Sayfa 528/876 İlkİlk ... 28428478518526527528529530538578628 ... SonSon
Arama sonucu : 7002 madde; 4,217 - 4,224 arası.

Konu: Viop LXVI

1.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Tam olarak insan olamamış, ergen psikoloji si budur bence.

https://x.com/mirayhayat25/status/19...660866977?s=19
    Aha terlikçi abi gelmiş. Limanı iteledin bana Bozkurt reisim hünkârıma da iteklemeye çalıştın. Daha çıkmadı zarar. Gerçi sabretsem akşam kapanışa yakın versem zarar değil üç yevmiye kâr olacaktı limanda. Ama benim huyum bu al sat. Kağıt kıpraşmayınca canım sıkılıyor. 45 saniye de al sat yapan biri için yarım gün çok uzun geliyor

2.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    olur bear döndü mü alper nerelerde ben bugün angaraya gidiyorum pazartesi dönerim sonrası müsaitim
    Başkanım zampara Alper tost yedirdi mi sana. Bişi yapması değil mi zampara Alper

3.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku

2.64 bölgesinde küçük kama - sutra formasyonu bitiyor bu bölgeden teknik yukarı zıplamalar olabili
    r.
    büyük formasyon 2.60-2.62 bölgesine denk geliyor.
    bu bölgeden indir bindir yapıyor badem spor.
    buradaki dikiş tutmazsa sarı ok bölgesi gündemde olur.
    son günlerdeki avukatlarla ilgili çıkan hikayeler neyse bu borsayı yapanlarda hepimizden önce 11 eylül 15 eylül kararlarını biliyor olacak.
    bize düşen takas takibi ve teknik analiz .
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

4.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Tam olarak insan olamamış, ergen psikoloji si budur bence.

https://x.com/mirayhayat25/status/19...660866977?s=19
    İşçi abi bir deney yapalım. Sen Sedat Pekere sosyal medyada salla dayılık yap ileri geri konuş. Bakalım etek ile kurtarabiliyonmu.

5.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    İşçi abi bir deney yapalım. Sen Sedat Pekere sosyal medyada salla dayılık yap ileri geri konuş. Bakalım etek ile kurtarabiliyonmu.
    Sen dene ilk , söz sonra bende deneyecem

6.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    buralarda bi 30 ila 50 puan tepebilir ama bence düzeltme biraz daha devam eder. etrafta pek olumlu haberde görünmüyor. bilançolar kötü vs.
    bundan sonraki sıralı iyi haberler, ağustos enflasyonu ve eylül toplantısındaki faiz indirimi
    riskler ise, chp davası. ve akp nin yaratacağı tüm siyasi riskler
    bi 40 puanlık longtan harçlığımızı alıp öğleden sonraki toplantılarım için komşu vilayete gidiyorum
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

7.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Sen dene ilk , söz sonra bende deneyecem
    İşçi abi Bozkurt reisim hünkârım dan daha hızlı kıvırdın. Neyinden korktun adamın senin gibi adam mafya babasından korkar mi

8. Çalı dibinde bekleme zamanı yaklaşıyor ğibi

Sayfa 528/876 İlkİlk ... 28428478518526527528529530538578628 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •