilirler ytd

5.  Alıntı Originally Posted by mebes Yazıyı Oku
    bir limanı var polport bu bile hissenin ederinin iki katı. Fakat anlamsız baskı...

Sm-a720f cihazımdan tapatalk kullanılarak gönderildi
    bu liman konusu inebolu tarafındada gündemde oralarda bir yerleri almışlar sanırım ama net bilgi yok patron

6. Abd seçimleri baya kızışacak gibi 1 ay kaldı bizim borsalar cok geride kaldı cıkışın önüne hep set cekildi ralli ralli dedim lakin baya ertelediler seçime kadar ralli ve seçimden sonra kısa ralli modunda gireceğiz sanırım ekim kasım aralık 15 kadar

7.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    bu liman konusu inebolu tarafındada gündemde oralarda bir yerleri almışlar sanırım ama net bilgi yok patron
    Yok hocam işleyen liman derince tarafında. Polport yazınca çıkıyor. Hatta avrupanın 10. Büyük ticari limanı diye geçiyor.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

8. şu aşikarki hisselerde ciddi ralli yapanlar oldu

Sayfa 528/1043 İlkİlk ... 284284785185265275285295305385786281028 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •