Bedelsiz kararının hisseye etkisi fazla olmadı sağ gösterip sol mu vuracak, ilerleyen saatlerde anlayacağız....
Bedelsiz kararının hisseye etkisi fazla olmadı sağ gösterip sol mu vuracak, ilerleyen saatlerde anlayacağız....
fabrika ile ilgili haber de patlatırsa şaşmam
AT yarışı Gibi borsa dan Tüyo bekleyenlere yatırım tavsiyesi içermez yazdıklarım öngörülerim arkadaş sohbeti düşünmek gereklidir almak satmak size aittir çünkü para sizindir ..
Kışın üretimin az olması normal çünkü kışın domates az ve pahalı. Tukaş çiftcilerle düşük fiyattan senelik anlaşmalar yapıyor. Evet geçen seneden daha yuksek domates fiyatı ama salça fiyatları da sürekli artmakta. Ayrıca ihracata artan kurla çok daha fazla fiyata satmakta.
Hesabımda bir çok kriterde en kötümser tahmine göre yaptım. Tek kriter bu kadar avantajı yok etmez.
Niğde Bor 5.seviye teşvik bölgesi bu bile karlılığın daha fazla olmasına yeter.
Asla yatırım tavsiyesi olamaz
Sevgili kazankazan, şirketi enine boyuna inceledim. Bu hissede borsacı patronuna rağmen yatırımcı olmam gerektiğine karar verdim. Şirketin finansalları çok iyi, her çeyrek dahada iyiye gitmiş ve dahada iyiye gidecek gibi görünüyor. Bu iyi gidişatı bozacak hiç bir emare görmüyorum ben açıkcası. Şirket gerçekten çok iyi yönetiliyor.
Niğde fabrikası potansiyeli muazzam bir beklenti. Artı atıl durumda duran Manisadaki şehrin göbeğinde 45.000m2 konut ve ticari imarlı arsası da müthiş bir beklenti. Belli ki o arsaya ya proje olacak yada çok iyi rakamlara satılacak.
Kendi adıma bu hissede duramıyacaksam borsaya yatırım yapmamam lazım diye düşünüyorum.![]()
Bence her çeyrek üstüne koyarak gidecek. Enerji fiyatlarında yatay seyir ve gıda fiyatlarında yukarı seyir beklentim var. Buna göre pozisyon aldım şimdi değil aylardır 1000 2000 ger gün koydum sepete Allah utandırmasın.
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bir süredir portföye alıp almamak konusunda patrondan dolayı tereddütler yaşıyordum Sn Maharaj gibi (yatırımın satışı kötü haber öncesi satış mı diye) ama bedelsiz haberi ile en azından uzun bir süre bedelli riski ortadan kalktı. Fazla iyi duruyor temel beklentiler, bakalım Okullu bizim için ne sürprizler hazırladı![]()
Yer İmleri