ALMANLAR ANKET YAPIMŞLAR EN GÜVENİLİR ÜLKE KİM?
France: 91%
UK: 57%
US: 29%
Russia: 20%
Turkey: 3%
(ARD-DeutschlandTREND, April)
ALMANLAR ANKET YAPIMŞLAR EN GÜVENİLİR ÜLKE KİM?
France: 91%
UK: 57%
US: 29%
Russia: 20%
Turkey: 3%
(ARD-DeutschlandTREND, April)
İddialı bir soru sormak istemesem de biraz öyle olacak fakat sizlere göre alım için 3.60 a kadar olan rakamlar bir fırsat mıdır? Yoksa 3.50 ve sonrasında 3.35 lere kadar ( piyasada söylenenler ) bir kırılma olabilir mi? Sanki bir iki güne 3.70 leri aşacak gibi gözüküyor.
Teşekkürler
Bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine...
brüt rezerv 551 milyon dolar azalmış
vatandaş nezdinde dolarizasyon tam gaz, 900 milyon dolar daha toplamışlar![]()
Ahmet
@AhmetBeyefendi :
1.Şimdi bugün açıklanan MB haftalık raporuna baktım. Brüt döviz rezervi 21-28 Nisan arası 551M$ düşerek 84.98B$ olmuş.
2.Daha ilginci yerleşiklerin DTHları aynı dönemde net 7.1B$ daha artmış. Yani halkımız döviz almaya devam ediyor.
3. TL mevduatlar azalıyor, döviz artıyor.
4.Bu arada petrol ve demir fiyatlarında çok ciddi düşüşler var. Dünya ekonomisi de kriz öncesi sinyaller veriyor.
5.Tek istifini bozmadan yükselen, borsalar. DAX 1 senede %30dan fazla arttı ve artmaya devam ediyor.
6.Borsaların dışında, Avustralya ve Kanadada büyük emlak balonu var. ABD öğrenci/araç kredisi balonu tarihi seviyede.
7.Sisteme oluk oluk neredeyse sıfır maliyetli para sokunca, her türlü varlık fiyatında balon oluşabiliyor.
8.Bu parayı da mevcut devasa borçlar sorununu çözmeden geri çekmek mümkün görünmüyor. Muhtemelen balonlar sırayla patlayacak.
![]()
HAMİDO gelse de 2 yorum etse şurada..
Ulaşabilen varsa ulaşsın da söylesin..
samurai
sana söylüyorum çünkü sen japonsun..
samurai ?
evet senle ben güçlerimizi birleştirelim..
güçlerimizi..
cıkss..diyorum ki senle ben güçlerimizi birleştirelim..
tanışalım
arif ışık..her türlü halım kilim dokuma..
seni de biliyorum 3.85 ler cumburlop atlayıp da 3.70 lerde bi araba parası kaptırdım diyodun..
yani fişi çeken sensin..![]()
Yer İmleri