Sayfa 528/701 İlkİlk ... 28428478518526527528529530538578628 ... SonSon
Arama sonucu : 5601 madde; 4,217 - 4,224 arası.

Konu: ALGYO - Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    algyo/alark

Hangi değerler hangi yıllarda görünmüş diye bakmak için aşağıdaki bağlantı kullanılabilir. 2013-2020 arasında Algyo daha baskın gözüküyor. (Bizde borsanın dolar bazlı zirvesinin görüldüğü yıl da 2013.) 2021 ve sonrasında ise Alark önde gözüküyor.

https://tr.tradingview.com/chart/?sy...GYO%2FALARK%20

2.  Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    algyo/alark

Yakında patronların Alarko ile Algyo arasında hisse değişimi yapması kuvvetle muhtemel. Bir Algyo bir holdinge eşit oldu. Zirvesi bir Algyo 4.25 holding. Şimdi de artık Algyo alma zamanı. Ellerindeki şirketlerin gerçek değerini en iyi onlar biliyor.
    Söylediklerim, yazdıklarım sadece ve sadece kişisel görüşlerimdir. Asla yatırım tavsiyesi değildir.

3. ********ler bu neyin baskısı

4. https://www.tradingview.com/x/PPybWu19/
    Bu zor günlerde sağda solda yetkisi olmadığa halde fiyat hedefi veren manipülatörlere inat dolar grafiği. Nerde olduğumuzu bilelim. Ciddi bir algı operasyonu yürütülüyor.
    Yazdıklarım kişisel görüşlerimdir. Kendi yatırımlarımı bağlar. Yatırım tavsiyesi içermesi mümkün değildir.

5. Ben fiyat hedefi vermiyorum al sat demiyorum. Gelip milletin kafasını ütüleyip durma. Herkes satsa zaten bu fiyatlara ALGYO vermezler adama. Kimi tutar kimi satar.
    Yazdıklarım kişisel görüşlerimdir. Kendi yatırımlarımı bağlar. Yatırım tavsiyesi içermesi mümkün değildir.

6. Buranın tadı iyice kaçtı. Ben ALGYO forumunda yokum artık. Dikkatimi diğer hisselerime vereceğim, bu nadasta beklesin. Herkese bol kazançlar.

7. Rakamlar yanıltmaz, insanlar yanıltır. Bu da çok rapor okuyan abilerimize kapak olsun

8. Genel paylaşım yapmıyorum, özele attım. Almayanlar ALGYO yatırımcılarına özelden atsın. Burada pis oyunlar dönüyor. Kimseyle paylaşacak bir bilgim olamaz.

Sayfa 528/701 İlkİlk ... 28428478518526527528529530538578628 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •