Sayfa 529/607 İlkİlk ... 29429479519527528529530531539579 ... SonSon
Arama sonucu : 4851 madde; 4,225 - 4,232 arası.

Konu: JANTS - Jantsa Jant Sanayi

1.  Alıntı Originally Posted by adonisleo7 Yazıyı Oku
    borsa pismanliktir. yillarca burdan kazanamadigimizi coinlerden kazandik
    Kaliteli hisselerde zamanında alındığı taktirde kayıp etmek mümkün değil...ben altından dövizden coinden değil borsadan kazandım..

2.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    Kaliteli hisselerde zamanında alındığı taktirde kayıp etmek mümkün değil...ben altından dövizden coinden değil borsadan kazandım..
    Aynen hocam sağlam karlı şirketlerin hisselerini uygun yerlerden alır sabredersen çok güzel kazanırsın. Önemli olan ucuzken alıp biriktirmek ve bir kaç yıl sabretmek şimdi dünya ve ülkemiz çok zor durumlardan geçiyor hele ki bu iktidarın elinde daha da zor geçiyor. Milletin uzak durduğu zamanlar da alım yapacaksın ufak ufak. Elbet bu günlerde geçecek.

3.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    usta bugün bir mikdar bölünmüş fiyattan sepete atacam iyi düşdü düşüşler alım fırsatıdır jantsada tabi uzun vadeli

4.  Alıntı Originally Posted by pamuk01 Yazıyı Oku
    usta bugün bir mikdar bölünmüş fiyattan sepete atacam iyi düşdü düşüşler alım fırsatıdır jantsada tabi uzun vadeli
    bolununcr ucuz mu oldu ne degisti ki hic bisey

5. Guncel fk ne oldu su an?

6. Güncel fk 5.77
     Alıntı Originally Posted by bilal8890 Yazıyı Oku
    Guncel fk ne oldu su an?

7.  Alıntı Originally Posted by adonisleo7 Yazıyı Oku
    bolununcr ucuz mu oldu ne degisti ki hic bisey
    hocam sepete bir mikdar attık maasda biraz nakit ayırmışdım bölünmesini bekliyordum ucuzdan aldık artık önümüzdeki maaşda tekrar alım yaparım inşallah kısmet olursa her maaşda düzenli alım yaparım kumbara misali

8. Sabah tavan değil miydi bu lanet

Sayfa 529/607 İlkİlk ... 29429479519527528529530531539579 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •