Sayfa 529/690 İlkİlk ... 29429479519527528529530531539579629 ... SonSon
Arama sonucu : 5519 madde; 4,225 - 4,232 arası.

Konu: ESEMS - Esem Spor Giyim Sanayi Ve Ticaret A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by carizma Yazıyı Oku
    https://www.birivar.az/tr/esem-comfort-600

azerbaycan’da faaliyet gösteren ilk ve tek e-ticaret firması.
    satışlar bir türlü para kazandırmıyor , dolandırıcılık ?

YERYÜZÜNDE BÖBÜRLENEREK YÜRÜME!! ÇÜNKÜ SEN NE YERİ YARABİLİR NE DE BOYCA DAĞLARA ERİŞEBİLİRSİN...

3. Bu attığın ne üstad yani anlamadım

Bugün gerçekleşen alım satımlar
    YERYÜZÜNDE BÖBÜRLENEREK YÜRÜME!! ÇÜNKÜ SEN NE YERİ YARABİLİR NE DE BOYCA DAĞLARA ERİŞEBİLİRSİN...

5. Cengo 40 gün daha süre kazanınca düşürüp alttan toplamak için satışa geçmiş görünüyor. Daha da düşürmesini bekliyorum. Meydan onun. Oynasın bakalım. Biz de sorun yok beklemeye devam. Sonuna kadar. Düşürürse daha da alırız.

6. Bu dakikadan sonra bu fiyatların aşağısına bırakacağını düşünmüyorum. Şayet onu yaparsa Esem’den ümidi kesmiş derim. Bu kadar gündem oluşturduktan sonra aşağıdan çok fiyatlanan olur. Şayet Esem’i düzlüğe çıkaracaksa bunu yapmaması lazım. Zaten yeteri kadar mal dışarda. Tam aksine toplaması lazım.

7. cengo yeter artık burayı okuyorsan yeter yeter yeter...ne yapacaksan yap yoksa sen de mi uruguaya gittin...bizi mutlu etmedikçe sana hakkımı helal etmiyorum ALLAH seni bildiği gibi yapsın.

8.  Alıntı Originally Posted by venedik Yazıyı Oku
    Bu dakikadan sonra bu fiyatların aşağısına bırakacağını düşünmüyorum. Şayet onu yaparsa Esem’den ümidi kesmiş derim. Bu kadar gündem oluşturduktan sonra aşağıdan çok fiyatlanan olur. Şayet Esem’i düzlüğe çıkaracaksa bunu yapmaması lazım. Zaten yeteri kadar mal dışarda. Tam aksine toplaması lazım.
    O toplamazsa biz toplamaya devam edeceğiz. Vermek istiyorsa buyursun versin.

Sayfa 529/690 İlkİlk ... 29429479519527528529530531539579629 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •