Sayfa 529/940 İlkİlk ... 29429479519527528529530531539579629 ... SonSon
Arama sonucu : 7515 madde; 4,225 - 4,232 arası.

Konu: Çizgi Ötesi ( kısa - orta - uzun )_Al-Sat

1.  Alıntı Originally Posted by Eski_prof Yazıyı Oku
    Sabır sürünen hisselerde yapılırsa selamet olabilir...Aksi halde taşı çatlatır...
    Tecrübelerinizi paylastiginiz için teşekkürler prof hocam bende de PETKM ve ASELSAN var.Hatta küçük kagitlardan ciktigimi ASELSAN'a aktarmayı planlıyorum .

2. GSDHO 2.21 üzeri kaldıkça pozitif bakılır.

3.  Alıntı Originally Posted by ACEMİ BORSACI Yazıyı Oku
    Tecrübelerinizi paylastiginiz için teşekkürler prof hocam bende de PETKM ve ASELSAN var.Hatta küçük kagitlardan ciktigimi ASELSAN'a aktarmayı planlıyorum .
    Aklın yolu bir...
    Şimdi sıra sağlam BATIKLARDA...
    Batık derken işlem sırasında batık...yoksa o bir dünya DEVİ... Hiç bu fiyatlarda olacak bir şirketmi...???
    Ya altın uçtu... Daha uçarmı bilmiyorum güncel ne gösterir...Ama uçmayan şirketler var ki çeyrek altın alacağına al at bir köşeye...hiç bir şey yapmazsa bile altın gibi en kötü ikiye katlar...Ya en iyi hali gibi artarsa neler olur...Alın size sabır... Yok benim gibi rahat duramıyorsanız ayırın çorbalık bir miktar nakit ne yapıyorsanız onunla yapın...Gerçekten bazı arkadaşların dedediği gibi borsada ciddi paralar ciddi sabırlar gerektirir...örneğin bilen bilir yıllardır KARTON tutuyorum elimde aldığım fiyatı hiç söylemeyeyim...yok böyle bir getiri...
    Daha önce zadığım bir yazı vardı birazdan yine paylaşacağım... İyi okuyalım ne demek istediğimi biraz daha açacağım o alıntımın altına...
    Bol kazançlar...
    Y.T.D.

4.  Alıntı Originally Posted by Eski_prof Yazıyı Oku
    Aklın yolu bir...
    Şimdi sıra sağlam BATIKLARDA...
    Batık derken işlem sırasında batık...yoksa o bir dünya DEVİ... Hiç bu fiyatlarda olacak bir şirketmi...???
    Ya altın uçtu... Daha uçarmı bilmiyorum güncel ne gösterir...Ama uçmayan şirketler var ki çeyrek altın alacağına al at bir köşeye...hiç bir şey yapmazsa bile altın gibi en kötü ikiye katlar...Ya en iyi hali gibi artarsa neler olur...Alın size sabır... Yok benim gibi rahat duramıyorsanız ayırın çorbalık bir miktar nakit ne yapıyorsanız onunla yapın...Gerçekten bazı arkadaşların dedediği gibi borsada ciddi paralar ciddi sabırlar gerektirir...örneğin bilen bilir yıllardır KARTON tutuyorum elimde aldığım fiyatı hiç söylemeyeyim...yok böyle bir getiri...
    Daha önce zadığım bir yazı vardı birazdan yine paylaşacağım... İyi okuyalım ne demek istediğimi biraz daha açacağım o alıntımın altına...
    Bol kazançlar...
    Y.T.D.
    Aynen katılıyorum ASELSAN bedelsiz böler ve her zaman böldüğü yere geri çıkar ki böldüğü yer bile hak ettiği yer değil üç ,dört haneleri hak eden bir sirket ki eminim de olacak bu benim şahsi görüşüm hem devletime destek hem kendime Ytd

5. Şu NETAŞ yönünü yukarı çevirir mi?

6.  Alıntı Originally Posted by esma Yazıyı Oku
    Şu NETAŞ yönünü yukarı çevirir mi?
    Aslında ; 18.03 geçilince haretli bir kanala girdi...
    DİRENÇ ; 20.09 - 20.73...
    DESTEK ; 19.23 - 18.03...
    Yukarıda ; 20.73 muhtemel... Geip desteklenmeden yeni trend başlamaz... Geçerse ; 23.44 kanalına girer... ; 21.63 - 22.66 - 23.44...
    Buradan sonra hedef ; 26.14 olur ve hareketlenebilir...
    Y.T.D.

7.  Alıntı Originally Posted by Eski_prof Yazıyı Oku
    Aslında yeni bir başlık altında toplayacaktım bazı hisseleri...dipte kalan Aslanlar yada sağlam batıklar...
    Şimdi soranlara hep söylüyorum...hisselerin bir yıllık grafiklerine bakın...ve sağlam batıkları görürsünüz...sağlam batak ne demek genel hisselerin grafikleri ile kıyaslandığında göreceksiniz...Kimler nerelere gitmiş kimler nerelere düşmüş veya kalmış...
    Kim bunlar ; Başta Bankalar ...THYAO ,,,Holdingler yani özellikle pandemiden olumsuz etkilenen endeksin lokomotifleri birçok hisse...
    Bunlar aynı zamanda Endeks açısından çok önemli... Sıra bunlara geldiğini düşününsene... Vay Endeksin haline...nerelere gider...? Onu sonra hesaplarız...
    Eylül sonu grafikleri inceliyorum, soluksuz hep yukarı olan hisselerin sanki dur bakalım diyeceği ay gibi görünüyor... Bu normalde Endeksinde çakılması gibi duruyor ama yukarıda da yazdığım gibi diğer dipte yatan Aslanlar Endeksin çakılmasına dur derken ibreyide yukarıya taşıyabilir... Ve benim olmazsa olmazım ; 1230.## geçilirse yükseliş trendi başlar dediğim direncim geçilerek yeni zirveler gündeme gelebilir...
    Buna birde Pandemi ile ilgili olumlu gelişmeler eklenirse tadından yenmez...
    Ama Yine söylüyorum Endeksin ve yukarıda yazdığım sağlam Batıkları en çok ilgilendiren konu yine salgın yine VİRÜS ...Bunu yakından takip edelim...
    Kesinlikle Y.T.D. !!!
    Ağustos ayında yazmıtım...
    Anlatmak istediğim aslında geçtiğimiz hafta 1230.00 direnci geçildiğinde yaşanmıştı hepimiz gördük, endeks aşırı yükselirken yani ; 1303.## seviyelerini gördüğünde Banka ve holding ler bunun yanında pandemiden etkilenen sektörler dahil yükselirken diğer tüm hisseler düşüşteydi...Bir süre böyle gitti...
    Spek amcalar aslında şişmiş senetleri boşaltamadılar bu yüzden hareket alanları dardı...
    Birgün bu şişmiş hisseler ky eline geçtiğinde Sağlam batıklar roketlerken dolayısıyla Endeks de ralli başlarken ky yine izlemede kalacak... Biz bu senaryoyu çok izledik...
    Bu yazdıklarım birgün olacak ama zamanını kestirmek güç...Belkide Güncel düzeldiği gün...
    Bu yüzden ky nın o gün doğru hisselerde olması dileğiyle bol kazanclar diliyorum...
    Y.T.D.

8. Hayırlı sabahlar dostlar.ardyz sabah açılışta sattık.çorba parası çıktı şükürler olsun .

Sayfa 529/940 İlkİlk ... 29429479519527528529530531539579629 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •