Sayfa 529/853 İlkİlk ... 29429479519527528529530531539579629 ... SonSon
Arama sonucu : 6821 madde; 4,225 - 4,232 arası.

Konu: Bana kalırsa.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    muş bi güzel meziyeti daha var çok iyi fetö güzellemeleri yapar sayın diye başladımı yalamadığı yeri kalmazdı fetoşun

Çok da yaratıcı biriymiş. :D

"Ağabi"
    -Mehmet MUŞ

Alicemal aile bakanlığına atanan bayanda onlardan
    bir halt olacağı yok.

3. Endeks bir ara % 4.07 eksideydi,bu kadar satışın sebebi mutlaka daha büyük olaylar (henüz bilmiyoruz) olacak diye düşünüyorum

Alicemal çok pis vuruyor pala bi kaçan bi uçan kurtuluyor
    bir halt olacağı yok.

5.  Alıntı Originally Posted by alicemal Yazıyı Oku
    Teknik analiz kullanılırken sahibinin etiketine değil, analizin tutup tutmadığına bakılır.(vay be saniyede süper bir cümle daha yumurtladım. Cümle çok derin aman dikkatli olun fazla yaklaşmayın.)
    Seninki tutuyor.

Bi kaç tane daha tutarsa, artık bu konuda ilk senin grafiğine bakarım. Tabi yükselişe dönüşüde tutturman lazım. Tek yönlü oyuncu, yön değiştiğinde kendisi ve takip edenler herkesi batırır.
    Haklısınız, bazen küçük resimlere bakarken büyük resmi kaçırabiliyoruz. Umarım olmaz. Hiç kimse de tam dipten hisse alamaz.
    Geçmişi oku geleceğe yön ver.Yazdıklarım yatırım ve siyasi tavsiye değildir.
    Var mısın ki yok olmaktan korkuyorsun demiş bilge bir adam.

Duhul
    Jul 2018
    İkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
     Alıntı Originally Posted by adanalı Yazıyı Oku
    Endeks bir ara % 4.07 eksideydi,bu kadar satışın sebebi mutlaka daha büyük olaylar (henüz bilmiyoruz) olacak diye düşünüyorum
    Valla tahminimi yazmıştım. Yabancılar xbank endeksini 1070 üzerinde tuttu. Bu demektirkibelli ölçüde yerli satışlarını topladılar. İyi gösterge olabilir.

Benim bu haftadan anladığım şu. Yerli halka arza katılmak için hisse satıp nakite dönüyor. Yabancıda satışları aşağıda karşılamak istiyor, o sebeple xbankı ve ellerindeki diğer büyük kağıtları biraz aşağı saldılar.

Bugün yabancıları bakan değişiklikleride rahatsız etmiş olmalı. Belki.

Sebebin halka arz olup olmadığı pazartesi anlaşılır. Pazartesi endeks yukarı kalıcı olarak dönerse, olay halka arzdır diyeceğim.

Ağbal değişince resmen orta vade düşüş trendine girdik.

Duhul
    Jul 2018
    İkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Alicemal çok pis vuruyor pala bi kaçan bi uçan kurtuluyor
    Pazartesi yukarı döner diye umut ediyorum. Yarında halka arza talep toplama var. Cuma günü BIST kapalı.

Önceki halka arzlarda böyle olmamıştı. Bu sefer ya halka arz hacmi çok büyüktü, yada BISTe taze para girişi durdu. BIST deki parayı döndürüyorlar.

Duhul
    Jul 2018
    İkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
     Alıntı Originally Posted by BOOTES Yazıyı Oku
    Haklısınız, bazen küçük resimlere bakarken büyük resmi kaçırabiliyoruz. Umarım olmaz. Hiç kimse de tam dipten hisse alamaz.
    Senin 1288 e bayağı yaklaştı. 1308 de dönmüş.
    200 günlük hareketli ortlama 1316 da, fibo %61 ise 1283 de.

Yarın senin seviyeye gelme ihtimali var.

Sayfa 529/853 İlkİlk ... 29429479519527528529530531539579629 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •